RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 04 maj 2011, 18:45

Svirano je i previše penala, smiješno stvarno

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 04 maj 2011, 18:46

Vraćeni iz Širokog, jedno auto kamenovano na Balinovcu i to je to. Evo sada i gubimo 4:1 ali hajde, nema veze.
Who dares, wins !

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 04 maj 2011, 18:48

AlemC85 je napisao/la:Ne može sudija, nego da usere penalima....
Brate, dosudio je i nama u subotu dva, pa niti jedan nismo realizovali. Neka sad , nek ih malo nauce ovi sa lištice kako se izvode . Mora li se u svakom penalu traziti dlaka u jajetu . Gledao si, vjerovatno, sinoc barca - real , cist go ponistise, sta te tek onda ima ćuditi u ovom našem cirkusu zvanom Premier liga ?
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 maj 2011, 18:52

Bjeri treba se prvo nauciti svezati tri pasa i osutati po golu pa onda sudije kritikovati ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 maj 2011, 18:52

Ja ok, ali zar se ne slažeš da je za široki klub, za koji se najviše svira penala na njegovom terenu, koliko ja pratim..i slažem se da je sinoć u barceloni bila može se reći lakrdija, realu čist gol poništen..

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 04 maj 2011, 18:57

kimbo je napisao/la:Bjeri treba se prvo nauciti svezati tri pasa i osutati po golu pa onda sudije kritikovati ...
Kako mi je Okic izvukao zivac, tri puta sa ivice sesnaesterca ima sansu da puca niko ga nepokriva i on nesto kao ubacuje na stranu, ma mrs, sve bi ja ovo protjerao, neznalice!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 04 maj 2011, 18:58

Milom ili silom, na Širokom se moralo izgubiti a bodovi nam i ne znače previše tako da ne kukajte bezveze.
Who dares, wins !

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 04 maj 2011, 19:01

NeToBoLa je napisao/la:Milom ili Silom, na Širokom se moralo izgubiti a bodovi nam i ne znače previše tako da ne kukajte bezveze.
Ma nije bitan rezultat, bitno je da NEZNAJU IGRATI LOPTE!

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 04 maj 2011, 19:12

AlemC85 je napisao/la:Ja ok, ali zar se ne slažeš da je za široki klub, za koji se najviše svira penala na njegovom terenu, koliko ja pratim..i slažem se da je sinoć u barceloni bila može se reći lakrdija, realu čist gol poništen..
ne pratis nimalo dobro,nama je sudjeno penala kuci ko vama u proslom kolu. inace,razvaljotka,standardno kad igraju siroki-velez. ove godine ste u dvomecu primili 9 komada od nas

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 04 maj 2011, 19:15

bogbatina je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Ja ok, ali zar se ne slažeš da je za široki klub, za koji se najviše svira penala na njegovom terenu, koliko ja pratim..i slažem se da je sinoć u barceloni bila može se reći lakrdija, realu čist gol poništen..
ne pratis nimalo dobro,nama je sudjeno penala kuci ko vama u proslom kolu. inace,razvaljotka,standardno kad igraju siroki-velez. ove godine ste u dvomecu primili 9 komada od nas
Tako je ove godine 2 penala...

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 04 maj 2011, 19:35

drH je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la:Milom ili Silom, na Širokom se moralo izgubiti a bodovi nam i ne znače previše tako da ne kukajte bezveze.
Dobro će igrati kad mi budemo znali šta hoćemo. Poslije Želje ste hvalili iste igrače a danas poslije Širokog niko ne zna lopte igrati. ;)
Who dares, wins !

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 04 maj 2011, 20:08

NeToBoLa je napisao/la:
drH je napisao/la:
Dobro će igrati kad mi budemo znali šta hoćemo. Poslije Želje ste hvalili iste igrače a danas poslije Širokog niko ne zna lopte igrati. ;)
Nikog ja nisam hvalio, Kajtaz, Zaimovic, Kodro i Mrkva su isto usporeni film! Zajedno imaju 200 godina, vrijeme je da napokon odu. Hvala im za sve dobro, a haram im za sve lose sto su uradili(a ima toga puno)! Ekipa Sirokog je obicno sranj.e i opet primimo 4 komada od njih. Neznaju dva pasa kako treba uraditi. E mos' mislit kakvi smo mi! :roll:

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 04 maj 2011, 20:36

Kako je poslo mislio sam da ce biti 10 nula.Kad bilo tko na svom terenu bude imao ovakvo suđenje svaka mu cast.Sudac sudio 50-50 jos je mogao za simuliranje kartona dati ali nije.Vasim igračima nitko nije ni jednom nista rekao,jesmo malo ismijavali onog lijevog bocnog ili kad je simulirao,poceo se i on zajebavati.Normalna utakmica a ovaj kaze za Široki svirano najvise penala kuci.Idi pokrij se po usima.Jos da priupitam jel se moglo gledati na Hercegovina.....????

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 04 maj 2011, 22:22

ŠB.TRN je napisao/la:Kako je poslo mislio sam da ce biti 10 nula.Kad bilo tko na svom terenu bude imao ovakvo suđenje svaka mu cast.Sudac sudio 50-50 jos je mogao za simuliranje kartona dati ali nije.Vasim igračima nitko nije ni jednom nista rekao,jesmo malo ismijavali onog lijevog bocnog ili kad je simulirao,poceo se i on zajebavati.Normalna utakmica a ovaj kaze za Široki svirano najvise penala kuci.Idi pokrij se po usima.Jos da priupitam jel se moglo gledati na Hercegovina.....????
Moglo se gledati, posto sam ostao kuci da vidim kakav je prijenos i dosta je dobar.. Ali onoliko krkanluka i idiotskih komentara nisam ni na jednom mjestu dozivio.. Mislim na chat.. Bože moj dragi koji idioti i jedni i drugi i treci posto je bilo svih.. Ono je jad da ne moze biti veci.. Posto mislim da je vecina onih sto su pisali neki balavci jadna li nam je buducnost ccc..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 04 maj 2011, 22:25

Barney Stinson je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Kako je poslo mislio sam da ce biti 10 nula.Kad bilo tko na svom terenu bude imao ovakvo suđenje svaka mu cast.Sudac sudio 50-50 jos je mogao za simuliranje kartona dati ali nije.Vasim igračima nitko nije ni jednom nista rekao,jesmo malo ismijavali onog lijevog bocnog ili kad je simulirao,poceo se i on zajebavati.Normalna utakmica a ovaj kaze za Široki svirano najvise penala kuci.Idi pokrij se po usima.Jos da priupitam jel se moglo gledati na Hercegovina.....????
Moglo se gledati, posto sam ostao kuci da vidim kakav je prijenos i dosta je dobar.. Ali onoliko krkanluka i idiotskih komentara nisam ni na jednom mjestu dozivio.. Mislim na chat.. Bože moj dragi koji idioti i jedni i drugi i treci posto je bilo svih.. Ono je jad da ne moze biti veci.. Posto mislim da je vecina onih sto su pisali neki balavci jadna li nam je buducnost ccc..
To uz prijenos ili.... Nisam znao da i to postoji!!! Eto kakvi su to navijači kad su kuci ostali da se prepiru!!! ;)

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 04 maj 2011, 22:27

Barney Stinson je napisao/la:Ali onoliko krkanluka i idiotskih komentara nisam ni na jednom mjestu dozivio.. Mislim na chat.. Bože moj dragi koji idioti i jedni i drugi i treci posto je bilo svih.. Ono je jad da ne moze biti veci.. Posto mislim da je vecina onih sto su pisali neki balavci jadna li nam je buducnost ccc..
Upravu si ono je bilo bas FUJ!

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 04 maj 2011, 22:34

moram reći široki vas je zasluženo dobio a penal je bio i većina bi ga sudaca svirala ali ipak i bez toga široki puno kvalitetni od vas u ovom trenutku pa me i ne čudi uvjerljiva pobjeda ja sam prognozirao petardu u vašoj mreži fulao sam za jedan gol :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 04 maj 2011, 22:35

Nije ono FUJ ono je bolesno, ono je za hitnog liječenja, da se psuje sve sveto, da se vrijeđaju na onakve nacine najvece svetosti svih vjera.. Ali eto balavci su sigurno pa se mozda dozovu pameti..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 04 maj 2011, 22:38

Ja bio 10 minuta i kad je ono nagrnulo i pocelo po vjerskoj i nacionalnoj i ovoj i onoj - samo se pokupio. Nije meni tu mjesto.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 04 maj 2011, 23:53

Može li mi neko reći šta je to bilo pošto nisam u toku, kakvi komentari ?
Mislite na tribini ili ovdje ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []