To je to Vanja, sve napisano je cista realnost ali oni kao navijaci kluba kojeg vole su totalno zbunjeni i u nevjerici jer nemaju ispravne informacije. Lupaju Nodiji i ala Nodiji kao martin po diviziji bez pokrica, a sva sustina je u tome da Sanjin nece dat kes bez zaloga a zalog je isti sto je i prethodnicima bio fokus, pomocni teren tj. infrastruktura kluba za stambeno poslovne poduhvate, atraktivna lokacija.Vanja8 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 15:11Oduvijek je problem bio oko Statuta,IMOVINA...
Sanin je prihvatio da bude strateski partner, ali je ulozeno htio pokriti osiguranjem od Zeljinog vlasnistva i tu je automatski stvorena blokada...
Ljudi su mu sve i svasta obecavali, prvo Nijaz, pa onda i ovi poslije njega,kontajuci sredice se to kao nekada, daj neka dodje samo, rastezacemo...
Covjek ih je upozoravao, da ako nije moguce to uraditi onda nema namjeru bacati svoj novac na nesto nesigurno i nesto zbog cega bi se povlacio po sudu...
Nije Nijaz smijenjen zbog losih rezultata, loseg prelaznog roka ili opstrukcija, Nijaz je smijenjen jer je obecao da ce Statut zavrsiti za dva mjeseca...
Mogu sada optuzivati ministra koliko god hoce, ovaj model koji je Zeljo zagovarao nije moguc jer ga zakon ne prepoznaje...
Generalno, niti mi je drago, niti likujem , niti podhebavam, ali u Zelji vladaju likovi koji mazu oci javnosti i svjesno ili nesvjesno klub guraju u sunovrat...
Koliko sam cuo, Sanin je i definitivno odustao sto je i saopstio Upravi nakon zadnje odbijenice FM Pravde...
Neka vam je Bog na pomoci poslije ovog...
Nije da ih zelim podjebavati ali da hoce vise ispast iz elitnog takmicenja, smijesni su postali a i povrh svega totalno nebitni na fudbalskoj sceni Bosne i Hercegovine realno. Ono, nije mi ih zao ni sekunde, za vrijeme dominacije porodice Osim (cast Ivici i Amaru morzu) su pokrali crno ispod noktiju.
.png)