Samed Baždar

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Drum
Kontakt:

Re: Samed Baždar

Post Postao/la Drum » 13 maj 2026, 23:46

Kada Esmira spominjete na ovoj temi, neka se mnogi vrate unazad i sta sve se pisalo u vezi njega kao nogometasa ubuduce.

Istog ste kao nogometasa sahranili prije godinu dana.

Bazdar se pati trenutno. Odabir kluba je cudan bio. Jos gore je bilo ostati vise od sezone u takvom klubu.

Od tih drugih liga meni samo Bundeska i Championship mirisu. I mozda Seria B ako ti se potrefi.

Bazdar se trenutno pati, al je samo godinu dana stariji od Esmira.

Njemu treba germanskog pristupa u nogometu da se vrati na pravi put. Austrija il klub iz vrha 2. Bundes lige. Mozda Ceska.

Kakva Poljska nakon dvije godine tavorenja u fucking Segundi. Jel ono jos transfer u pola sezone? Ne moze to ns dobro ...

DonRamiz
Kontakt:

Post Postao/la DonRamiz » 14 maj 2026, 20:51

3 utakmica do kraja Zaragoza na korak od ispadanja iz Segunde
Bit ce vjerovatno jedini treceligaski klub na svijetu koji ce imati igraca na SP

slika

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 maj 2026, 21:38

Ni prvi ni zadnji igrac koji je talenat i na kraju ne napravi nista od karijere. Dovoljno je mlad da se resetuje, preispita svoju igru i progres, nadje s kim ce raditi na napretku i krene od nule ako treba. Ali vrijeme je da se to uradi vec na ljeto.
Isto to vazi i za Tahirovica. Obojici se dovoljno tolerisalo u reprezentaciji, dovoljno protekcije od strane SŠ jer su mladi i talentovani, ali ako zele i dalje da predstavljaju grb BiH, onda moraju i da dadnu nesto tom grbu. A to se prvenstveno radi na klupskom nivou.
Dolazi nova, svjeza krv, poletni i zanimljivi mladici za nasu repku pa ce se sve manje trpiti jedan Benjamin ili Samed.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 maj 2026, 23:27

Ima veliku srecu sto je uopste na spisku. Na jesen treba dobro razmislit.

Meni nisu jasni ljudi koji pricaju o nekom transferu u Schalke. Momak se nije uspio dokazat u drugoj ligi Spanije i u Poljskoj. Transfer u cirkus klubove poput Partizana ili Hajduka je logicniji korak za propalog igraca Zaragoze od Bundeslige.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 maj 2026, 23:30

Cartman je napisao/la:
14 maj 2026, 23:27

Meni nisu jasni ljudi koji pricaju o nekom transferu u Schalke. Momak se nije uspio dokazat u drugoj ligi Spanije i u Poljskoj. Transfer u cirkus klubove poput Partizana ili Hajduka je logicniji korak za propalog igraca Zaragoze od Bundeslige.
Ma on od septembra ne smije dobijati pozive dok ih ne zasluzi. Eto hajde, istrpit ce se ovaj ciklus kvalifikacija, uz SP jer je bio sa ekipom. Mimo toga, nema nikakvog razloga da bude pozivan, a da je u klubu sa nikakvim ucinkom i minutama.

A nije kvalitet da ga moras zvati, kao npr Pjanica dok je bio u Barci.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 14 maj 2026, 23:40

Cartman je napisao/la:
To lupaju ovdje na forumu, misle da Muslić ima privilegiju da može tek tako dovoditi igrace iz BiH, onako na svoju ruku.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 15 maj 2026, 00:19

19vendetta87 je napisao/la:
14 maj 2026, 23:40
Cartman je napisao/la:
To lupaju ovdje na forumu, misle da Muslić ima privilegiju da može tek tako dovoditi igrace iz BiH, onako na svoju ruku.
To za Schalke je vec zajebancija jer svakog smo poceli gurati Muslicu. Inace ne znam nijednog naseg igraca da mu je odgovarala Segunda, vecinom propadnu tu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 17 maj 2026, 16:29

Ušao oko 60-te minute. I ova Jagiellonia je sranje. To nezna dva dodavanja sastaviti.

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 17 maj 2026, 16:51

Nicim nije zasluzio poziv,ali radi buducih i potencijalnih Sandzi je tu kao povezica i primjer za buducnost da im je bolje u reprezentaciji Bih nego u Srbiji.

dedo26
Kontakt:

Post Postao/la dedo26 » 17 maj 2026, 17:40

Cartman je napisao/la:

Da se ne lazemo, mislim da su Partizan i Hajduk kvalitetniji od Jagiellonie. Mozda Hajduk nije, ali Partizan vjerovatno jeste. Njegov bi naredni korak trebao biti FK Sarajevo, ali ovo ne govorim s pretjerivanjem, nego zaista je tako. Poljska liga je mali nivo iznad nase.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 54 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []