Bit ce zdrav, nadam se
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
Edincapitano
- Kontakt:
-
MehofromTurinja
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Vide mladostiGoalgetter je napisao/la: ↑06 jan 2013, 18:05
Pored toga svega, fascinira me jednostavno koliku glavu samo ima. K'o bocun
![]()
gledam klipove iz zenice, i kontam kolasinac nigdje nema intervju neki ili izjave poslije utakmice, cak i na insta nisam nista pronasao na nasem jeziku.
jel moguce da ne prica nas jezik? cudno bi mi to djelovalo jer bas tjera inat kada igra i bori se do zadnjeg atoma snage mislim 100% je naš
jel moguce da ne prica nas jezik? cudno bi mi to djelovalo jer bas tjera inat kada igra i bori se do zadnjeg atoma snage mislim 100% je naš
Ma priča on naš, ali ne baš lijepo. Ja kao da se kroz maglu sjećam da sam gledao neki kraći intervju s njim na našem nekad još pred svjetsko 2014, kad je tek došao u reprezentaciju. Samo mi je ostalo u pamćenju da je zvučao slično Ibrahimoviću kad priča. Očekivao bih da je u 10+ godina igranja u repki, uprkos tome što je u svakom trenutku u prosjeku makar pola igrača govorilo njemački kao prvi jezik, uspio malo se poboljsat, ali mozda ga i novinari neće da maltretiraju.
Sjećam se kad ono jednom reče za neku njemačku televiziju da mu se prezime izgovara "Kolazinač". Mislim da u 12 godina igranja za reprezentaciju nije nikad dao izjavu pred kamerama.
Priča on sasvim dovoljno
Sejo Salihovic je jednom dao intervju i poslije nikad vise nije za nase medije,jer je bio ismijavan ono bas bezobrazno,vjerovatno poucen kada je vidio kako se Salihovica ismijavali tako da i on vjerovatno izbjegava
Ja sam cuo par puta kako prica haman da se malo bio popravio
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nikad prezaljen mec...
Taman da osvojimo SP, ovo ce me proganjati dok sam ziv.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja i dan danas imam traume od sastava
Hladan znoj me oblije
Meni baš uvijek smeta kad neko krene suditi mladima koji su odrasli u inostranstvu, pogotovo oko pisanja, nisu jezik ni učili u školi pa ne može se ni očekivat da znaju pravopis. Bitno je da se trude i ne treba im niko zamjeritsoccerfan je napisao/la: ↑15 maj 2026, 20:22Ja sam cuo par puta kako prica haman da se malo bio popravioZato Kerim i Esmir pricaju kako znaju i daju intervjue i sad raja oko toga ne pravi famu. Onda je bas bezobrazno bilo. Meni je ovo i simpatično pogotovo Kerim koji svaku petu rjec zezne, ne razmislja sta bi trebalo da kaze nego onako iz neba u rebra
pa kome se svidi svidi
znam koliko su starci mladjeg brata ganjali da prica Bosanski da ne zaboravi . Danas prica ali gramatika i on na vi. Kad hoce nekom poruku poslati al da bude bas kako treba napisana meni je pošalje da provjerim pa onda salje
![]()
Kad je Alajbegovic gostovao na Face-u, bilo je par delegata koji su govorili de sine idi u skolu i slicno. Jbt kao da mora znat perfektno nas jezik. Da nije njega i ostalih iz dijaspore, glavni igraci bi nam bili Juricic i Srdjan Grahovac...viKK je napisao/la: ↑15 maj 2026, 20:55Meni baš uvijek smeta kad neko krene suditi mladima koji su odrasli u inostranstvu, pogotovo oko pisanja, nisu jezik ni učili u školi pa ne može se ni očekivat da znaju pravopis. Bitno je da se trude i ne treba im niko zamjeritsoccerfan je napisao/la: ↑15 maj 2026, 20:22Ja sam cuo par puta kako prica haman da se malo bio popravioZato Kerim i Esmir pricaju kako znaju i daju intervjue i sad raja oko toga ne pravi famu. Onda je bas bezobrazno bilo. Meni je ovo i simpatično pogotovo Kerim koji svaku petu rjec zezne, ne razmislja sta bi trebalo da kaze nego onako iz neba u rebra
pa kome se svidi svidi
znam koliko su starci mladjeg brata ganjali da prica Bosanski da ne zaboravi . Danas prica ali gramatika i on na vi. Kad hoce nekom poruku poslati al da bude bas kako treba napisana meni je pošalje da provjerim pa onda salje
![]()
![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Isto. Djeca mlada a iskreno roditelji se moraju bas zadati i izdvojiti vrijeme ako hoce da im djeca pricaju nas jezik.aviKK je napisao/la: ↑15 maj 2026, 20:55Meni baš uvijek smeta kad neko krene suditi mladima koji su odrasli u inostranstvu, pogotovo oko pisanja, nisu jezik ni učili u školi pa ne može se ni očekivat da znaju pravopis. Bitno je da se trude i ne treba im niko zamjeritsoccerfan je napisao/la: ↑15 maj 2026, 20:22Ja sam cuo par puta kako prica haman da se malo bio popravioZato Kerim i Esmir pricaju kako znaju i daju intervjue i sad raja oko toga ne pravi famu. Onda je bas bezobrazno bilo. Meni je ovo i simpatično pogotovo Kerim koji svaku petu rjec zezne, ne razmislja sta bi trebalo da kaze nego onako iz neba u rebra
pa kome se svidi svidi
![]()
![]()
A posto nas je vecina došlo trbuhom za kruhom ljudi gledaju da zarade. Moj stari se prihvatio posla koji u zivotu nikad nije ni radio nit znao da imamo sve sto nam treba. Imao par nasih ljudi koji su mu pomogli da nauci
Izgleda je ovo završen posao.Sead #Kolasinac is getting closer to #Schalke. Ready a contract until 2028. #transfers #s04
Izvor: Nicolo Schira.
Odlično.
Ja bih cijelu repku preselio u Bundesligu.
Našim igračima ubjedljivo najviše odgovara.
Ja bih cijelu repku preselio u Bundesligu.
Našim igračima ubjedljivo najviše odgovara.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Povrijeđen?!?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je