Postao je baš prgav igrač.
Amar Dedić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Amar Dedić
dedic opet puno zuji a malo meda daje, bespotrebno nervozan, ne znam koji mu je K u zadnje vrijeme.
Uglavnom steta, nema ga u ligi prvaka iduce sezone.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- DinGospo21
- Kontakt:
- NerminFatic
- Kontakt:
Meni je opasno poceo ici na zivce. Mada, to me svejedno ne sprecava da stalno dovim da zdrav i spreman doceka prvenstvo, kao i svi ostali.babino je napisao/la: ↑11 maj 2026, 23:25mourinho levat, odigrace sezonu bez poraza i ispushiti ligu prvaka. Zaboravili mu reci na vrijeme da se tamo sa benfikom mora stalno igrati na 3 boda jer je liga 3 kluba.
dedic opet puno zuji a malo meda daje, bespotrebno nervozan, ne znam koji mu je K u zadnje vrijeme.
Uglavnom steta, nema ga u ligi prvaka iduce sezone.
kako neces doviti kad znas da postoji opcija da gigovic uleti umjesto njega:-)Ghuraba je napisao/la: ↑11 maj 2026, 23:41Meni je opasno poceo ici na zivce. Mada, to me svejedno ne sprecava da stalno dovim da zdrav i spreman doceka prvenstvo, kao i svi ostali.babino je napisao/la: ↑11 maj 2026, 23:25mourinho levat, odigrace sezonu bez poraza i ispushiti ligu prvaka. Zaboravili mu reci na vrijeme da se tamo sa benfikom mora stalno igrati na 3 boda jer je liga 3 kluba.
Uglavnom steta, nema ga u ligi prvaka iduce sezone.![]()
Malo shupački što ne pruži ruku onom liku što ga htjede pozdravit, al dobro
Hajd bogati mi objasni ako ti pratis boje od meneNerminFatic je napisao/la: ↑11 maj 2026, 23:35Slabo ti to pratis. Mora Sporting pobijediti (uz trijumf Benfice)a oni koji prate znaju zasto.
Ako Sporting odigra nerijeseno, a Benfica dobije - Benfica je druga jer ima bolji medjusobni omjer.RightBack je napisao/la: ↑12 maj 2026, 09:53Hajd bogati mi objasni ako ti pratis boje od meneNerminFatic je napisao/la: ↑11 maj 2026, 23:35Slabo ti to pratis. Mora Sporting pobijediti (uz trijumf Benfice)a oni koji prate znaju zasto.Sporting ima 2 boda vise od Benfice, i igra im pobjeda,ma kako Benfica odigrala. Benfici odgovara samo da pobjedi,a Sporting izgubi, u svim ostalim kombinacijama ostaju treci.
HvalaGhuraba je napisao/la: ↑12 maj 2026, 10:09Ako Sporting odigra nerijeseno, a Benfica dobije - Benfica je druga jer ima bolji medjusobni omjer.RightBack je napisao/la: ↑12 maj 2026, 09:53Hajd bogati mi objasni ako ti pratis boje od meneNerminFatic je napisao/la: ↑11 maj 2026, 23:35
Slabo ti to pratis. Mora Sporting pobijediti (uz trijumf Benfice)a oni koji prate znaju zasto.Sporting ima 2 boda vise od Benfice, i igra im pobjeda,ma kako Benfica odigrala. Benfici odgovara samo da pobjedi,a Sporting izgubi, u svim ostalim kombinacijama ostaju treci.
Kako su igrali cijelu sezonu, vise nisu ni zasluzili, a big mo nek drkka na sezonu bez poraza.
steta za amara svakako jer je napokon odigrao zadovoljavajucu i mirnu sezonu.
ko zna, mozda zablistamo na svjetskom pa ga benfika odluci dobro unovciti jer ima 2 odlicna desna beka i jednog ce vjerovatno prodati.
Amar Dedić odbio je Fenerbahče, seli u jednu od najboljih liga Evrope
Više klubova je pokazalo interes za njim, a kako piše portal Reprezentacija prednjači jedan klub iz Njemačke.
Benfica ima tri desna beka i nisu potpuno zatvoreni za opciju da prodaju jednog. Dedić ima ugovor do 2030. godine, a teško da će otići za cijenu ispod 30 miliona eura.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
075 ❤
- NerminFatic
- Kontakt:
Nerealno je i traziti i dobiti toliku odstetu, pogotovu Turci ne mogu dati ni frtalj toga. Meni je najrealnije da ostane u Lissabonu jos 1-2 godine, sto je super, i za manje pare bude prodat od Benfice nakon toga. Jedino Big Mo da ga povede, a koliko je to izvjesno...DamirT je napisao/la: ↑15 maj 2026, 10:46Amar Dedić odbio je Fenerbahče, seli u jednu od najboljih liga Evrope
Više klubova je pokazalo interes za njim, a kako piše portal Reprezentacija prednjači jedan klub iz Njemačke.
Benfica ima tri desna beka i nisu potpuno zatvoreni za opciju da prodaju jednog. Dedić ima ugovor do 2030. godine, a teško da će otići za cijenu ispod 30 miliona eura.
Nema sanse, njega u njemackoj samo bayern, dortmund, leipzig i leverkusen mogu kupiti (mozda jos stuttgart).
Ja mislim da bi dortmund bio najbolji za njega, bolji i jaci je klub od benfike, nije neka prejaka konkurencija iako je ryerson sasvim dobar igrac (ako ostane), zna jezik, i klub bas po mjeri jer sam misljenja da on (jos) nije za najvece klubove.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Alucard, AmorVincitOmnia, Anpa, antetokounmpo, Atlanta, Bosna2026, Brokula, Buducnost, CHR, Confiance, dariolovrinovic00, Edincapitano, farenhajt, FerdinandF, Frankie, Godfather, haklamas, Hardzavi, HariTz, hrustoni, JHam, Kaunas, Kenozoik, Kljukusar, kouadio, lakilone, legendarnadruga, Majstorinho, Marokanci58, Matterhorn22, Micron, MiranGlasnic, mirsonetz, Muumii, NebeskaSila96, RajvoSa89, Rio12345, Riziko, samirr, SanaBosna, SantiCazorla08, Scholl, Shogun, soccerfan, Soli, trunks1946, tuzlanskinacin, visarionovich, ZmajOdBosne33 i 277 gostiju.