Obrzbjedice njima hdz sve sto im trebaVanja8 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 19:09Ma ne moze kinoSvra dvije godine uzastopno da vam mi obezbjedjujemo Evropu...svrakino1921 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 19:01Oppppaaaaa
Moj Željo u Europi
Ne može statut al može Europa
Sve dogovoreno
Velež samo remi protiv Sarajevo a ove dvije gubi - protiv Zrinje uvijek i gubi
A mi sve dobijamo - dogovor dva brata
Kažu Neka i Ado Jazuk na aparatima
GOLEM SI ŽELJO
Khurca graha...
Najbogatiji ste klub u drzavi, imate najskupljeg igraca na TM-u, smijenjujete ministre, predlazete zakone , a drugi da vas izvodi na evropska takmicenja...
Rijesite vi preko ljeta ove administrativne probleme, da dogodine aBgda komotno igrate grupne faze LŠ...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Grbavica na fotografiji pola tribine. Gdje je ono nesretno tele što piše 70>30 stvarno nije u vinklu momak
- svrakino1921
- Kontakt:
Braća se dogovorila sa PredsjednikomVanja8 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 19:09Ma ne moze kinoSvra dvije godine uzastopno da vam mi obezbjedjujemo Evropu...svrakino1921 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 19:01Oppppaaaaa
Moj Željo u Europi
Sve dogovoreno
GOLEM SI ŽELJO
Khurca graha...
Najbogatiji ste klub u drzavi, imate najskupljeg igraca na TM-u, smijenjujete ministre, predlazete zakone , a drugi da vas izvodi na evropska takmicenja...
Rijesite vi preko ljeta ove administrativne probleme, da dogodine aBgda komotno igrate grupne faze LŠ...
Da možemo od Europe vratit pozajmicu
Šta ti je prijatelju moj dobri
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Sad će dok napravi neku novu mapuThreeplanetrees je napisao/la: ↑15 maj 2026, 19:15Grbavica na fotografiji pola tribine. Gdje je ono nesretno tele što piše 70>30 stvarno nije u vinklu momak
Inaće, zapadna tribina ima veći kapacitet nego bilo koji stadion u BiH.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Pa bolan kinoSvra, sta ste nam se natovarili na ledja evo godinama...svrakino1921 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 19:20Braća se dogovorila sa PredsjednikomVanja8 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 19:09Ma ne moze kinoSvra dvije godine uzastopno da vam mi obezbjedjujemo Evropu...svrakino1921 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 19:01Oppppaaaaa
Moj Željo u Europi
Sve dogovoreno
GOLEM SI ŽELJO
Khurca graha...
Da možemo od Europe vratit pozajmicu
Šta ti je prijatelju moj dobri
Ide brate Velez ove godine, sasvim zasluzeno...
Dogovor dva brata ne vrijedi vise, Sanin je i onako sve izbrisao vezano za Zelju i jos vam postavio uslov da do kraja godine zeli natrag sve ulozeno...
Postavi neku sliku s ligaske tekme dje vam prosjek ne prolazi 3500 zadnjih 10 godina,znamo svi da ste Evropa navijaci i da se skupite jednom godisnje kad vam dijaspora dodje.DoktorXabaras je napisao/la: ↑15 maj 2026, 19:28Sad će dok napravi neku novu mapuThreeplanetrees je napisao/la: ↑15 maj 2026, 19:15Grbavica na fotografiji pola tribine. Gdje je ono nesretno tele što piše 70>30 stvarno nije u vinklu momak![]()
![]()
![]()
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Evo sad ću, samo dok nas Dino Pekić prebrojiavanti003 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 19:41Postavi neku sliku s ligaske tekme dje vam prosjek ne prolazi 3500 zadnjih 10 godina,znamo svi da ste Evropa navijaci i da se skupite jednom godisnje kad vam dijaspora dodje.DoktorXabaras je napisao/la: ↑15 maj 2026, 19:28Sad će dok napravi neku novu mapuThreeplanetrees je napisao/la: ↑15 maj 2026, 19:15
Grbavica na fotografiji pola tribine. Gdje je ono nesretno tele što piše 70>30 stvarno nije u vinklu momak![]()
![]()
![]()
- KONTRASVIH
- Kontakt:
O kakvom vise brojanju pises nesretnice vise Skripara bilo u Vrapcicima nego HZ na nasem gradskom stadionu prije par kola

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- DoktorXabaras
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nacionalisticki ****.
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Zna li neko kolika je cijena tabuta? Možda zatrebaju, ali ovaj put bez zayebancije
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
50, ako sam dobro prebrojao
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pitam za tabut kralju, tabut
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: 2sb1996, Argentina, AvantiBL, b00t, Bing [Bot], Bordo10, Ferroviere1987, Jet2Holiday, kontra, MostarNeretva, rishovski i 49 gostiju.

.png)