Evo vratio se izrod ljudskog roda,nije te bilo par dana,da to nisi slavio nas ulazak u Premijer ligu.
PS: eno vico danas bio kaze jedva cekam da udjete u ligu namještat cu vise vama nego borcu
Moderator/ica: GracanicaAA
Sta Sloboda ima tacno sa ovim, kad stadion uopste nije u njenom vlasnistvu, nego je preneseno na Grad, da ga svakakvi likovi ne bi mogli zaloziti, pa i prodati?
Postoji li veći mentalni zaostali sklop od tebe?PSV je napisao/la: ↑15 maj 2026, 19:54
Postoji li veca bruka od ove?![]()
![]()
Stupčanica-Sloboda u 17 sati nedjelja
Bro, dajes mi paznju - sto znaci da sam te na tanak led navukao. Kenjam vam se po glavi zato svi citirate ili se osvrcete. Izrodi ste ove drzave, niko vas ziv ne voli i nikome ne falite. Zenica, Celik, Robija, qrcina jedna velika.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 21:53![]()
![]()
![]()
Ma koga si navukao ba,pa vidis da ti se serem po glavi,koliko te dana nije bilo,povuko se u misiju rupu.
Doduse i jesi miš pa se vraćaš u prirodno stanište,najveci uspjeh u životu ti trolanje po mrtvom forumu.
Hajde siso vunena reci danas gdje da dodjem, pa mi sve to u lice reci ako imas m.uda. Samo evo reci javno gdje i sta. Kad ai tako jak na tastaturi da vidimo jesil jak uzivoPSV je napisao/la: ↑16 maj 2026, 01:53Bro, dajes mi paznju - sto znaci da sam te na tanak led navukao. Kenjam vam se po glavi zato svi citirate ili se osvrcete. Izrodi ste ove drzave, niko vas ziv ne voli i nikome ne falite. Zenica, Celik, Robija, qrcina jedna velika.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 21:53![]()
![]()
![]()
Ma koga si navukao ba,pa vidis da ti se serem po glavi,koliko te dana nije bilo,povuko se u misiju rupu.
Doduse i jesi miš pa se vraćaš u prirodno stanište,najveci uspjeh u životu ti trolanje po mrtvom forumu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.