Kada su Barbarez i ova ekipa u pitanju, najmanje cega se bojim je pristup.Goalgetter je napisao/la: ↑15 maj 2026, 08:26Volimo i mi sebe precjeniti, ja sam inace dosta pesimistican, ali stvarno ne vidim da je Kanada puno bolja od nas, kao sto kazes neki igraci su jos dosta podcjenjeni. Domaci teren na stranu, mislim da nas mogu nadigrati samo ako fizicki ne budemo na nivou i ako nas pojede trema/nervoza. U protivnom vjerujem da je 50:50 utakmica, gdje mozemo i mi a i oni odnijeti pobjedu. Nesto slicno kao baraz u Velsu sto smo igrali.Cartman je napisao/la: ↑15 maj 2026, 08:04Meni je interesantno da je kvota na nas protiv Kanade oko 5. Ljudi predstavljaju tu utakmicu kao 50/50, ali objektivni stranci bas i ne gledaju tako. Slicno je bilo i protiv Velsa. Ja mislim da imamo dosta podcijenjenih igraca (Muharemovic, Bajraktarevic, Alajbegovic, Sunjic, Katic itd) ali isto tako nam mora bit jasno kakvo smo iznenadjenje napravili samim plasmanom i kako na nas gledaju uopste. Samo hrabro.
Nacin kako je Dzeko proslavio gol protiv Velsa mnogo toga govori. Kao da je bio utjesni.
Mediji, navijaci kod nas su druga prica.