Ne kontam što si iznenađenluckystrike je napisao/la: ↑15 maj 2026, 12:19Ja sam iskreno iznenađen Cimirotovim pojavljivanjem u ovom promo videu, hajde ljiljana ima i na grbu srbije, al' "Jedna si jedina"![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Najbolji strelac turnira je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Muhamed Dreca, kome će nagrada naknadno biti uručena.

-
bordobijeli
- Kontakt:
Ja ne kontam otkud uopste vama ta prica oko Cimirota , decko na mjestu , igrao za BIH reprezentaciju kod nas isto uvijek korektan . Cemu to brojanje krvni zrnaca ko je koje vjere i nacije , nikad FKS nije gledalo tu pricu.
Jesul nasi podpisali sa Drecom ugovor. Prije par dana bila su ona 5 torica jel on bio medju njima?
Nesto kontam kako se nama bas neda kutamo od prilike 6-7 kodina u prosjeku da nasrecu sklopimo ekipu osvoji titulu i totalni raspad i igraca i uprave.
Kad smo bili prvaci kad je igro grujic veldin2007 sve u **** otislo.
Sad kad je bila DK PA PRVENSTVO , radpad Nam bankrotira rom poce derat dres ode rahman ode kova povrjedi se ahmet milicevic ode. 7 godina karanja nemozemo da svrsimo kad svrsimo sve ode u pm za 6 mjeseci
Amaw je lago igrace krijo od njih i od kluba ilegalno djelovo za ponude i zato je i imo kontinuitet. Samim tim sjebo dosta igraca doveo ih da prose na kraju karijere, nekszem da se treba radi to sto je radio retardirani majmun, sad to i nemoze, al moramo nac nacin kako da zadrzimo glavne igrace i kako da selektiramo proberemo igrace kad neko od tih igraca ode il se povrijedi.
Pogledajte nesretnog Memije 5-6 godina u zrinjskom rezerva 150 utakmica zadovoljan i on ce jos 3-4 godine trunut u zrinjskom dok bi njega zeljo dosad posloda trenira pjetlice prije 3 godine
Nesto kontam kako se nama bas neda kutamo od prilike 6-7 kodina u prosjeku da nasrecu sklopimo ekipu osvoji titulu i totalni raspad i igraca i uprave.
Kad smo bili prvaci kad je igro grujic veldin2007 sve u **** otislo.
Sad kad je bila DK PA PRVENSTVO , radpad Nam bankrotira rom poce derat dres ode rahman ode kova povrjedi se ahmet milicevic ode. 7 godina karanja nemozemo da svrsimo kad svrsimo sve ode u pm za 6 mjeseci
Amaw je lago igrace krijo od njih i od kluba ilegalno djelovo za ponude i zato je i imo kontinuitet. Samim tim sjebo dosta igraca doveo ih da prose na kraju karijere, nekszem da se treba radi to sto je radio retardirani majmun, sad to i nemoze, al moramo nac nacin kako da zadrzimo glavne igrace i kako da selektiramo proberemo igrace kad neko od tih igraca ode il se povrijedi.
Pogledajte nesretnog Memije 5-6 godina u zrinjskom rezerva 150 utakmica zadovoljan i on ce jos 3-4 godine trunut u zrinjskom dok bi njega zeljo dosad posloda trenira pjetlice prije 3 godine
Zna li neko ima li ovih novih majica ljiljan u fan shopu na aerodromu?
Fudbaler FK Sarajevo Rafael Mamas, koji se dio oporavka od zadobivene povrede nalazi na Kipru, dao je ekskluzivni intervju za **** i Theodorosa Tsiolakisa.
Dvadesetpetogodišnji kiparski vezni igrač osvrnuo se na svoje putovanje u Sarajevo, gdje nije imao posebno sreće jer je za devet mjeseci pretrpio tri povrede, od kojih je jedna bila pokidanje ukrštenog ligamenta, meniskusa i medijalnog kolateralnog ligamenta.
Najljepšim riječima je govorio o timu u kojem se nalazi, a osvrnuo se i na bosanskohercegovački nogomet, kao i na reprezentaciju te zemlje koja će se takmičiti na Svjetskom prvenstvu.
Odatle je poslao snažnu poruku CAF-u s ciljem da se uvede obavezno korištenje kiparskog igrača do 21 godine u svim takmičenjima, a ne samo u Kupu, mjera koja postoji i u Bosni i Hercegovini, što je mnogo pomoglo.
Prije svega, Raphael, kako te možemo pronaći i kako si?
"Trenutno se oporavljam od povrede koju sam zadobio prije otprilike 3,5 mjeseca. Ovdje sam na Kipru i oporavljam se uz pomoć specifičnog tretmana kojeg se pridržavam s ciljem da se vratim još jači."
Devet mjeseci si u Bosni i Sarajevu, ali si imao povrede koje ti nisu dozvolile da pokažeš svoje pravo ja na terenu koji svi poznajemo ovdje na Kipru. Kako se nosiš s tim?
"U početku sam iz kiparske reprezentacije u Sarajevo otišao povrijeđen, želio sam doći ranije kako bih se takmičio u evropskoj utakmici, ali tokom priprema došla je još jedna povreda tetive zadnje lože i nisam se uspio vratiti 100% do sredine decembra. Zatim su došle zimske pripreme, počeo sam se malo po malo pronalaziti i savladavati povredu, ali na vrhuncu moje nesreće došla je ruptura ukrštenih ligamenata, meniskusa i medijalnog kolateralnog ligamenta. Tu sam osjećao kao da gubim tlo pod nogama, ali sam istrajao i uvjeren sam da ću se vratiti još jači."
Kako se osjećate u Sarajevu i šta želite pokazati sada kada ste se vratili?
"Osjećam se jako dobro u Sarajevu. To je najveći tim u Bosni. Želim dokazati ko sam zaista na terenu i pomoći u osvajanju prvenstva sljedeće godine. Generalno, svi u timu su bili uz mene tokom teških vremena i želim doprinijeti da ovaj tim odvedem na vrh. Ljudi su zahtjevni i želio bih im dokazati da se moj transfer u Sarajevo isplatio."
Kakva je liga u Bosni i kako je upoređujete sa Kiprom?
"Bosanska liga je intenzivna i ima mnogo duela, to mi se sviđa, a ima i prilično brz tempo s loptom koja stalno ide gore-dolje u protivničkim zonama. Što se tiče takmičenja, u ligi se takmiče 4 tima, a ostali imaju mnogo niži nivo. U poređenju s Kiprom, kiparska liga ima više kvaliteta, ali ne tako intenzivan tempo i snagu."
Dvadesetpetogodišnji kiparski vezni igrač osvrnuo se na svoje putovanje u Sarajevo, gdje nije imao posebno sreće jer je za devet mjeseci pretrpio tri povrede, od kojih je jedna bila pokidanje ukrštenog ligamenta, meniskusa i medijalnog kolateralnog ligamenta.
Najljepšim riječima je govorio o timu u kojem se nalazi, a osvrnuo se i na bosanskohercegovački nogomet, kao i na reprezentaciju te zemlje koja će se takmičiti na Svjetskom prvenstvu.
Odatle je poslao snažnu poruku CAF-u s ciljem da se uvede obavezno korištenje kiparskog igrača do 21 godine u svim takmičenjima, a ne samo u Kupu, mjera koja postoji i u Bosni i Hercegovini, što je mnogo pomoglo.
Prije svega, Raphael, kako te možemo pronaći i kako si?
"Trenutno se oporavljam od povrede koju sam zadobio prije otprilike 3,5 mjeseca. Ovdje sam na Kipru i oporavljam se uz pomoć specifičnog tretmana kojeg se pridržavam s ciljem da se vratim još jači."
Devet mjeseci si u Bosni i Sarajevu, ali si imao povrede koje ti nisu dozvolile da pokažeš svoje pravo ja na terenu koji svi poznajemo ovdje na Kipru. Kako se nosiš s tim?
"U početku sam iz kiparske reprezentacije u Sarajevo otišao povrijeđen, želio sam doći ranije kako bih se takmičio u evropskoj utakmici, ali tokom priprema došla je još jedna povreda tetive zadnje lože i nisam se uspio vratiti 100% do sredine decembra. Zatim su došle zimske pripreme, počeo sam se malo po malo pronalaziti i savladavati povredu, ali na vrhuncu moje nesreće došla je ruptura ukrštenih ligamenata, meniskusa i medijalnog kolateralnog ligamenta. Tu sam osjećao kao da gubim tlo pod nogama, ali sam istrajao i uvjeren sam da ću se vratiti još jači."
Kako se osjećate u Sarajevu i šta želite pokazati sada kada ste se vratili?
"Osjećam se jako dobro u Sarajevu. To je najveći tim u Bosni. Želim dokazati ko sam zaista na terenu i pomoći u osvajanju prvenstva sljedeće godine. Generalno, svi u timu su bili uz mene tokom teških vremena i želim doprinijeti da ovaj tim odvedem na vrh. Ljudi su zahtjevni i želio bih im dokazati da se moj transfer u Sarajevo isplatio."
Kakva je liga u Bosni i kako je upoređujete sa Kiprom?
"Bosanska liga je intenzivna i ima mnogo duela, to mi se sviđa, a ima i prilično brz tempo s loptom koja stalno ide gore-dolje u protivničkim zonama. Što se tiče takmičenja, u ligi se takmiče 4 tima, a ostali imaju mnogo niži nivo. U poređenju s Kiprom, kiparska liga ima više kvaliteta, ali ne tako intenzivan tempo i snagu."
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Na ovog Mamasa se skroz zaboravilo, jbt jel bilo još išta u tom koljenu da pokida.
Nalić u ovoj emisiji na Areni ozbiljno priča da je Mikić naš igrač.
Nalić u ovoj emisiji na Areni ozbiljno priča da je Mikić naš igrač.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Svaka cast MARIJU CVITANOVICU, prvi trener koji je koliko toliko pokazao postovanja prema VEDRANU PULJICU, a ne ko pickasti ZEKIC nisam znao da utakmica protiv ubica nesto znaci navijacima FK SARAJEVA.
Takodje fino je podvuko da ce ici na osvetu VELEZU za pokradenost u kupu, a zeljki je na neki nacin navijacki zaprijetio, SAMO DA JOS PICKASTU IGRU SPORU PRETVORI POPRAVI I POKARA SLEDECA TRI PROTIVNIKA.
Mario svaka cast dao si dobar primjer tvom nasljedniku sta se trazi. Trener FK SARAJEVA nemoze bit vagina vec mudonja koji zna svoj poso i koji neigra vaginski ko sa 9 defanzivni igraca.
Takodje fino je podvuko da ce ici na osvetu VELEZU za pokradenost u kupu, a zeljki je na neki nacin navijacki zaprijetio, SAMO DA JOS PICKASTU IGRU SPORU PRETVORI POPRAVI I POKARA SLEDECA TRI PROTIVNIKA.
Mario svaka cast dao si dobar primjer tvom nasljedniku sta se trazi. Trener FK SARAJEVA nemoze bit vagina vec mudonja koji zna svoj poso i koji neigra vaginski ko sa 9 defanzivni igraca.
Mamas je dobar igrač, al za Radnik iz Bijeljine
- nedimmmm1337
- Kontakt:
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Igrao je i Vranjesbordobijeli je napisao/la: ↑15 maj 2026, 17:10Ja ne kontam otkud uopste vama ta prica oko Cimirota , decko na mjestu , igrao za BIH reprezentaciju kod nas isto uvijek korektan . Cemu to brojanje krvni zrnaca ko je koje vjere i nacije , nikad FKS nije gledalo tu pricu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Cimirot je dobar momak
-
bordobijeli
- Kontakt:
Al moramo shvatiti da je jako malo BIH u Banja Luci , Sirokom itd , nazalost ali tako je i tesko da ce se promjeniti. Zato bar ove koji igraju za nas treba postovati Sesar,Cimi i ima ih jos dosta koji su igrali za FKS i reprezentaciju i posteno to odradjivali.Derdiyok je napisao/la: ↑16 maj 2026, 01:41Igrao je i Vranjesbordobijeli je napisao/la: ↑15 maj 2026, 17:10Ja ne kontam otkud uopste vama ta prica oko Cimirota , decko na mjestu , igrao za BIH reprezentaciju kod nas isto uvijek korektan . Cemu to brojanje krvni zrnaca ko je koje vjere i nacije , nikad FKS nije gledalo tu pricu.![]()
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Da li će neko od ovih naših imati dovoljno pameti da otvori šop na stadinu i stave u ponudu ove nove majice. 
Doktor za retardaciju.
daj boze da je istina. vratit ga, dat mu ugovor na 3 godine i budzet kakav zeli. U medjuvremenu sredit situaciju u savezu i sudjenje.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 00:33Edit: Ne znam zašto ne radi link, ali evo Screen sa jedne objave na koju sam naletio
![]()
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Nazalost ovo je lazna info, iako bi volio da se zeka vrati jos danasnedimmmm1337 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 00:33Edit: Ne znam zašto ne radi link, ali evo Screen sa jedne objave na koju sam naletio
![]()
Vise mislim da su ovo zelje admina te stranice nego sto je realnost.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 00:33Edit: Ne znam zašto ne radi link, ali evo Screen sa jedne objave na koju sam naletio
![]()
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ta stranica da objavi da će sutra na istoku sunce da izađe na zapadu bi izašlo.
steta ako je bomba, nista me ne bi obradovalo ko ovo
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- ObjektivnaSApublika
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.

.png)