Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Odlican trening sa cunjevima Liverpoola pred finale za Aston Villu.
Nisam ni znao da igraju. Super rezultat, pravi, vidi se buducnost. VVD dva gola, dva kornera vjerovatno.
Walk on
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Evo jos jedna za rekorda.
Slot je izgubio svaku gostujucu utakmicu od ekipa koje su trenutno u top 9, izuzev vjerovatno prvaka.
Genije.
Van Dijku treba jos samo jedan gol da se izjednaci sa Salahom i Gakpom i postane drugi najbolji strijelac tima.
Ja ne znam kako smo mi tu dje jesmo!
Po svemu sudeci Chelsea je vec dogovorio Alonsa.
Bravo majmuni.

Slot je izgubio svaku gostujucu utakmicu od ekipa koje su trenutno u top 9, izuzev vjerovatno prvaka.
Genije.
Van Dijku treba jos samo jedan gol da se izjednaci sa Salahom i Gakpom i postane drugi najbolji strijelac tima.
Ja ne znam kako smo mi tu dje jesmo!
Po svemu sudeci Chelsea je vec dogovorio Alonsa.
Bravo majmuni.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ovo je nevjerovatno da je ovakav tim na 5-om mjestu koje vodi u LP. S ovakvom igrom i generalno sezonom da igraju LP je pokazatelj da te nekad cista sreca ili splet okolnosti moze dovesti do nekog vida uspjeha.
Pogledajte rezultate ovog tima zadnjih nekoliko tekmi u ligi, kad se sezona lomi i kad si ispao iz svega zivog jedino preostalo je borba za malo casti i obraza i to mjesto u LP i ova grupa morona je uspjela da izgubi gotovo sve tekme i odigra po neki remi.
Cista sreca i to sto 5-a pozicija vodi u LP te cinjenica da su svi timovi ispod Liverpoola jednako losi ili gori rezultira s tim da su tu gdje su, ne zasluzuju da igraju ni ligu konferencije s ovim pristupom realno.
P.S. Izjave Slota opasno zagadjuju okolis oko simpatizera Liverpoola.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Ljudi moji, kakve mi budale imamo u klubuArne Slot has now broken the record for the most games lost by a Liverpool manager in a single season with 20 defeats
Kad se sjetim kako nas je nerviralo kad je Klopp govorio da nije poenta dovoditi nove igrace nego da se rjesenje trazi na treninzima
ovaj kralj ni da spomene rad i trening nego kaze jedan transfer rok moze napraviti čudo 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
On je pokusao sve sto se moze pokusati s ovako losim igracima.
Kakve su ba ovo izjave, frajer je i Ramu Isaka nadyebo
Sjeme mu se zatrlo i aksam ne docekao, zajedno sa onima koji ga drze u klubu
Srce, čast i ponos!
Lagano se preskocilo sinoc, zadnje kolo cu gledati sako zbog Salaha i Robertsona.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa haj da sko ta dva gola iz nekih ultra napadackih smislenih akcija zabili, a ne stoper na ho ruk
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Od Xabija nista iako je bio prva opcija kao kloppova zamjena prije 2 godine
Kakav je retard Edwards

Kakav je retard Edwards
Rijesit se Slota i Hughesa pa u paketu dovesti Xabia i Rolfesa.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Legenda
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Gledate u novog rekordera u dugoj historiji kluba.
Liverpool je ove sezone primio 52 gola u Premier ligi, najviše ikad otkad Premier liga ima 38 kola.
U svim takmičenjima ove sezone, Redsi su primili 77 golova.
Samo je 5 klubova pirimilo više golova od Liverpoola ove sezone.
Redsi ove sezone u Premier ligi imaju 12 poraza, baš kao i Leeds i Sunderland, klubovi koji su ušli u Premier ligu. Oba kluba su također uzela bodove na Anfieldu.
12 poraza ove sezone u Premier ligi više je nego poraza u sezoni 2023/24 i 2024/25 zajedno.
Arne Slot la la la la laaa
Liverpool je ove sezone primio 52 gola u Premier ligi, najviše ikad otkad Premier liga ima 38 kola.
U svim takmičenjima ove sezone, Redsi su primili 77 golova.
Samo je 5 klubova pirimilo više golova od Liverpoola ove sezone.
Redsi ove sezone u Premier ligi imaju 12 poraza, baš kao i Leeds i Sunderland, klubovi koji su ušli u Premier ligu. Oba kluba su također uzela bodove na Anfieldu.
12 poraza ove sezone u Premier ligi više je nego poraza u sezoni 2023/24 i 2024/25 zajedno.
Arne Slot la la la la laaa
- SoloControTutti
- Kontakt:
O tome pricam cijelo vrijeme, nije najveci problem svi ti losi rezultati i uzasna igra, veci je cak problem sto osim toga gubis svlacionicu, a onda i tribinu, a tu nema povratka i cupanja, tu je kraj i nevjerovatno je da imas Xabija dostupnog (prica da njegova filozofija i formacija ne odgovara je supljina jer sve je bolje od ovog trenutnog stanja), imas Iraolu i Glasnera takodjer koji su radili odlicne stvari u svojim klubovima par sezona, a ipak na kraju zadrzavaju covjeka koji sve dublje i dublje tone s ovim pressicama, jednostavno nije to ta prica, nije to ta energija.
Ispada da je ipak ona titula Jurgenova, to je cinjenica.
Ispada da je ipak ona titula Jurgenova, to je cinjenica.
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Normalno da je Jurgenova, jednostavno ekipa koja zivi od tranzicije, presinga, direktnog fudbala, sad neki mrtvi pozicioni napad bez ikakve uigrane akcije. Titula uzeta jer je City bio najlosiji u zadnjih 10 godina. Koliko golova prije Alisson ispucava za Salaha i to je to. Sad nesto polagano se ceka, niko ne trci naprijed nego se nesto sire da se dodaju i tako dok ne izgube loptu ili mole Boga neki prekid ili aut se uzme pa onda napada. Cak je i Salah napisao heavy metal attacking…
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Po meni daleko najbolja opcija trenutno,ne znam samo sto Hugesa ne povuce veze on ga je i doveo u Bornmut.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Nisam bio optimista oko odlaska, ali ovo sad već polako prelazi u revolt. Mogli bi slaviti ovo ljeto, hvala faraonu
Mislim da ni Xabi nema toliku vezu s klubom koliko navijači pokušavaju to da istaknu. 2x nas je ispalio za Madrid, prvo kao igrač a onda i trener. Sad se nakon fijaska s Madridom zalijeće u rivalski Chelsea a stvarno ne vidim da mu je tolika nužda. Sagorili su i mnogo bolje trenere a s ovim njihovim vlasnicima neće ni tamo biti bajno. Da je City pa bih i razumio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.