FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ja se izvinjavam ali smijem li ja ko obicni navijac nesto sarnut.Hvala na razumjevanju.
Mozel ga neko sklonit sa foruma?GavranBeli je napisao/la: ↑16 maj 2026, 10:43Vaši postovi, gluposti koje pišete kažu da ste debili a ne ja kremenko.1921ljoze je napisao/la: ↑16 maj 2026, 09:39Pa ti pises da smo svi debili hulahoplice pitaru jedan **** te u usta smradu....ostavi se ZeljeGavranBeli je napisao/la: ↑16 maj 2026, 09:31
Majmune retardirani nauci se ponašati. To kuci pa svojoj materi mozes psovati. Aj razguli debilcino retardirana
Ne može. Gavran je tu sa razlogom i ima potpunu zaštitu administracije.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
VicaGrba1921
Gavrane ***mo ti gdje god sta imas, pitaru raspali
Glupan pitarski koji je tu samo da obmanjuje navijace Zelje svojim glupostima i spinovima
Eto vlasnik Red Bulla zivi u Salzburgu, New Yorku, Leipzigu, Brazilu, Africi u isto vrijeme, a kazu da je vlasnik kole preselio u Hadzice
Eto vlasnik Red Bulla zivi u Salzburgu, New Yorku, Leipzigu, Brazilu, Africi u isto vrijeme, a kazu da je vlasnik kole preselio u Hadzice
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Lokomotifa
- Kontakt:
Gavran je počeo agresivno botovati istog dana kad je strateški partner ušao u klub. I od tada se ne smiruje. Ko želi shvatiće šta mu je cilj i po čijem zadatku radi. Najtužnije mi je što raja u nekom trenutku počne da se slaže s njim.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
roccosiffredi
- Kontakt:
...
Zadnja izmjena: roccosiffredi, dana/u 16 maj 2026, 12:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi dozovite se, od mirvica nema nista, ostaje nam dugovi koje je on losom politikom nabio. Ko ce i pod kojim uslovima uci u klub pitanje je. Bojim se da nikad tezi dani nisu bili pred nama.
Sto prije to prihvatimo i shvatimo bice nam lakse i prije ce se krenuti u saniranje stete koje nas je ovaj izlet zvani investitor kostao.
Sto prije to prihvatimo i shvatimo bice nam lakse i prije ce se krenuti u saniranje stete koje nas je ovaj izlet zvani investitor kostao.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Udjem da nesto procitam o Zelji , na temi rat botova 
-
Marokanci58
- Kontakt:
Meni je žao čitati da se o Želji piše na taj način kao da je to neka kur.va pa gledate da je utrpate bilo kojem makrou da je finansira po svaku cijenu i poniženje.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa nije on nabio dugove **** ga ti kako će on nabiti dugove, ovo za kratko vrijeme što je ovde dao ti je milion maraka mogao si reći neću hvala doviđenja, što si ga uzeo
Boli me neka stvar za politiku, ali lako je provjeriti da je federalna vlada donijela dva puta odluku o reprogramu poreskog duga i oba puta je to uradila ova vlada licno na Niksicev prijedlog.1921boy je napisao/la: ↑15 maj 2026, 23:25Niksic sa produzenjem roka ima veze kolko i ja.U to doba je Novalic bio premjer ta odluka je puno prije Niksica donjeta.Za kanton je tacno da su ispostovali za reprogram.Treba rec kako jest.12tiigrac21 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 22:04Nešto ste mi zaboravni, Dinina vlada nam uplati pola miliona poreznog duga bez kojeg ne bi bilo ni novog Sporazuma sa Poreznom. Mnogo vi potcjenjujete ovaj narod i ove navijače, nemamo pamćenje zlatne ribice zaboravite to. A Nikšićeva izlobira produženje roka za plaćanje poreznog duga sportskih kolektiva i to su naši ljudi odradili, a on je imao sluha.
Nevidim da se neko od politicara oglasio juce i danas.Mnogo nasi sjedi u foteljama bitnim,mogu valjda veze neke povuc da se malo ovo proceslja jel sve reularno,busi li ministar.Jedino sam cuo da se jedan zalozio za nas al da ne smije protiv glavni.
Nije ti niko "dao" milion. Ne pričaj gluposti.perodeformero je napisao/la: ↑16 maj 2026, 12:08Pa nije on nabio dugove **** ga ti kako će on nabiti dugove, ovo za kratko vrijeme što je ovde dao ti je milion maraka mogao si reći neću hvala doviđenja, što si ga uzeo
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 16 maj 2026, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
Pa većina igrača koju mi ismijemo i izvrijeđamo čim ode negdje drugo proradi i postanu igračine i uzimaju trofeje. Je li vrijeme da se zapitamo da nije možda problem u nama?WeekendOffender je napisao/la: ↑16 maj 2026, 02:51Eno citam sad onaj padavicar Josip Pejic osvojio kup Slovenije sa nekim hemijskim elementom od kluba, pa stvarno ta slovenska liga nije ni za ****, Slavisa dodje kod nas ne moze nikome boda uzet, Pejic ode tamo osvoji trofej katastrofa
-
GavranBeli
Tebi je mozak malo veći od kikrikija
-
GavranBeli
Pa ti prijatelju imas ozbiljan problem ako ovdje udjes da čitaš nesto, a na temi pise nodi i slični njemu. Sta tu imaš pročitati Bog ti dao lijepu pametTMmanija2012 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 12:00Udjem da nesto procitam o Zelji , na temi rat botova![]()
Neeee...Laudrup je napisao/la: ↑16 maj 2026, 12:15Pa većina igrača koju mi ismijemo i izvrijeđamo čim ode negdje drugo proradi i postanu igračine i uzimaju trofeje. Je li vrijeme da se zapitamo da nije možda problem u nama?WeekendOffender je napisao/la: ↑16 maj 2026, 02:51Eno citam sad onaj padavicar Josip Pejic osvojio kup Slovenije sa nekim hemijskim elementom od kluba, pa stvarno ta slovenska liga nije ni za ****, Slavisa dodje kod nas ne moze nikome boda uzet, Pejic ode tamo osvoji trofej katastrofa
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Imamo kuglanu
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ko mu J**+ mater debilnu, poginuo majci abd.
-
perodeformero
- Kontakt:
Kako nije, ovaj ti je trenutno dao bukvalno, zapravo posudio i moras mu vratitiLevin je napisao/la: ↑16 maj 2026, 12:14Nije ti niko "dao" milion. Ne pričaj gluposti.perodeformero je napisao/la: ↑16 maj 2026, 12:08Pa nije on nabio dugove **** ga ti kako će on nabiti dugove, ovo za kratko vrijeme što je ovde dao ti je milion maraka mogao si reći neću hvala doviđenja, što si ga uzeo
Tako je i dakle, nije ti "dao" već "posudio" a što moraš vratiti uz zakonski obavezne kamate.perodeformero je napisao/la: ↑16 maj 2026, 12:37Kako nije, ovaj ti je trenutno dao bukvalno, zapravo posudio i moras mu vratitiLevin je napisao/la: ↑16 maj 2026, 12:14Nije ti niko "dao" milion. Ne pričaj gluposti.perodeformero je napisao/la: ↑16 maj 2026, 12:08Pa nije on nabio dugove **** ga ti kako će on nabiti dugove, ovo za kratko vrijeme što je ovde dao ti je milion maraka mogao si reći neću hvala doviđenja, što si ga uzeo
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Redfire16, Vanja8 i 39 gostiju.