NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Playoffs
7.tekma i zvanicno.Nevjerovatno kako je CLE mlako odigrao ovu tekmu, pa cak i nakon uzasnog zavrsetka poluvremena DET, kad sam pomislio da ce veteranska ekipa poput CLE izaci agresivno i iskoristiti to u 2.poluvremenu.
Nigdje odbrane cijelu noc osim ovih sto ginu na Cadeu full court (Wade, Struss, Schroeder).
Nigdje odbrane cijelu noc osim ovih sto ginu na Cadeu full court (Wade, Struss, Schroeder).
Strasan ulazak Spursa, 16 razlike, dobro ovo izgleda.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Dva zaredom blowouta Spursa, i skoro kompletnih 8 (!) uzastopnih četvrtina konstantnog vodstva Spursa. Zadnji put Wolvesi vodili 4-5 u prvoj četvrtink pete utakmice... Haman wire to wire, što bi se reklo.
I onda se na mene ovdje okomili kad sam izjavio ovo friško nakon četvrte utakmice
I onda se na mene ovdje okomili kad sam izjavio ovo friško nakon četvrte utakmice
Jednostavno, kroz cijelu seriju se vidjela superiornost Spursa. A kap koja je prelila čašu u tom eye testu, barem za mene, je to mučenje i zaostatak Wolvesa čak i bez Wemby-a na parketu nakon izbacivanja.TripleThreat je napisao/la: ↑11 maj 2026, 05:25Ne znam koliko bih imao nekog optimizma da sam u poziciji Wolvesa, jedva su nekako izrovili pobjedu bez Wemby-a na parketu. Većinu drugog poluvremena bili u zaostatku bez njega i onda onaj nalet Anta.
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
TripleThreat
- Kontakt:
Inače, ovaj CF run neiskusne ekipe Spursa je samo još jedan u nizu uspjeha koji još jednom ukazuju da su Spursi najbolja franšiza u ligi u posljednjih 30 godina. Pobjednički mentalitet i okruženje. Razni timovi se godinama muče da izbiju iz prve/druge runde, a oni hladno kao novajlije u playoffu odmah dospiju tu.
Zadnji tim kojeg se sjećam da je to uspio su Hawksi 2020-21, a prije tog se fakat ne sjećam kome je nešto takvo uspjelo.
Zadnji tim kojeg se sjećam da je to uspio su Hawksi 2020-21, a prije tog se fakat ne sjećam kome je nešto takvo uspjelo.
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro, ali nije doslo preko noci ili za jednu sezonu. Dobro su radili i sad naplacuju. Definitivno ekipa koja moze pomrsiti racune OKC.
Koševo Zapad
-
TripleThreat
- Kontakt:
Nije preko noći, ali je opet playoff košarka neka skroz druga košarka od regularne sezone. I bez obzira na to, odlično se snalaze u njoj, u letu, a mnoge uhvati "nespremne" pa znaju pojedini pasti i od, na papiru, slabijeg protivnika. Zato i napisah, sem te dvije pomenute ekipe, ne sjećam se druge neiskusne playoff debitantske ekipe da je dogurala tako daleko odmah.
Da, zaboravio sam i Pacerse 2023-24, mada je tu bilo nešto više playoff iskustva kod ključnih igrača za razliku od ove ranije pomenute dvije ekipe.
Da, zaboravio sam i Pacerse 2023-24, mada je tu bilo nešto više playoff iskustva kod ključnih igrača za razliku od ove ranije pomenute dvije ekipe.
Sta kaze McDaniels,sto Minnesotta ne igra odbranu
Hsjde sad izbacite OKC,to je najbitnije
Hsjde sad izbacite OKC,to je najbitnije
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Idemo u 7 utakmicu,gdje je sve otvoreno..Nisam stigao sinoc pogledati mec,ali vidim da su dosta bili ozbiljniji nego na prethodna dva gostovanja Kavalirsima..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Svi uz SAS u finalu, mislim da osim navijaca OKc-a niko nece za njih navijati.
Game7 na istoku bice sigurno top tekma.
Game7 na istoku bice sigurno top tekma.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mitchell je glavni razlog što Cavsi nisu zatvorili seriju sinoć i što bi vrlo lako mogli ispasti u 7. Jednostavno, ili je uklet ili luzerski mentalitet, odigrati onako closeout game za svoje prvo finale konferencije u karijeri je užasno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Finale prije finala, dva najjaca tima.
Spursi se jedini i mogu nosit s Okla.
Spursi se jedini i mogu nosit s Okla.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Eye test kao i pojedine analize govore da je podosta izgubio na eksplozivnosti.Zato mu igre i variraju.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 12:24Mitchell je glavni razlog što Cavsi nisu zatvorili seriju sinoć i što bi vrlo lako mogli ispasti u 7. Jednostavno, ili je uklet ili luzerski mentalitet, odigrati onako closeout game za svoje prvo finale konferencije u karijeri je užasno.
Bice im bas tesko dobiti 7.u DET. JB je pronasao sirinu.
Jah, kad draftas Wembija. Kao i Detroit Cade. U zadnjih 5 godina izaslo 3 igraca superstar nivoa, Cade, Wemby i Flagg (njega ne mozemo racunati po uspjehu jer je tek poceo igrati). Druga dvojica u finalima konferencija. Jeste tesko skontati korelaciju toga u pm. LolTripleThreat je napisao/la: ↑16 maj 2026, 06:30Nije preko noći, ali je opet playoff košarka neka skroz druga košarka od regularne sezone. I bez obzira na to, odlično se snalaze u njoj, u letu, a mnoge uhvati "nespremne" pa znaju pojedini pasti i od, na papiru, slabijeg protivnika. Zato i napisah, sem te dvije pomenute ekipe, ne sjećam se druge neiskusne playoff debitantske ekipe da je dogurala tako daleko odmah.
Inace go OKC
-
TripleThreat
- Kontakt:
Cade je u svom debitantskom playoffu ispao u prvoj rundi, stoga nema potrebe dovoditi u korelaciju sa gore pomenutim Spursima.alemsa je napisao/la: ↑16 maj 2026, 13:39Jah, kad draftas Wembija. Kao i Detroit Cade. U zadnjih 5 godina izaslo 3 igraca superstar nivoa, Cade, Wemby i Flagg (njega ne mozemo racunati po uspjehu jer je tek poceo igrati). Druga dvojica u finalima konferencija. Jeste tesko skontati korelaciju toga u pm. LolTripleThreat je napisao/la: ↑16 maj 2026, 06:30Nije preko noći, ali je opet playoff košarka neka skroz druga košarka od regularne sezone. I bez obzira na to, odlično se snalaze u njoj, u letu, a mnoge uhvati "nespremne" pa znaju pojedini pasti i od, na papiru, slabijeg protivnika. Zato i napisah, sem te dvije pomenute ekipe, ne sjećam se druge neiskusne playoff debitantske ekipe da je dogurala tako daleko odmah.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Jebga niko nije ocekivao da ce Denver ispasti od Minnesote. A Denver im je bio dosta tezi matchup od Minnesote. To je napisano sa predpostavkom da ce igrati sa Denverom u drugoj rundi. A inace kopas postove
-
TripleThreat
- Kontakt:
Kakva noćna mora od sezone za alema, vidi se čim je urijedio na forumu.
Raketice sa jednim od najvećih blamova sa protekla dva kumulativna playoffa u proteklih deceniju i kusur.
Spursi postigli u debitantskoj playoff sezoni ono što je upitno hoće li njegove raketice u narednoj deceniji uopće.
Knicksi u ECF nakon što je očekivao da će ih Celticsi, pardon, Sixersi izbaciti.
Nije lahko
Raketice sa jednim od najvećih blamova sa protekla dva kumulativna playoffa u proteklih deceniju i kusur.
Spursi postigli u debitantskoj playoff sezoni ono što je upitno hoće li njegove raketice u narednoj deceniji uopće.
Knicksi u ECF nakon što je očekivao da će ih Celticsi, pardon, Sixersi izbaciti.
Nije lahko
Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 6 gostiju.