Žali se adminu na tebe, kaže ti i jay ista osoba.
La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: La Liga
Iznenađuje me vokabular sategabrija. Njega sam jedinog smatrao normalnim.
- Shategabri
- Kontakt:
Uopšte se ne žalim, čitajte pažljivije.
Slanje nekog u **** materinu nije žalba
Jest, treba baš biti normalan prema likovima koji konstantno hinjski vrijeđaju.
Pazi, ono je ko mene stavilo na block, al svako malo nešto komentariše, ujeda.
A ovamo s drugim nickom stalka ko cukica i ostavlja iste komentare.
Jasno da je isti papak u pitanju.
Slanje nekog u **** materinu nije žalba
Jest, treba baš biti normalan prema likovima koji konstantno hinjski vrijeđaju.
Pazi, ono je ko mene stavilo na block, al svako malo nešto komentariše, ujeda.
A ovamo s drugim nickom stalka ko cukica i ostavlja iste komentare.
Jasno da je isti papak u pitanju.
Koševo Zapad
E vidis u tome je razlika. Neki su guglali i gledali sta je in pa poceli navijat a neki su kao klinci dok nije bilo ni interneta ni tik toka i tih gluposti vidjeli gol sedorfa sa pola centra, culi da je nekakav nas Bajić negdje ili gledali magiju zidana.let3 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 13:20Glory hunters.salkan je napisao/la: ↑15 maj 2026, 09:12
Ja još nisam dobio odgovore na pitanje od neki dan, koja je to tačno ideologija koja privlači simpatizere RMAD da budu simpatizeri tog kluba. Ali, očito je da se ovakva kriza neće moći maskirati nekakvim kupovinama, muljavinama, prebacivanjem loptice na drugoga, "da se Vlasi ne sjete" taktikom itd.
Pricas o posebnoj sorti iz bosanskih gradića koji su guglali koji je najtrofejniji klub na svijetu, kada su birali za koga ce navijatitakva sorta u kosarci bira da navija za Lakerse ili Celticse. Sta mislis zasto
![]()
I onda je sasvim normalno da neki debil iz Bugojna jednog senilnog španskog đuturuma zove Ćaćato je to.
Ovi moderni sa tik toka prikriveni nekakvim nadimcima nadju usput sebi za pravo svako malo nekome govorit debil, maloumnik, cerga itd. Jbg takvo (bolesno) vrijeme. To ti je kad kao dijete nisi ni citao niti se druzio nit ista.
Jbg sta cu vam ja kad ste pogresno odgajani i pogresno nasadjeni.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
godrina je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:23E vidis u tome je razlika. Neki su guglali i gledali sta je in pa poceli navijat a neki su kao klinci dok nije bilo ni interneta ni tik toka i tih gluposti vidjeli gol sedorfa sa pola centra, culi da je nekakav nas Bajić negdje ili gledali magiju zidana.let3 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 13:20Glory hunters.salkan je napisao/la: ↑15 maj 2026, 09:12
Ja još nisam dobio odgovore na pitanje od neki dan, koja je to tačno ideologija koja privlači simpatizere RMAD da budu simpatizeri tog kluba. Ali, očito je da se ovakva kriza neće moći maskirati nekakvim kupovinama, muljavinama, prebacivanjem loptice na drugoga, "da se Vlasi ne sjete" taktikom itd.
Pricas o posebnoj sorti iz bosanskih gradića koji su guglali koji je najtrofejniji klub na svijetu, kada su birali za koga ce navijatitakva sorta u kosarci bira da navija za Lakerse ili Celticse. Sta mislis zasto
![]()
I onda je sasvim normalno da neki debil iz Bugojna jednog senilnog španskog đuturuma zove Ćaćato je to.
Ovi moderni sa tik toka prikriveni nekakvim nadimcima nadju usput sebi za pravo svako malo nekome govorit debil, maloumnik, cerga itd. Jbg takvo (bolesno) vrijeme. To ti je kad kao dijete nisi ni citao niti se druzio nit ista.
Jbg sta cu vam ja kad ste pogresno odgajani i pogresno nasadjeni.
Nek si ti kao djete jedini ovdje citao, druzio se, nek si ti nama dobro odgojen i dobro nasađen...da ne kazem na sta
Uglavnom, drago mi je da si se sam prepoznao u tom postu (koji btw. nije ni bio upucen tebi) i da si reagovao na njega. To je bitno
Ma Mbappeov gang jaci duplo, francuske camuge pojacanje za psihickim nestabilnim Rudigerom. Nemaju ovi jadnici sta traziti tu. Zato ih sibaju redovno.
Uzivajmo u ovom cirkusu
A odgodjeni navijači Reala idu i psuju mrtvu majku drugim forumasima. Nema šta, gospoda.
Moze li godrina sklepati ijedan post a da ne spomene tiktok
Jedno vrijeme je MSN furao ali mu se 2015. ogadio
Pa hvala Bogu jesam. Itekako sam zadovoljan. Nisam imao sve na izvolite ali umjereno.let3 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 17:33godrina je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:23E vidis u tome je razlika. Neki su guglali i gledali sta je in pa poceli navijat a neki su kao klinci dok nije bilo ni interneta ni tik toka i tih gluposti vidjeli gol sedorfa sa pola centra, culi da je nekakav nas Bajić negdje ili gledali magiju zidana.let3 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 13:20
Glory hunters.
![]()
Jbg sta cu vam ja kad ste pogresno odgajani i pogresno nasadjeni.Ma bravo.
Nek si ti kao djete jedini ovdje citao, druzio se, nek si ti nama dobro odgojen i dobro nasađen...da ne kazem na sta![]()
Uglavnom, drago mi je da si se sam prepoznao u tom postu (koji btw. nije ni bio upucen tebi) i da si reagovao na njega. To je bitno![]()
Nisam kao ova danasnja balavurdija kojima je hit dana nekome na forumu rec da je debil ili mu nabijat na nos nekakve privatne probleme.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Dolazi murinjo da glumi sergej barbareza
Fabrizio:
Jose and Real Madrid are in the final stages of negotiations
Fabrizio:
Jose and Real Madrid are in the final stages of negotiations
Koji je qurac ovom perezu,danima ne prestaje kmecati,koliko boli to osvajanje titule pred rivalima
Hoće se sutra zagužvati u borbi za opstanak.
Oviedo je ispao.
Jedno 10 klubova može njihovim putem.
Oviedo je ispao.
Jedno 10 klubova može njihovim putem.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Racing Santander se konačno vraca u Primeru.
Jos se čeka Deportivo La Coruna,ali je guzva od 2-5 mjesta, 2 boda,tu su jos Almeria,Malaga,Las Palmas
Jos se čeka Deportivo La Coruna,ali je guzva od 2-5 mjesta, 2 boda,tu su jos Almeria,Malaga,Las Palmas
- akisarajevo92
- Kontakt:
Racing Santander se vratio, Deportivo La Coruna jednom nogom u Primeri, jos Malaga kroz play off za potpunu romantiku
Don't believe the hype.