Nikola Vasilj

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Madal
Kontakt:

Re: Nikola Vasilj

Post Postao/la Madal » 16 maj 2026, 18:01

Daduli je napisao/la:
16 maj 2026, 16:20
Pirić je najbolji golman kojeg imamo. Naškodio mu vlastiti menadžer a i to što Vasilj brani u Bundesligi.
Istina, kada je Barbarez dosao i Piric je dobio sansu na prvom okupljanju. Onda mu je menadzer sve sjebao i s pravom je **** od reprezentacije i ja ga ne bi ni pomislio vracati dok ne promijeni menadzera. Piric nije ovakve pacerske golove svako malo primao.

Na SP nek nam je Bog na pomoci, ovo i budala vidi gdje smo suplji i kako iskoristiti. Mada bi ja i o Zlomislicu ozbiljno razmislio.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 16 maj 2026, 18:17

Madal je napisao/la:
16 maj 2026, 18:01
Daduli je napisao/la:
Pirić je najbolji golman kojeg imamo. Naškodio mu vlastiti menadžer a i to što Vasilj brani u Bundesligi.
Istina, kada je Barbarez dosao i Piric je dobio sansu na prvom okupljanju. Onda mu je menadzer sve sjebao i s pravom je **** od reprezentacije i ja ga ne bi ni pomislio vracati dok ne promijeni menadzera. Piric nije ovakve pacerske golove svako malo primao.

Na SP nek nam je Bog na pomoci, ovo i budala vidi gdje smo suplji i kako iskoristiti. Mada bi ja i o Zlomislicu ozbiljno razmislio.
Zlomislic je fakat dobro branio ono prilika sto je dobio.

Vasilj nije neka sreca, ali svejedno mislim da u ovom trenutku nema niko ko je bolji od njega s nasim pasosem. Ne znam sta je sa onim turcinom sto se spominjo u kontekstu repke
naprijed rejal

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 16 maj 2026, 18:22

Spahic98 je napisao/la:
16 maj 2026, 17:02
Confiance je napisao/la:
16 maj 2026, 16:16
Tesko se oni mogu spasiti, vrlo tesko daju golove, s sada im treba preokret.
Valjda Nikola uspije osigurati kakav angazman i naredne sezone u bundesligi. Neki Mainz, Werder, Augsbrug ako se sta otvori
On treba biti sretan ako bude prvi golman St Paulia u cvajti iduce sezone
On ce igrati opet prvu ligu.

BiH26
Kontakt:

Post Postao/la BiH26 » 16 maj 2026, 18:50

Evo potvrdio je da mu je ovo bila zadnja utakmica za St. Pauli.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 16 maj 2026, 18:50

Madal je napisao/la:
Daduli je napisao/la:

Ja se ne sjećam nikad nijednog pacerskog gola Pirića. A sjećam se bruke nemogućih odbrana. Ukanalio ga Husarić baš, posebno što su koliko se sjećam u početku kod Barbareza Vasilj i on bili ravnopravni.
Slažem se i za Zlomislića, bolji je bio od Vasilja u reprezentaciji ono malo što je branio.
Mislim , Vasilj je fakat branio u Bundesligi ali je činjenica da prima golove koji se moraju odbraniti ili ima reakcije koje su suprotne od rutinskih kod drugih golmana.
Glory Glory Man United

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 16 maj 2026, 18:57

Daduli je napisao/la:
16 maj 2026, 18:50
Madal je napisao/la:
Daduli je napisao/la:

Ja se ne sjećam nikad nijednog pacerskog gola Pirića. A sjećam se bruke nemogućih odbrana. Ukanalio ga Husarić baš, posebno što su koliko se sjećam u početku kod Barbareza Vasilj i on bili ravnopravni.
Slažem se i za Zlomislića, bolji je bio od Vasilja u reprezentaciji ono malo što je branio.
Mislim , Vasilj je fakat branio u Bundesligi ali je činjenica da prima golove koji se moraju odbraniti ili ima reakcije koje su suprotne od rutinskih kod drugih golmana.
Smijesni ste.

Cuj Zlomislic ili Piric prije Vasilja, Nikola igra u Bundesligi a ova dvojica u mrtvom HNLu i Azerbadjianu :rol:

Jel vi ozbiljno mislite da Barbarez ne gleda sve ove golmane i bira koje najboljih? Cuj Zlomislic treba razmisliti za SP :rol:

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 16 maj 2026, 19:06

Edincapitano je napisao/la:
16 maj 2026, 18:57
Daduli je napisao/la:
Madal je napisao/la:

Smijesni ste.

Cuj Zlomislic ili Piric prije Vasilja, Nikola igra u Bundesligi a ova dvojica u mrtvom HNLu i Azerbadjianu :rol:

Jel vi ozbiljno mislite da Barbarez ne gleda sve ove golmane i bira koje najboljih? Cuj Zlomislic treba razmisliti za SP :rol:
Ja ti gledam mami sise kako su se objesile ko dva mrtva pacova . Da nije štrampli gore, upale bi joj u gaće.
Pa jbt imaš li ti pojma i o čemu , samo valjaš gluposti ovdje???
Glory Glory Man United

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 16 maj 2026, 19:12

Daduli je napisao/la:
16 maj 2026, 19:06
Edincapitano je napisao/la:
16 maj 2026, 18:57
Daduli je napisao/la:

Smijesni ste.

Ja ti gledam mami sise kako su se objesile ko dva mrtva pacova . Da nije štrampli gore, upale bi joj u gaće.
Pa jbt imaš li ti pojma i o čemu , samo valjaš gluposti ovdje???
:rol: :rol: :rol:

Nemas ti pojma o fudbalu, lik pise o Piricu, zbog Husarica nije postao prvi golman repke :rol:

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 16 maj 2026, 19:16

Čitaj gore OTAC TE **** GLUPI šta sam napisao.
Glory Glory Man United

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 16 maj 2026, 19:20

Daduli je napisao/la:
16 maj 2026, 19:16
Čitaj gore OTAC TE **** GLUPI šta sam napisao.
Ja mislim da bi Piric zamjenio Neuera ako nije do Huserica bilo :rol:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 maj 2026, 19:22

Piric je kvalitetom sigurno bolji golman od Zlomislica, a pogotovo Hadzikica. Ali dzaba kad mu je onaj debil menadzer.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 16 maj 2026, 19:26

BiH26 je napisao/la:
Evo potvrdio je da mu je ovo bila zadnja utakmica za St. Pauli.
Kazem ti ja, on igra iduce sezone opet prvu ligu.
Sta znaci plasman na SP, odmah si u fokusu.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 16 maj 2026, 19:27

Nikola ne igra u Bundesligi više, igrao je samo jednu godinu . I ta činjenica plus kreten od Husarića je prelomila da Vasilj bude jedinica i ostane.
Glory Glory Man United

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 16 maj 2026, 19:27

Vasilj je tu još za Ligu nacija, kvalifikacije za EP i EP ako se plasiramo. Do tada će, valjda, doći neki novi klinci.

Halix131
Kontakt:

Post Postao/la Halix131 » 16 maj 2026, 19:32

MiranGlasnic je napisao/la:
05 maj 2026, 06:46
Halix131 je napisao/la:
05 maj 2026, 06:37
Necu da kvarim atmosferu, ali fakat u obje utakmice velike greske. Pogotovo protiv Italije, poklonio loptu.
Sta je da je, ako se ponovi mozda to skupo platimo u Americi i Kanadi
Ja bih Mladena Jurkasa na gol. Mlad je..neka uči.
Samo da neko pozitivno djeluje na Vasilija, ako bude nesiguran onda smo naje... Ipak bez obzira na sve treba ga podrzat i ohrabit.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 16 maj 2026, 19:35

Daduli je napisao/la:
16 maj 2026, 19:27
Nikola ne igra u Bundesligi više, igrao je samo jednu godinu . I ta činjenica plus kreten od Husarića je prelomila da Vasilj bude jedinica i ostane.
Mozda i ostane u Bundesligi ako bude htio da bude golman broj dva.
Sumnjam da ce Nikola to htjeti jedino ako ga ime kluba i plata privuku. Spekulacije su da je Bayern zainteresovan da ga dovede kao zamjenu. Uz to jos Brighton & Hove Albion i Nottingham Forest.

Nikola je sam povukao izlaznu klauzulu sto znaci da ima vec osigurano mjesto u prvoj ligi.

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 16 maj 2026, 19:43

Realno najslabija karika u nasoj reprezentaciji, a potencijalne kvalitetne zamjene nigdje ni na vidiku. Nikad mi nije bilo jasno sto ga neki na sva usta hvale, a lik je klasicni jednodimenzionalni golman. Dok su Sehica svakodnevno pljuvali, ovog iz nekog razloga ne smiju, a realnost je da su njih dvojica u 5 deka.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 16 maj 2026, 19:44

Ovaj moron se meni smije i piše da Vasilj brani u Bundesligi i treba imati prednost u odnosu na one koji igraju u slabijim, a nekoliko dana prije zastupa skroz drugi princip - treba po njemu Ahmedhodžić bit ispred Katića koji igra u boljoj ligi. Samo da se nešto napiše.
Inače, Jurkas meni izgleda kao dobra perspektiva.
dinoze, dobro bi bilo, niko sretniji da završi u Premu, mislim da klupa , pa makar i Bayerna, nije ok. Begović je propao nakon što je pristao biti rezerva u Chelseaju.
Glory Glory Man United

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 16 maj 2026, 19:45

Nađite boljeg i nema problema.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 16 maj 2026, 19:52

Koje gluposti se ovde pisu, pa jel vi gledate utakmice, pa samo danas je svoj tim spasio par puta, onaj jedan gol je cist faul bio nad njim. Piric, zlomislic i svi ostali nasi golmani mogu mu kopacke vezati, ako uopste i to. Vasilj ce naci novi angazman u top 5 ligi, dvije super sezone je imo u bundesligi i dokazao se na tom nivou. Mozemo i moramo biti sretni da ga imamo, jer bi nam inace neki amater bio na golu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Goalgetter, HariTz i 49 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []