Tako je. Ovo moraju pobjediti danas, ako zele u Evropu.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 15:49Chelsea igra za Europu, ako ovo ne osvoje nema im Europe sljedeće sezone
English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- wadethegreat
- Kontakt:
Ovo je penal.
- Wilshere10
- Kontakt:
Najgore poluvrijeme koje sam gledao ove sezone u ligama petice. I ovi ce na kraju pricati o igri Arsenala kojem je svaka utakmica finale. 
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Baš tanko poluvrijeme za sada, hoće li City i treći put u nizu izgubiti finale kupa?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Kolega, tvoji postovi u sebi uvijek sadrže blagu dozu intrige. Svaka čast na konstantnostiRobertHrkac555 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 16:51Baš tanko poluvrijeme za sada, hoće li City i treći put u nizu izgubiti finale kupa?
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Uspavanka od utakmiceWilshere10 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 16:50Najgore poluvrijeme koje sam gledao ove sezone u ligama petice. I ovi ce na kraju pricati o igri Arsenala kojem je svaka utakmica finale.![]()
Da hoce neko zabiti, da zivne malo.
Magija semenja 
Pa zar nisu vec pobjedili u Liga kupu ove sezone ili mislis na FA Cup? Ovo im je 4 finale zaredom u FA Cup-u puno bi bilo da izgube 3 zaredom ali sve je moguće.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 16:51Baš tanko poluvrijeme za sada, hoće li City i treći put u nizu izgubiti finale kupa?
Kako ulupati milijarde a ne osovojiti nista, masterclass by real, chelsea, liverpool
- wadethegreat
- Kontakt:
7 finale koje smo Izgubili na Wembliju za redom.
Svaka cast Pepu na kraju mozda domestic treble uzme
Svaka cast Pepu na kraju mozda domestic treble uzme
Ovo je 20 trofej u Cityju za Guardiolu?
Nestvarno fejk vjestacki klub majke mi. Ko da se neks prijateljska igrala na poligonu, takav je entuzijazam
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Au... 20 trofeja u ovako kratkom periodu u nekom klubu iz EPL teško će neko dostići.
I pazi ovo su samo trofeji koje je prikupio u Cityu. Jos najmanje ovoliko treba dodati iz predhodnih klubova jos 6 liga 2 LP I 4 domaća kupa i tako dalje i tako dalje. 40+ trofeja u određenih 17 sezona nije loše. U određenih 17 sezona 12 puta prvak, a mozda će biti to i 13. Mislim da bi nakon Citya trebao u penziju sto se tice ovog posla. Beze bi bilo da postane kao Murinho.
Trebao je on u penziju nakon sto je osvojio LP, to jest tripletu sa Cityem. Ili neka polupenzija, prihvatiti se neke reprezentacije i lagano.Sport90 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 18:32I pazi ovo su samo trofeji koje je prikupio u Cityu. Jos najmanje ovoliko treba dodati iz predhodnih klubova jos 6 liga 2 LP I 4 domaća kupa i tako dalje i tako dalje. 40+ trofeja u određenih 17 sezona nije loše. U određenih 17 sezona 12 puta prvak, a mozda će biti to i 13. Mislim da bi nakon Citya trebao u penziju sto se tice ovog posla. Beze bi bilo da postane kao Murinho.
Međutim, ostade jos par sezona. Ne znam odakle mu snaga i motivacija da nakon svega opet ganja neke trofeje