Premijer liga BiH - aktuelno

SamLake
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la SamLake » 16 maj 2026, 18:58

MostarReds22 je napisao/la:
16 maj 2026, 18:55
SamLake je napisao/la:
16 maj 2026, 18:53
16 maj 2026, 18:51

Kme kme debilu :kuknjava:
Kaplan ti je kriv, a nije adzem i ovi mazlumi sto napravise cirkus od nekad velikoga kluba.
A ko je rekao da nisu? Ali to ne umanjuje sve protekcije što imate od povratka u PL. Nekada manje nekada više a ove u egalu borca, čak su i oni oštećeni na livadi. I na najnižim granama smo institucija za vas.
Kakve gluposti lupetas to je strasno. A livada ti je ispred kuce gdje si se rodio u foči mazlume.
Boli istina, zato su ti uvrede vrhunac. Ne krivim ja vas toliko koliko levate u oba sarajevska kluba koja se nisu u stanju zaštiti, samo znaj šta je bila istina. Skloni ste mitovima pa nek ostane upisano u "slavnu historiju" lopovluk.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 16 maj 2026, 18:59

scholsey je napisao/la:
16 maj 2026, 18:25
Neće niko ispasti, jer niko ne može ući - odavno je ta priča u šatro bitnim krugovima.

Vrlo vjerovatno da ćemo iduće sezone gledati istu ligu.. u svakom smislu.
Baš me zanima kako ce to izbaciti Čelik iz premijer lige za narednu sezonu? :mrgreen: To jest da niko ne uđe..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

SamLake
Kontakt:

Post Postao/la SamLake » 16 maj 2026, 19:01

Zigazaga je napisao/la:
16 maj 2026, 18:58
SamLake je napisao/la:
16 maj 2026, 18:42
Zigazaga je napisao/la:
16 maj 2026, 18:34
Koliko se ja razumjem i fudbal,prvi gol Veleža,čist faul nad Grbićem prije kornera. Drugi gol neću ni da komentarišem. Ovaj mentol sa Arene spominje dali je igrač Veleža dirao ili ne,a čovjek stoji ispred golmana,utiče na igru,zaklanja vidik golmanu.
Pa imao si prilike napisati i ranije, vidim da dugo ovdje pišeš. Interesantno da ništa ne vidiš, ruku pod ruku sa vašim komšijama imaju sudačke protekcije. Ismijavate se svi kada se kaže šta Kaplan kroji. Svečana loža livade ti je u kupu ti je sve rekla. Svi se sjete kada njihov klub bude oštećen, a kada se ovde spominju utakmice u kojima je Željo oštećen ništa....
Uključi translate da bih mogao razumjeti šta si mi želio reći.
Nadji moje postove starije gdje sam nabrojao sudijske greške mnoge. I par puta napomenuo da uz Rudar je Želji o dosta puta oštećen
.
Da,u pravu si,Rudar ima sudijske protekcije 😅
Nisam rekao da imate sudijske protekcije. Vi ćete svakako ako ostanu ovakvi rezultati vjerovatno osjetiti svo zlo sudijske organizacije zadnje kolo. Žao mi je jer ste zdrava sredina. :thumbup:

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 16 maj 2026, 19:02

SamLake je napisao/la:
16 maj 2026, 19:01
Zigazaga je napisao/la:
SamLake je napisao/la:
16 maj 2026, 18:42

Pa imao si prilike napisati i ranije, vidim da dugo ovdje pišeš. Interesantno da ništa ne vidiš, ruku pod ruku sa vašim komšijama imaju sudačke protekcije. Ismijavate se svi kada se kaže šta Kaplan kroji. Svečana loža livade ti je u kupu ti je sve rekla. Svi se sjete kada njihov klub bude oštećen, a kada se ovde spominju utakmice u kojima je Željo oštećen ništa....
Nadji moje postove starije gdje sam nabrojao sudijske greške mnoge. I par puta napomenuo da uz Rudar je Želji o dosta puta oštećen
.
Nisam rekao da imate sudijske protekcije. Vi ćete svakako ako ostanu ovakvi rezultati vjerovatno osjetiti svo zlo sudijske organizacije zadnje kolo. Žao mi je jer ste zdrava sredina. :thumbup:
Ok,nismo se onda razumjeli. Sorry. Ma mi smo već ispali,kakvi god rezultati bili. Onaj ko nas uveo,taj nas i izbacio iz lige.

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 16 maj 2026, 19:03

Ko ne voli Čelika, sestra mu abortira !

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 16 maj 2026, 19:04

rishovski je napisao/la:
16 maj 2026, 18:59
scholsey je napisao/la:
Neće niko ispasti, jer niko ne može ući - odavno je ta priča u šatro bitnim krugovima.

Baš me zanima kako ce to izbaciti Čelik iz premijer lige za narednu sezonu? :mrgreen: To jest da niko ne uđe..
Lupa gluposti :opaopa:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Marsiano
Kontakt:

Post Postao/la Marsiano » 16 maj 2026, 19:04

Evo nas tu smo vilice se krive... 😉
Dize se prasina ⚫️🔴

Rahatlokum
Kontakt:

Post Postao/la Rahatlokum » 16 maj 2026, 19:04

rishovski je napisao/la:
scholsey je napisao/la:

i mene to zanima na stranu sto mi nisu dragi ne znam sta im mogu naci, imaju trenutno najuslovniji stadion tako da to ne mogu kao sto su Stupcanici prosle god uradili

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 maj 2026, 19:05

Nakon prvog poluvremena nije bilo golova u derbiju Borca i Željezničara iako je bilo nekoliko dobrih prilika na obje strane.
Međutim, nažalost glavna tema su ponovo navijači banjalučkog kluba zbog kojih je fudbal ponovo u drugom planu.
U finišu prvog poluvremena meč je kratko prekinut zbog bakljade i vatrometa Lešinara, a potom se čulo i sramotno skandiranje s tribina.

Navijači Borca skandirali su ime osuđenog za genocid ratnog zločinca Ratka Mladića u trenutku kada su gostujući navijači ulazili na tribinu.
Nije prvi put da navijači Borca sramotnim skandiranjem haškog osuđenika bacaju sjenu na utakmicu jer smo takve scene vidjeli i nedavno u meču protiv Sloge. No, Savezu očito to ne smeta. Sramne novčane kazne i idemo dalje.

Ubrzo nakon toga oglasio se i spiker na stadionu, ali nije jasno da li je navijače Borca upozorio zbog sramotnog skandiranja ili samo zbog bakljade zbog koje je meč kratko prekinut.
Zasto Mulaosmanovic nije izveo odmah ekipu sa terena ? ha

SamLake
Kontakt:

Post Postao/la SamLake » 16 maj 2026, 19:07

Zigazaga je napisao/la:
16 maj 2026, 19:02
SamLake je napisao/la:
16 maj 2026, 19:01
Zigazaga je napisao/la:

.
Ok,nismo se onda razumjeli. Sorry. Ma mi smo već ispali,kakvi god rezultati bili. Onaj ko nas uveo,taj nas i izbacio iz lige.
Okej. :thumbup: Ne znam ko vas je oveo ali ako ispadnete želim vam brz povratak. Sportski pozdrav.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 16 maj 2026, 19:07

SamLake je napisao/la:
16 maj 2026, 18:55
SamLake je napisao/la:
16 maj 2026, 18:53

A ko je rekao da nisu? Ali to ne umanjuje sve protekcije što imate od povratka u PL. Nekada manje nekada više a ove u egalu borca, čak su i oni oštećeni na livadi. I na najnižim granama smo institucija za vas.
Kakve gluposti lupetas to je strasno. A livada ti je ispred kuce gdje si se rodio u foči mazlume.
Boli istina, zato su ti uvrede vrhunac. Ne krivim ja vas toliko koliko levate u oba sarajevska kluba koja se nisu u stanju zaštiti, samo znaj šta je bila istina. Skloni ste mitovima pa nek ostane upisano u "slavnu historiju" lopovluk.
Druze Veleža da nema vi bi opet imali 4 kluba ispred sebe,loši ste toliko da vam ni sudije ne mogu pomoći... Najveća vaša zabluda je da su vam drugi krivi... Moze ti neko ukrast 8-9 bodova u sezoni... ali 30 ne moze nikako...Jednostavno da imate kvalitet bili bi broj 3 iza ova 2 lopovska kluba...

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 16 maj 2026, 19:09

prisonbreak je napisao/la:
16 maj 2026, 19:04
rishovski je napisao/la:
scholsey je napisao/la:

Lupa gluposti :opaopa:
E čuj lupa.. :mrgreen:

Ne znam drug, pred nama je, vidjećemo. Radili su i luđe stvari.

A i vole se Robovi precijeniti. :zviz:
The saddest thing in life is wasted talent.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 maj 2026, 19:09

slika

Je li ovo Flashscore zna da nece 2 ekipe ispasti :think:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 16 maj 2026, 19:11

Rahatlokum je napisao/la:
rishovski je napisao/la:
scholsey je napisao/la:

i mene to zanima na stranu sto mi nisu dragi ne znam sta im mogu naci, imaju trenutno najuslovniji stadion tako da to ne mogu kao sto su Stupcanici prosle god uradili
Ma Stupčanica nije ni željela premijer ligu..Jer da su željeli i ove godine su mogli ici na prvo mjesto ko od šale... Stadion im je u istom stanju kao i onda kad su bili prvaci. Dakle da imaju iskrene namjere gradili bi taj stadion i ispunili minimum.. Nego malo digli prašinu preko portala i novina i to je to..
A ja savezu skidam kapu ako ne ispadne niko iz lige :D

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 16 maj 2026, 19:13

DamirT je napisao/la:
16 maj 2026, 19:09
slika

Računaju vjerovatno da se ide ko prosle godine ne neko razigravanje a koje se nikad nije desilo :mrgreen:

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 16 maj 2026, 19:13

haklamas je napisao/la:
16 maj 2026, 18:50
Telalovic je napisao/la:
16 maj 2026, 18:48
Je li ovaj matić iz sirokog neki rod onom matiću iz zelje sto je za vrijeme utakmice protiv hajduka davio osima jer je ocigledno pustao i dodavao lopte protivnickim igracima?
Ako jeste bilo bi lijepo da mu zeljescar da neku pocasnu registraciju ili da bude pocasni clan kluba
Nije, taj matić je rod matiću što ti je guzio majku kurvu mrtvu raspalu, što joj je zemlja kosti izbacila.
Svasta Tobejarabi

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 16 maj 2026, 19:13

Ne znam bas kolio Vico ne zeli Celik u PL :mrgreen:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 maj 2026, 19:13

rishovski je napisao/la:
16 maj 2026, 19:13
DamirT je napisao/la:
slika

Računaju vjerovatno da se ide ko prosle godine ne neko razigravanje a koje se nikad nije desilo :mrgreen:
Sto je najgore, jucer pisalo normalno da 2 ekipe ispadaju :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 16 maj 2026, 19:16

DamirT je napisao/la:
slika

I znaju izgleda da zrinjski ide u europa ligu??

Uvijek je stojalo da dva ispadaju sad sroji jedan i zrinjski europa liga

Rahatlokum
Kontakt:

Post Postao/la Rahatlokum » 16 maj 2026, 19:16

rishovski je napisao/la:
16 maj 2026, 19:11
Rahatlokum je napisao/la:
rishovski je napisao/la:

Ma Stupčanica nije ni željela premijer ligu..Jer da su željeli i ove godine su mogli ici na prvo mjesto ko od šale... Stadion im je u istom stanju kao i onda kad su bili prvaci. Dakle da imaju iskrene namjere gradili bi taj stadion i ispunili minimum.. Nego malo digli prašinu preko portala i novina i to je to..
A ja savezu skidam kapu ako ne ispadne niko iz lige :D
i meni je nerealno da bas niko ne ispadne i da ostane istih 10 klubova, ali od ovog saveza me vise nista ne moze iznenadit hahah

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Futbol, nmkdak1ng i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []