Neka se zahvale Tabakovicu
Ermedin Trnokop < Tabakovic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Kakvom Tabakovicu, vodi Stuttgart 2-0 na poluvremenu...MehofromTurinja je napisao/la: ↑16 maj 2026, 16:28Neka se zahvale Tabakovicu
Ermedin Trnokop < Tabakovic![]()
Evo vidim
Nije loš nego se Stuttgart povukao, igraju na rezultat, mani se SofaScore-a.MehofromTurinja je napisao/la: ↑16 maj 2026, 16:33Evo vidimDamirT je napisao/la: ↑16 maj 2026, 16:30Kakvom Tabakovicu, vodi Stuttgart 2-0 na poluvremenu...MehofromTurinja je napisao/la: ↑16 maj 2026, 16:28
Neka se zahvale Tabakovicu
Ermedin Trnokop < Tabakovic![]()
![]()
A Trnokop najlosiji kod Svaba.
Znaci Tabak![]()
O kojem golu pricas?Beduin je napisao/la: ↑16 maj 2026, 18:26Bravo za jos jedan gol i pumpanje statistike. Kasnije zuti i suspenzija taman da odmori narednu utakmicu. Drugi strijelac ekipe, iako 2mj odsustvovao zbog pauze te vise puta neopravdano sa klupe pocinjao utakmice. On i Tabak bas uhvatili formu kad je najbitnije
i o kojoj narednoj utakmici kad je ovo posljednje koloBenko123 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 18:28O kojem golu pricas?Beduin je napisao/la: ↑16 maj 2026, 18:26Bravo za jos jedan gol i pumpanje statistike. Kasnije zuti i suspenzija taman da odmori narednu utakmicu. Drugi strijelac ekipe, iako 2mj odsustvovao zbog pauze te vise puta neopravdano sa klupe pocinjao utakmice. On i Tabak bas uhvatili formu kad je najbitnije
Ma halalite, ja s posla umoran uleti samo da vidim rezultate i ucini mi se da je gol dao. I sve u podsvijesti imam jos jednu tekmu protiv Bayerna, smetnuo s uma da je to finale kupa, a ne prvenstvena. Jer znam da imaju jos jednu odigratis4mke je napisao/la: ↑16 maj 2026, 18:42i o kojoj narednoj utakmici kad je ovo posljednje koloBenko123 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 18:28O kojem golu pricas?Beduin je napisao/la: ↑16 maj 2026, 18:26Bravo za jos jedan gol i pumpanje statistike. Kasnije zuti i suspenzija taman da odmori narednu utakmicu. Drugi strijelac ekipe, iako 2mj odsustvovao zbog pauze te vise puta neopravdano sa klupe pocinjao utakmice. On i Tabak bas uhvatili formu kad je najbitnije![]()
Halalim legendo, bas si me nasmijao
Trenutno korisnika/ca: Drum, Goalgetter, Google [Bot], random11, StevieG8 i 33 gosta.