Ne znam jesi li upoznat s veznim redom? Nije on samo igrao prvu ligu, nego je faktički bio njihov najbolji igračGhuraba je napisao/la: ↑16 maj 2026, 19:43Realno najslabija karika u nasoj reprezentaciji, a potencijalne kvalitetne zamjene nigdje ni na vidiku. Nikad mi nije bilo jasno sto ga neki na sva usta hvale, a lik je klasicni jednodimenzionalni golman. Dok su Sehica svakodnevno pljuvali, ovog iz nekog razloga ne smiju, a realnost je da su njih dvojica u 5 deka.
Nikola Vasilj
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Nikola Vasilj
Kako jednu? Odradio je 2 citave sezone..
Inace, mislim da ce mu reprezentacija pomoci da kupi sebi jos 1 bundesligaski angazman ili generalno angazman u ligama petice i jos 2-3 sezone ozbiljnog fudbala.
Ono sto je sigurno je to da u koji god klub ode iz St.Paulija, ovakve mu se greske u kontinuitetu nece tolerisat i bice klupiran nakon 2 losije utakmice.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
E koga su nasli pljuvat, levati i uhljebi pljuju najboljeg golmana BiH trenutno e sta se sve nece procitat.
#CarsijaOdjebi
Koje dvije greške? Ona prva je štoper. Druga faul. pogledaj reprizufanatik19 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 19:59Kako jednu? Odradio je 2 citave sezone..
Inace, mislim da ce mu reprezentacija pomoci da kupi sebi jos 1 bundesligaski angazman ili generalno angazman u ligama petice i jos 2-3 sezone ozbiljnog fudbala.
Ono sto je sigurno je to da u koji god klub ode iz St.Paulija, ovakve mu se greske u kontinuitetu nece tolerisat i bice klupiran nakon 2 losije utakmice.
Pardon, dvije, a ono kad je i Pirić bio je bilo taman tad kad je bio u drugoj ligi.fanatik19 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 19:59Kako jednu? Odradio je 2 citave sezone..
Glory Glory Man United
Ma ja sam vise puta ovdje pisao da je Piric odlican golman i da se uprkos onom idiotu Husaricu malo bolje morala situacija ishendlat tjst da ga se ne tjera radi izjave menadžera. Ybg, haj da je on ko Anel nešto izjavio pa da ga odjaviš ok, ali ne može on utjecati na svog menadžera i zabranit mu da tipka po društvenim mrežama.Daduli je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:10Pardon, dvije, a ono kad je i Pirić bio je bilo taman tad kad je bio u drugoj ligi.fanatik19 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 19:59Kako jednu? Odradio je 2 citave sezone..
Ako ništa stabilan je golman, možda se neće nikad pretvoriti u Neuera u mjeri kao Vasilj ali isto tako neće nikad pojest 2 glupa gola na utakmici a često će odbranit gomilu toga.
Ali evo i on preselio na klupu u Nefciju a objektivno je golman dometa kao Vasilj po kvalitetu a jasno je kao dan da će imati dosta slabiju karijeru.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Sto ne igra u top 5 liga u Evropi ako je kao Vasilj po kvalitetu? Nece jel? Ljepu mu u vukoyebeni gdje sada?fanatik19 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:20Ma ja sam vise puta ovdje pisao da je Piric odlican golman i da se uprkos onom idiotu Husaricu malo bolje morala situacija ishendlat tjst da ga se ne tjera radi izjave menadžera. Ybg, haj da je on ko Anel nešto izjavio pa da ga odjaviš ok, ali ne može on utjecati na svog menadžera i zabranit mu da tipka po društvenim mrežama.Daduli je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:10Pardon, dvije, a ono kad je i Pirić bio je bilo taman tad kad je bio u drugoj ligi.fanatik19 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 19:59
Kako jednu? Odradio je 2 citave sezone..
Ako ništa stabilan je golman, možda se neće nikad pretvoriti u Neuera u mjeri kao Vasilj ali isto tako neće nikad pojest 2 glupa gola na utakmici a često će odbranit gomilu toga.
Ali evo i on preselio na klupu u Nefciju a objektivno je golman dometa kao Vasilj po kvalitetu a jasno je kao dan da će imati dosta slabiju karijeru.
Daj bolan ljudi. Vasilj je 10 puta boljih od svih drugih nasi golmana, vi fakat mislite da te neko placa u Bundesligi jer je dobar momak
To sto igra za najgori tim bundeslige ne znaci da je neki galaktikos
Ima i Huseinbasic preko 50 nastupa u istoj ligi pa smo svi vidjeli da je slab igrac
Ima i Huseinbasic preko 50 nastupa u istoj ligi pa smo svi vidjeli da je slab igrac
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Problem je što Vasilj prima golove kakve ne primaju puno gori golmani. Jednostavno neke elementarne stvari radi loše.
Taj ti ne zna da Panama i Katar nisu isti kontinent. Razumijevanje mu je slabija strana. Samo ignorisi.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
Edincapitano
- Kontakt:
Vasilj je galaktikos za sve nase golmane trenutno i Huseinbasic je galaktikos za sve nase vezne igrace trenutno
Problem je sto nemamo boljeg, nažalost. Njegove opcije su puno losije od njega.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Upravu si, ali to ne mjenja stvar da su Piric i Zlomislic bez veze golmani, koliko god vi mastali da je neko drugi kriv da nisu postali Neuer novi
Aha,znaci trolujesEdincapitano je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:39Vasilj je galaktikos za sve nase golmane trenutno i Huseinbasic je galaktikos za sve nase vezne igrace trenutno![]()
Zato sto prema prikazanom u BIH dresu, Huseinbasic nije galaktikos ni za vezne igrace Stupcanice
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
-
Edincapitano
- Kontakt:
Bruda moj, ne moras biti kao svi ostali. Znas kako je to kod nas?Spahic98 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:46Aha,znaci trolujesEdincapitano je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:39Vasilj je galaktikos za sve nase golmane trenutno i Huseinbasic je galaktikos za sve nase vezne igrace trenutno![]()
Zato sto prema prikazanom u BIH dresu, Huseinbasic nije galaktikos ni za vezne igrace Stupcanice
Kad se pricalo da treba Anel/Denis/Benjo itd preci i igrati kod nas onda su bili super talenti itd itd, i onda iz nekih razloga nije ispalo kako treba i onda su gori od neki likova u nasoj mrtvoj ligi dok Anel igra u Feynoordu, Huseinbasic igra (igrao je), ne znam bas jel i dalje igra puno ali ima ugovor s ekipom iz Bundeslige, i Tahirovic momak bio u Romi, Ajaxu, Mourinho ga hvalio, momak ima samo 23 godine, ima neke teze sezone iza sebe i sad je on kao gori od neki veznjaka u BH ligi, smijesno
Ista stvar evo sada s Mahmicem, sad je trenutno super igrac, taman za nas, vidjecemo za godinu dana ili je najbolji na svijetu ili nebi imao mjesta u nasoj ligi
Kad ode u Schalke na kraju…
-
MehofromTurinja
- Kontakt:
- Konigsblau
- Kontakt:
Wir leben dich Schalke 04!
-
Sindikat12
- Kontakt:
Dobar je Vasilj za nase uslove, nije slabiji ni od jednog (osim Begovica) golmana kojeg smo imali kroz historiju. Zadnji par mjeseci nije u formi ali ce se sigurno trznuti. On ostaje u ligi 5 i sljedecu sezonu.
Trenutno korisnika/ca: denza, Goalgetter, HariTz i 49 gostiju.