FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prvo pojačanje za sljedeću sezonu treba biti golman. Dosta je više ovog amatera i njegovih početničkih grešaka.
Udaranje na inteligenciju se nastavlja. A prenosilo me da idem i srećom ne odoh. 
Ne znam jesmo li kao klub ikad bili nebitniji faktor u ligi koliko smo to bili ove sezone.
Ne znam jesmo li kao klub ikad bili nebitniji faktor u ligi koliko smo to bili ove sezone.
Bez zayebancije, naši svi vezni ne mogu zamisliti ono što Adem može izvesti.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Auuuu ja sto me je on ispizdio!!! A Cvitanovicu je mislim danas sve jasno bilo!
Jel nas bilo danas 500?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Naš vezni red brz Cimirota kar.ina i idiot ga ponovo zamjeni. Ivanišević dobar u odbrani i to na kontra nogu on i njega izvadi i potroši izmjenu, Kuprešak izmislio fudbal za Mrnala on vadi kuprešaka a onog padavićara ostavlja. Neviđeni idiot na klupi.
Ristovski čovjek ne zna šta bi napisao.
Adem opet pokazao zašto je majstor, greška onaj pas na kraju ali naši vezni mu nisu ni do koljena.
Adem opet pokazao zašto je majstor, greška onaj pas na kraju ali naši vezni mu nisu ni do koljena.
Guli u primeri naredne sezone
Nas ne bih komentariso...
Nas ne bih komentariso...
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nisam, pretpostavljam da je neka povredaDoktorXabaras je napisao/la: ↑16 maj 2026, 21:10Jesi možda pratio utakmicu, zašto ga je zamjenio u 23 minuti.
Vamos Rajvosa!
I sa Cimirotom to izgleda veoma sporo, nama treba najmanje 5-6 dobrih igrača. Trško bez Cvitanovića fo pobjede.DoktorXabaras je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:33Naš vezni red brz Cimirota kar.ina i idiot ga ponovo zamjeni. Ivanišević dobar u odbrani i to na kontra nogu on i njega izvadi i potroši izmjenu, Kuprešak izmislio fudbal za Mrnala on vadi kuprešaka a onog padavićara ostavlja. Neviđeni idiot na klupi.
Golman je u pl bh najvazni igrac, i katastrofalne golmanske greske nijedna ekipa nemoze nema snage da nadomjesti. Katastrofalne dvije greske koje banic napravio jednu protiv laznjaka i danas protiv ubica je za otkaz plus nizak je maksimalno sto on moze u sarajevu je rezerva
Ristovski out, Maroodza out, Mujkic out, Ljajic out noga
Mikic ako dodje Menalo ce sjedit na klupi
Meite Kupresak danas najbolji on ih izvede ostavi Ristovskog Mujkica
Yebo li vam Maroodza mrtve raspale i ko ga gura vise, krampa krampa krampa
Banic kita od izjave "Ni ja ne bi ovo odbranio" za Kupresakov gol
Mikic ako dodje Menalo ce sjedit na klupi
Meite Kupresak danas najbolji on ih izvede ostavi Ristovskog Mujkica
Yebo li vam Maroodza mrtve raspale i ko ga gura vise, krampa krampa krampa
Banic kita od izjave "Ni ja ne bi ovo odbranio" za Kupresakov gol
Menala kao da je neko natjerao da dođe u Sarajevo, Ljajića bi ostavio da dijeli lopte ali mora neko trčati za njega. Danas ljudi trče kontru, Mujkić kaska za igračem Širokog umjesto da šprinta nazad. Treba nam 2 beka, 2 vezna, 1 stoper i 1-2 krila.
- robertkosar
- Kontakt:
Teska povredaDoktorXabaras je napisao/la: ↑16 maj 2026, 21:10Jesi možda pratio utakmicu, zašto ga je zamjenio u 23 minuti.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- robertkosar
- Kontakt:
Pazi **** da mu rajf ne spadne sa glave yeboga ministar Forto stari **** :
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Evo i ja sam pročitao, nadam se da nije i da će se oporavit do početka sezone. Nevjerovatno koliko mi je drag taj čovjek.robertkosar je napisao/la: ↑16 maj 2026, 21:36Teska povredaDoktorXabaras je napisao/la: ↑16 maj 2026, 21:10Jesi možda pratio utakmicu, zašto ga je zamjenio u 23 minuti.![]()
- robertkosar
- Kontakt:
robertkosar je napisao/la: ↑16 maj 2026, 21:39Pazi qedercic da mu rajf ne spadne sa glave yeboga ministar Forto stari qeder :![]()
Ne znam šta se desilo, bio je dobar do povrede. Bez obzira, ne treba momku psovati.robertkosar je napisao/la: ↑16 maj 2026, 21:39Pazi **** da mu rajf ne spadne sa glave yeboga ministar Forto stari **** :![]()
Banic se veceras popisao na sve svoje odbrane. Znaci ispao je kloc kod drugog gola u rangu nekog klinca koji brani na skolskom turniru. Odbrana propuh i to malo je reci propuh, noge im teske niko maknuti ne moze. Ako se ne dovede par igraca Evropski izlet na piknik i nazad nam ne gine!
U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

.png)