FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Railwayman30
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Meni sada nije jasno,odakle sada da ispada samo 1?
Gdje je to objavljeno i kada? Na tabeli oznacena za ispadanje samo Sloga.
Daj Boze da se ovo sto prije zavrsi,i da nas ugase,jer niko nema rjesenja,niti pameti.
Daj Boze da se ovo sto prije zavrsi,i da nas ugase,jer niko nema rjesenja,niti pameti.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Manijaci po ko zna koji put pokazali ko je broj 1 ..
Poslije onakve sedmice, i nebitne utakmice danas, 200-250brojka danas
Poslije onakve sedmice, i nebitne utakmice danas, 200-250brojka danas
Radije cu gledati Zeljinu djecu Dragovica i Gojaka, nego placenike kloceve tipa Deni Milosevic, Prokop, Nastic, Rakic i slicne prevare.
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
41 bod manje covjeve, 41 bod. Svaka vam čast, imate obraz za neka saopstenja klosari nesposobni.
-
GavranBeli
Meni su jaci ovi degenerci s teme. Sta kszu dobro je, ipak su mislili 5 0, zadovoljni poslije poraza. Nije loše, jos navode ko je kao dobar. Ovo je smijesno ko je sve počeo da za Zelju navija. Tuga majke mi
Nama treba citav tim, dakle 11 novih igraca za prve postave. Plus jos 5,6 za klupe i rotacije.
Ostaviti Sosica, Cvetu, Hodzica kad se oporave, zatim Pejica, Vinija i Odinaku probati zadrzati.
Ovo ostalo sve sutnuti, mrsh
zali boze Manijaka sto mu momci potegnuli do BL u ovom broju, a zauzvat im klocevi proredili jos jedno velika nista.
Ostaviti Sosica, Cvetu, Hodzica kad se oporave, zatim Pejica, Vinija i Odinaku probati zadrzati.
Ovo ostalo sve sutnuti, mrsh
-
Anegdota89
- Kontakt:
Iz prve lige RS neće niko ući, to je već neslužbeno potvrđeno. Dva ispadaju samo ako oba budu iz Federacije, a to se ni teoretski ne može desiti. Ako dva zadnja budu iz RS (najvjerovatnije), tada ispada samo jedan. Ako bude jedan iz Rs i jedan iz Federacije, onda ispada samo ovaj iz Federacije (to je trenutno u domenu nadrealnog). Valjda sam ti malo približio...Railwayman30 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:01Meni sada nije jasno,odakle sada da ispada samo 1?
Sloga je zadnja i zavrsit ce shodno rasporedu, Celik ulazi.Anegdota89 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:11Iz prve lige RS neće niko ući, to je već neslužbeno potvrđeno. Dva ispadaju samo ako oba budu iz Federacije, a to se ni teoretski ne može desiti. Ako dva zadnja budu iz RS (najvjerovatnije), tada ispada samo jedan. Ako bude jedan iz Rs i jedan iz Federacije, onda ispada samo ovaj iz Federacije (to je trenutno u domenu nadrealnog). Valjda sam ti malo približio...Railwayman30 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:01Meni sada nije jasno,odakle sada da ispada samo 1?
Pitanje je sad Radnik ili Rudar.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
-
GavranBeli
Abdulahovic odličan, novi Neur u najavi.
-
Anegdota89
- Kontakt:
Ako poslije zadnjeg kola bude stanje tablice kao što je danas, ispada samo Sloga, tada najvjerovatnije Rudar ostaje jer nema ko da uđe. Čelik ulazi svakako, on nema veze sa ovim igricamaArgentina je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:13Sloga je zadnja i zavrsit ce shodno rasporedu, Celik ulazi.Anegdota89 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:11Iz prve lige RS neće niko ući, to je već neslužbeno potvrđeno. Dva ispadaju samo ako oba budu iz Federacije, a to se ni teoretski ne može desiti. Ako dva zadnja budu iz RS (najvjerovatnije), tada ispada samo jedan. Ako bude jedan iz Rs i jedan iz Federacije, onda ispada samo ovaj iz Federacije (to je trenutno u domenu nadrealnog). Valjda sam ti malo približio...Railwayman30 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:01Meni sada nije jasno,odakle sada da ispada samo 1?
Pitanje je sad Radnik ili Rudar.
-
Railwayman30
- Kontakt:
Boze me sacuvaj. Znaci ako i samo ako princip i u fudbalu kod nas se primjenjuje.
Sto bi jednostavno,kada moze komplikovano.
Hvala na obrazlozenju
Sto bi jednostavno,kada moze komplikovano.
Hvala na obrazlozenju
borac igra prvu ligu u fudbalu, kosarci, rukometu, odbojci i futsal moj Željo, sto je “najgore” imaju i zenske kategorije
Nekad smo bili najveci klub, danas imamo samo najvise navijaca
Nema nazad J*** mater svakom ko fening uzme od Zelje
Hocemo napad na sve stranke, sve dok nam se ne potpise **** statut
Hocemo naprijed
Nekad smo bili najveci klub, danas imamo samo najvise navijaca
Nema nazad J*** mater svakom ko fening uzme od Zelje
Hocemo napad na sve stranke, sve dok nam se ne potpise **** statut
Hocemo naprijed
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
ljozeBavljuDoBagro
- Kontakt:
Pratim forum preko 5 godina, ovo je prvi put za 5 godina da sam imao potrebu i želju da napravim acc. Sve sa jednim jedinim razlogom.
Gavrane
, je.em ti svu familiju, onu najdražu, sutra poginuo, amin.
Braćo, Željo se i iz većih govana izvukao, izvući će se i iz ovih.
Živjeli
Gavrane
Živjeli
-
GavranBeli
Poginula ti stara ujutru. AminljozeBavljuDoBagro je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:52Pratim forum preko 5 godina, ovo je prvi put za 5 godina da sam imao potrebu i želju da napravim acc. Sve sa jednim jedinim razlogom.
Gavrane, je.em ti svu familiju, onu najdražu, sutra poginuo, amin.
Živjeli![]()
Et nas 300budala danas,okisnemo,smrznemo se,za sto ?
Dali ce se itko pitati od ovih nasih jeli vrijeme da se udari sakom od sto i izadje pred sve "MEDIJE" i iznesu stvari,da svi znaju,ma da znaju.Da se napravi pritisak..
Ovo je moje zadnje gostovanje danas dok se ne rijesi situacija u klubu i oko njega..
Nema produzenja clanske,nema produzenja tm clanske,nema kupovanja,dosta je mater im J***..
Dali ce se itko pitati od ovih nasih jeli vrijeme da se udari sakom od sto i izadje pred sve "MEDIJE" i iznesu stvari,da svi znaju,ma da znaju.Da se napravi pritisak..
Ovo je moje zadnje gostovanje danas dok se ne rijesi situacija u klubu i oko njega..
Nema produzenja clanske,nema produzenja tm clanske,nema kupovanja,dosta je mater im J***..
-
TvrtkoPrvi
- Kontakt:
Ti ces nekog ispravljati nepismeni retarde BAHAHAHHAHAHA
Ma nek ne brani niko mjesto Muftica, opet smo na dobitku.NoDi80 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 19:31Mufticu se zahvaliti, Abdulahovic neka brani i treba dovesti Hamzica iz Salzburga koji je takodjer visok, jak golman i brani odlicno u drugoj ligi Austrijebhsport je napisao/la: ↑16 maj 2026, 19:30Naravno da ce pokupiti kad ima blizu 2 metra visine, a mi forsiramo liliputanca na golu koji prima slobodnjake u svoj ugao. Bruka i sramota kakva je nepravda nad Tarikom.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 19:25**** mater sto tarik nije branio u prvenstvu pa sve visoke je pokupio
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Grizi sebi muda majmune, poginuo do zore.
Ko ti je onako najdrazi u familiji?
gori je Irfo sto mu je dopustio...ELDIABLO20 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 21:15Grizi sebi muda majmune, poginuo do zore.
Ko ti je onako najdrazi u familiji?
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, Google [Bot], Helemnejse, kontra i 43 gosta.