Šabani su napustili ovaj forum, a ako drže do svojih riječi, neće se ni vraćati.ErosViverosViv je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:39Ok mi je sto se celik vratio ali ko ce sad izdrzati ovu navalu i spam na temi plbih..
Sretno velezu i zelji u evropi, sasvim sazluzeno.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Podsjeća na River Plate. Ko zna kad će moći napustiti stadion.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Cestitao bih Velezu izborenu Evropu, uz nadu da ce jednog dana prevazici taj njihov veliki problem podanickog mentaliteta kod dobrog dijela navijaca 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Kad igramo protiv lištice mi se pretvorimo u seljescar
hocete li vracat mirvicu pare sto vam dade ni za sta? kako on rece milion sadake, a kofere pakuje, vratite mu bar 100 milja
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Jel ga izvadio Nijaz?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Smor utakmica u Banjaluci, sto na terenu sto na tribinama, tacno ova kisa sve unistila. 
Nisam vidio šta je fora sa Ristovskim ali sumnjam da je veći amater od našeg desnog beka Galcheva.
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
Nemam insajderske informacija ko 90% ovog foruma ali ne vjerujem da je neka stabilizacija na vidiku. Ako, a vrlo je moguće, par igrača koji su stup ove momčadi odu, očekujem još grčevitiju borbu za opstanak.MostarReds22 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:30Kakva je situacija u sb, uprava i to. Jel i dogodine borba za zivot ili stabilizacija neka. Pa ako neko ima privrednike vi ih gore imate.Wagner96 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:15Za 2:2 bi neko pomislio da je utakmica bila zanimljiva, ono greška na grešku obe ekipe i sudac koji je skontao ako sudi svaki kontakt, nema mu ko zamjerit. Sa 8 neiskusnih momaka ispod 22 godine u sastavu i nedostatkom napadača nažalost možemo bit zadovoljni.
Privrednici su tu, ali nitko nije lud bacat pare u prazno, bez kvalitetne uprave i vizije, teško naprijed.
Samo Široki!
Fora je ta sto je frajer kacio statuse po Instagramu kako nam je liga amaterksa nakon sto ga je Hrelja “polomio” u BL a kasnije Vukovic na glavu bacao isto u BL. Pravi pro igrac
- Threeplanetrees
Jao meraka iskarat četri puta ove seljake iz Prijedora i nabit ih nogom u prvu ligu republike srpske 
Fuera de aquí, paletos, a Segunda División
Fuera de aquí, paletos, a Segunda División
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta je ovo otkazana predstava u Zenici , Manijaci se digli nesto
Naravno da je otkazana, i nisu manijaci nego mi, Robija ne da....nek idu negdje drugo promovisat gluposti.
Ako se onaj debil manijak javi, brisite ga s teme.
A sada o lijepim stvarima...PL i po kisi i snijegu, docek i po kisi i snijegu
LikCe

Evo nisam Manijak, ali mi je ovaj primitivizam sjebao raspoloženje i slavlje. Jbt eto trebaju navijači sad zabranjivati pozorišne predstave? Pa kad neko kaže da su navijači jedna bagra polupismena i zatucana onda vam bude krivo? Nažalost, većina s tribine ne bi otišla u pozorište da nije bilo skupštine koja se tamo održavala. Treba sad srušiti i željezničku stanicu jer tamo rade željezničari? I sve što u sebi ima taj naziv? Za mene je ovo poraz zdravog razuma u našem gradu, a svi koji ćete mi sada nešto srati na ovo, evo jezikom kojeg najbolje znate i razumijete: najedite se govana! Btw, trebala se uskoro raditi i predstava o Čeliku, i to nešto što nije viđeno na ovim prostorima. S ovim ste sjebali unaprijed tu lijepu priču koja je trebala biti i pitanje je da li će ljudi i htjeti sada to da rade nakon ovoga!
Jbl te prestava o klubovima iz Sa! Idi brate u Sa i gledaj ako ti se gleda,mislis da bi oni dali da bude prestava o robijasima. Ne budali
GOLEM SI ŽELJO
Naravno da je otkazana, i nisu manijaci nego mi, Robija ne da....nek idu negdje drugo promovisat gluposti.
Ako se onaj debil manijak javi, brisite ga s teme.
A sada o lijepim stvarima...PL i po kisi i snijegu, docek i po kisi i snijegu
LikCe
Evo nisam Manijak, ali mi je ovaj primitivizam sjebao raspoloženje i slavlje. Jbt eto trebaju navijači sad zabranjivati pozorišne predstave? Pa kad neko kaže da su navijači jedna bagra polupismena i zatucana onda vam bude krivo? Nažalost, većina s tribine ne bi otišla u pozorište da nije bilo skupštine koja se tamo održavala. Treba sad srušiti i željezničku stanicu jer tamo rade željezničari? I sve što u sebi ima taj naziv? Za mene je ovo poraz zdravog razuma u našem gradu, a svi koji ćete mi sada nešto srati na ovo, evo jezikom kojeg najbolje znate i razumijete: najedite se govana! Btw, trebala se uskoro raditi i predstava o Čeliku, i to nešto što nije viđeno na ovim prostorima. S ovim ste sjebali unaprijed tu lijepu priču koja je trebala biti i pitanje je da li će ljudi i htjeti sada to da rade nakon ovoga!
Jbl te prestava o klubovima iz Sa! Idi brate u Sa i gledaj ako ti se gleda,mislis da bi oni dali da bude prestava o robijasima. Ne budali
GOLEM SI ŽELJO
Neda im ni da podrignu

Nemojte se izuvati papci.
Nema nervoze, prije sa je kod tebe cim o Zelji piaes postove, samo ne znam cemu to.Jet2Holiday je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:22Cemu nervoza, komsija?
Kako cete trositi, bez statuta![]()
Ja se matematikom bavim kao sto vidis, tako da je zakljucak. Neki od Zeljovaca su ti mamu trosili. To je to.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Pusti matematiku i poradi malo na pravopisu salterusoArgentina je napisao/la: ↑16 maj 2026, 21:12Nema nervoze, prije sa je kod tebe cim o Zelji piaes postove, samo ne znam cemu to.Jet2Holiday je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:22Cemu nervoza, komsija?
Kako cete trositi, bez statuta![]()
Ja se matematikom bavim kao sto vidis, tako da je zakljucak. Neki od Zeljovaca su ti mamu trosili. To je to.