Ti si nivo papanluka Zenica&Vrapcici. Jos ako ima nacionalizma, mozes pod ruku s BL.
Cuj komentara "predstava o Zelju u Zenici". Joj drustva i drzave, **** te.
Ti si nivo papanluka Zenica&Vrapcici. Jos ako ima nacionalizma, mozes pod ruku s BL.
ali zato zenicanima ne smeta da dolaze u sarajevo i zaradjuju za hljeb, moja firma puna zenicke fukare...
Pa ako je tvoja firma daj im otkazRahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:21ali zato zenicanima ne smeta da dolaze u sarajevo i zaradjuju za hljeb, moja firma puna zenicke fukare...
Neka dodju, neka rade. Nismo isti i nikad necemo biti. Ne treba se na taj nivo spustati. To ti je ona, "Zenicu hvali, u Sarajevo se svali"Rahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:21ali zato zenicanima ne smeta da dolaze u sarajevo i zaradjuju za hljeb, moja firma puna zenicke fukare...
pa kad kazes moj grad jel to znaci da zelis reci da je grad u tvom vlasnistvu haha, ali zato zenicanima ne smeta da dolaze u sarajevo i zaradjuju za hljeb, firma u kojoj radim puna zenicke fukare...rishovski je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:23Pa ako je tvoja firma daj im otkazRahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:21ali zato zenicanima ne smeta da dolaze u sarajevo i zaradjuju za hljeb, moja firma puna zenicke fukare...![]()
ma nek dodju, ja nit se druzim sa njima nit komuniciram jer znam sta mi misle, samo ih zalim, mogu mislit kako se jadno osjecaju dolaziti da zaradjuju za hljeba u grad koji mrzeArgentina je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:25Neka dodju, neka rade. Nismo isti i nikad necemo biti. Ne treba se na taj nivo spustati. To ti je ona, "Zenicu hvali, u Sarajevo se svali"Rahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:21ali zato zenicanima ne smeta da dolaze u sarajevo i zaradjuju za hljeb, moja firma puna zenicke fukare...
Znam da zvuci smijesno, ali mi je pitanje fkt ozbiljno. Ja iskreno mislim da ne znaju i da je dio nepismen.
Ma možeš mislit bolesti u gradu im se u par dana ugasila dva privredna giganta a problem predstava o Želji. Neće oni samo u Sarajevu hajra tražit nego i okolo, možda odu na noge u ovaj grad gdje su izlemani prije par sati.Rahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:29ma nek dodju, ja nit se druzim sa njima nit komuniciram jer znam sta mi misle, samo ih zalim, mogu mislit kako se jadno osjecaju dolaziti da zaradjuju za hljeba u grad koji mrzeArgentina je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:25Neka dodju, neka rade. Nismo isti i nikad necemo biti. Ne treba se na taj nivo spustati. To ti je ona, "Zenicu hvali, u Sarajevo se svali"Rahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:21
ali zato zenicanima ne smeta da dolaze u sarajevo i zaradjuju za hljeb, moja firma puna zenicke fukare...
Dosli su i na temu premijer liga, niko im nista ne branini ne govori, a nisu dio premijer lige, tek nekad od augusta. Neka stoke, mozda se prije emancipuju.Rahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:29ma nek dodju, ja nit se druzim sa njima nit komuniciram jer znam sta mi misle, samo ih zalim, mogu mislit kako se jadno osjecaju dolaziti da zaradjuju za hljeba u grad koji mrzeArgentina je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:25Neka dodju, neka rade. Nismo isti i nikad necemo biti. Ne treba se na taj nivo spustati. To ti je ona, "Zenicu hvali, u Sarajevo se svali"Rahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:21
upravo, pored takvih problema njima glavni trn u oku sto ce u pozoristu biti nesto o Zelji, covjek bi rekao da im je grad u stanju New Yorka pa im to najveci belaj i jos prijete glumcima....SamLake je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:32Ma možeš mislit bolesti u gradu im se u par dana ugasila dva privredna giganta a problem predstava o Želji. Neće oni samo u Sarajevu hajra tražit nego i okolo, možda odu na noge u ovaj grad gdje su izlemani prije par sati.Rahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:29ma nek dodju, ja nit se druzim sa njima nit komuniciram jer znam sta mi misle, samo ih zalim, mogu mislit kako se jadno osjecaju dolaziti da zaradjuju za hljeba u grad koji mrze
meni je jedan drug pitar govorio kad su se vracali sa gostovanja jednog i preuzela iz policija iz Ze Do kantona i oborila ih na zemlju, pocela udarati i govorili "klanjajte balije"Argentina je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:33Dosli su i na temu premijer liga, niko im nista ne branini ne govori, a nisu dio premijer lige, tek nekad od augusta. Neka stoke, mozda se prije emancipuju.Rahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:29ma nek dodju, ja nit se druzim sa njima nit komuniciram jer znam sta mi misle, samo ih zalim, mogu mislit kako se jadno osjecaju dolaziti da zaradjuju za hljeba u grad koji mrze
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991 i 21 gost.