upravo, pored takvih problema njima glavni trn u oku sto ce u pozoristu biti nesto o Zelji, covjek bi rekao da im je grad u stanju New Yorka pa im to najveci belaj i jos prijete glumcima....SamLake je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:32Ma možeš mislit bolesti u gradu im se u par dana ugasila dva privredna giganta a problem predstava o Želji. Neće oni samo u Sarajevu hajra tražit nego i okolo, možda odu na noge u ovaj grad gdje su izlemani prije par sati.Rahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:29ma nek dodju, ja nit se druzim sa njima nit komuniciram jer znam sta mi misle, samo ih zalim, mogu mislit kako se jadno osjecaju dolaziti da zaradjuju za hljeba u grad koji mrze
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
GavranBeli
Ima svugdje seljaka, al Zenica je leglo klasicnih seljacina na kvadrat.
-
Rahatlokum
- Kontakt:
meni je jedan drug pitar govorio kad su se vracali sa gostovanja jednog i preuzela iz policija iz Ze Do kantona i oborila ih na zemlju, pocela udarati i govorili "klanjajte balije"Argentina je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:33Dosli su i na temu premijer liga, niko im nista ne branini ne govori, a nisu dio premijer lige, tek nekad od augusta. Neka stoke, mozda se prije emancipuju.Rahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:29ma nek dodju, ja nit se druzim sa njima nit komuniciram jer znam sta mi misle, samo ih zalim, mogu mislit kako se jadno osjecaju dolaziti da zaradjuju za hljeba u grad koji mrze
**** mater jedva cekam dan kad ce opet ispasti, a nisu ni usli kako treba
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
Rahatlokum
- Kontakt:
e pa ovo si odlicno napravio, upravo ovako izgledaju, pricaju, ovakvu glavu imaju doticni koji su prijetili glumcima, svaka cast hahaha
Zadnja izmjena: Rahatlokum, dana/u 16 maj 2026, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ništa, dodajte im i zeničane na spisak krivih za sve što im se događa
Pomahnitale je zaista urnebesno zabavno čitati
Pomahnitale je zaista urnebesno zabavno čitati
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
primussucks
- Kontakt:
Joj da je po ulici više likova kao nodi..poćeraj,ebem ti hljeb i travnik..
Meni je ovo fakat smiješno
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Helemnejse
- Kontakt:
To ti je nas forumas karinas islamofobicniRahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:38meni je jedan drug pitar govorio kad su se vracali sa gostovanja jednog i preuzela iz policija iz Ze Do kantona i oborila ih na zemlju, pocela udarati i govorili "klanjajte balije"Argentina je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:33Dosli su i na temu premijer liga, niko im nista ne branini ne govori, a nisu dio premijer lige, tek nekad od augusta. Neka stoke, mozda se prije emancipuju.Rahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:29
ma nek dodju, ja nit se druzim sa njima nit komuniciram jer znam sta mi misle, samo ih zalim, mogu mislit kako se jadno osjecaju dolaziti da zaradjuju za hljeba u grad koji mrze
Kako je moguće da su na forumu navijači Sarajeva većina, dok ih na tribinama nema ni 2500 po utakmici?
hajduk živi vječno
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Rahatlokum
- Kontakt:
a sta vas dvojica smatrate da je uredu prijetiti glumcima zbog predstave?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kako su se skoro ugasili, masovno su poceli dolaziti u Sarajevo da rade, valjda vise bez ikakvog straha. Opste je poznato da su Zenicani jeftina radna snaga po gradu, dodju nam nesto ko nepalci u hrv.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 16 maj 2026, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ti provociraš druge navijače koji trenutno leže u pritvoru i hitnoj radi premlaćivanja a 20 godina vas čitava država slusa kako vam je policijska brutalnost ubila navijača? Svaka ti čast
BRATSTVO GRAČANiCA
Cuj ovo za hljeba zaradjuju
. Koja izvala, likovi zaostali u 1997. Pa ne bih zivio u Sarajevu kad bi mi neko placao, koji cu qrac tamo zivit. Najzagadjeni grad u Europi, od carsije do stupa treba ti 2 sata da dodjes.
Cevapi su vam katastrofa, ljudi dolaze u Zenicu na prave cevape. Svaki dan redukcija vode u gradu, Allaha mi gore nego 93-ce.
Oni iz Dubaia kad su vidili u kakvoj rusevini od dvorane igraju sljedecu utakmicu odmah prebacili u modernu arenu

I ono misli neko ima zelju zivit i radit u Sarajevu, bjezi ba tamo sta vam je
Cevapi su vam katastrofa, ljudi dolaze u Zenicu na prave cevape. Svaki dan redukcija vode u gradu, Allaha mi gore nego 93-ce.
Oni iz Dubaia kad su vidili u kakvoj rusevini od dvorane igraju sljedecu utakmicu odmah prebacili u modernu arenu

I ono misli neko ima zelju zivit i radit u Sarajevu, bjezi ba tamo sta vam je
- BegovicRamiz
- Kontakt:
mislim da ova tema nece izdrzati nodija, hrama, zenicane
yebote i zeljo i nena
yebote i zeljo i nena
Budimo realni, MUP TK i ZDK su na nivou MUPa RS što se tiče nepoštivanja ljudskih prava i prekomjerne upotrebe sile. Nije mi drago kad vidim da udaraju bilo koje navijače, a kamoli "naše".Marokanci58 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:49Ti provociraš druge navijače koji trenutno leže u pritvoru i hitnoj radi premlaćivanja a 20 godina vas čitava država slusa kako vam je policijska brutalnost ubila navijača? Svaka ti čast![]()
Bandi svakako treba stati u kraj jednom za sva vremena, ne treba se smijati nekome ko je iz slavlja otišao u sanitet zbog krezavih debila iz Tuzle. Fuj
hajduk živi vječno
Oho, ide ozbiljna artiljerija između Zenice i Sarajeva, đe su bolji ćevapi.
Ova tema će implodirati dolaskom zeničana.
Ova tema će implodirati dolaskom zeničana.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, GrbavicaHrammm, Hrasno15, roccosiffredi, SilaMoc1946, Zeko87, Zigazaga i 21 gost.