Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
U svakome su našli krivca. U Sarajevu i Ismiru Mirviću, lopovskom Borcu, Veležu u Kaplanu, Nikšiću i Amiri Trbonji, sada u zeničanima samo nikada nisu ništa rekli protiv svojih vlasnika kojima su podanički nosili cvijeće i davali nagrade za igrača utakmice koje se inače na Grbavici daju Željinom igraču. Prava su filijala Zrinjskog i oni to ne kriju
Da pretvore predstavu u tiktok format seljadiji bi bilo interesantno. AL ME VITAMINIRAAARahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:36upravo, pored takvih problema njima glavni trn u oku sto ce u pozoristu biti nesto o Zelji, covjek bi rekao da im je grad u stanju New Yorka pa im to najveci belaj i jos prijete glumcima....SamLake je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:32Ma možeš mislit bolesti u gradu im se u par dana ugasila dva privredna giganta a problem predstava o Želji. Neće oni samo u Sarajevu hajra tražit nego i okolo, možda odu na noge u ovaj grad gdje su izlemani prije par sati.Rahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:29
ma nek dodju, ja nit se druzim sa njima nit komuniciram jer znam sta mi misle, samo ih zalim, mogu mislit kako se jadno osjecaju dolaziti da zaradjuju za hljeba u grad koji mrze
- BegovicRamiz
- Kontakt:
kultura i kulturna dogadjanja im nisu poznata bas kao i ozracenimRahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:49a sta vas dvojica smatrate da je uredu prijetiti glumcima zbog predstave?
daj stand, prostri deku, stavi kajlu oko vrata i poredaj sta god imas
Ja sam frapiran da su navijači napravili glupariju, povrh svega navijači iz Zenice. Baš nevjerovatno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
BegovicRamiz je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:54kultura i kulturna dogadjanja im nisu poznata bas kao i ozracenimRahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:49a sta vas dvojica smatrate da je uredu prijetiti glumcima zbog predstave?
Zato znamo da ti je tetka ljilja zelen i kojeg tetka najviše voliš.Telalovic je napisao/la: ↑16 maj 2026, 19:13Svasta Tobejarabihaklamas je napisao/la: ↑16 maj 2026, 18:50Nije, taj matić je rod matiću što ti je guzio majku kurvu mrtvu raspalu, što joj je zemlja kosti izbacila.Telalovic je napisao/la: ↑16 maj 2026, 18:48Je li ovaj matić iz sirokog neki rod onom matiću iz zelje sto je za vrijeme utakmice protiv hajduka davio osima jer je ocigledno pustao i dodavao lopte protivnickim igracima?
Ako jeste bilo bi lijepo da mu zeljescar da neku pocasnu registraciju ili da bude pocasni clan kluba
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Ne smatramo nego su to gluposti obične.. Ja se kladim životom da su došli odigrat većina ne bi ni znala da se predstava igra,niti bi neko došao da napravi nešto... Ovo ti je u rangu onih dojava o bombi u srednjoj školi kad je pismeni iz matematike... Ljudima je dosadno u životu i bave se tim gluparijama kao prijete nekom... Dajte ljudiRahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:49a sta vas dvojica smatrate da je uredu prijetiti glumcima zbog predstave?
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
E cuj u Zenicu na cevape

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
Rahatlokum
- Kontakt:
hahahahaha, jakaaa, cega se sve nakuplja u ligi jos cemo mi na kraju imat najzdraviji odnosBegovicRamiz je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:54kultura i kulturna dogadjanja im nisu poznata bas kao i ozracenimRahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:49a sta vas dvojica smatrate da je uredu prijetiti glumcima zbog predstave?
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Vidi onog niskointeligentnog teleta trigerovao ga zeničanin koji je napisao da su bolji ćevapi u Zenici

Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 16 maj 2026, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nešto što i treba biti. Dva najveća BH kluba. Dok nama Čolpa vrata zatvara pred nosom **** ti nas. Možda bi skupa nešto i napravili.Rahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:59hahahahaha, jakaaa, cega se sve nakuplja u ligi jos cemo mi na kraju imat najzdraviji odnosBegovicRamiz je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:54kultura i kulturna dogadjanja im nisu poznata bas kao i ozracenimRahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:49
a sta vas dvojica smatrate da je uredu prijetiti glumcima zbog predstave?
daj stand, prostri deku, stavi kajlu oko vrata i poredaj sta god imas![]()
![]()
Ok, ćelik i pijaĆari. Nedostaje samo tuzlanska furda pa da se ponovno oformi družina trabant velikana.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Da li tako i vaši vlasnici, braća Mirvić, gledaju sarajlijice, kao jeftinu radnu snagu?KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:49Kako su se skoro ugasili, masovno su poceli dolaziti u Sarajevo da rade, valjda vise bez ikakvog straha. Opste je poznato da su Zenicani jeftina radna snaga po gradu, dodju nam nesto ko nepalci u hrv.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Pa normalno u Zenicu. Neces valda u zelju na carsiji to se zna da onim jadnim turistima uvaljiva vajkrem umjesto kajmaka. Mrkva nikad nije ni valjala. Hajde Hodzic tu i tamo i zmaj na hrasnom moze proci. U biti somun isto dvije kore, i to ko biva neki specijalitet
. Svasta
Tebra, vama se Fudo brine klubom ako ti nisu javiliBadrHari je napisao/la: ↑16 maj 2026, 23:07Da li tako i vaši vlasnici, braća Mirvić, gledaju sarajlijice, kao jeftinu radnu snagu?KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:49Kako su se skoro ugasili, masovno su poceli dolaziti u Sarajevo da rade, valjda vise bez ikakvog straha. Opste je poznato da su Zenicani jeftina radna snaga po gradu, dodju nam nesto ko nepalci u hrv.![]()
The saddest thing in life is wasted talent.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Danas usli u PL i odmah glupost napisa.BadrHari je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:30Najljepša nogometna priča u regionu se nastavlja.![]()
Jedini klub u rukama navijača koji je vratio milione dugova, spasio ga od gašenja, isčupao od politike i stabilizovao do evo, premierligaša.![]()
Simbolično, tačno deceniju nakon usvajanja Statuta, dokumenta zaista revolucionarnog i nedokučivog za mnoge umove u BiH fudbalu koji gledaju samo kako se prodati i kom "investitoru"![]()
https://youtu.be/xgJudmzqkm0?si=qRsd89H6Mmcr6RxF
![]()
Ide sad novi stadion, kroz par godina napad na Evropu![]()
Pa nemojte biti ko mitomani. Da vam nije Kasumovica i Zenice, qurac bi vi sabani vratili a ne milione.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
**** majkulet3 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:56BegovicRamiz je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:54kultura i kulturna dogadjanja im nisu poznata bas kao i ozracenimRahatlokum je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:49
a sta vas dvojica smatrate da je uredu prijetiti glumcima zbog predstave?
daj stand, prostri deku, stavi kajlu oko vrata i poredaj sta god imas![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Vanja8, Venom, WeekendOffender i 12 gostiju.