Bundesliga

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
8
12%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
23
34%
4) St.Pauli
15
22%
5) Mainz
9
13%
6) Augsburg
9
13%
7) Union Berlin
3
4%

Ukupno glasova: 67

Amirutah1988
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Amirutah1988 » 16 maj 2026, 17:42

eaglebvb09 je napisao/la:
16 maj 2026, 17:34
PSV je napisao/la:
16 maj 2026, 17:23
Amirutah1988 je napisao/la:
16 maj 2026, 16:56
Ponovno vodi Wolfsburg,ako danas ne dobijem srcani necu nikad😁🙃
Nezasluzen ostanak odnosno plasman u doigravanje. Nema sumnje da ce vam i tu nasiljiti da dobijete. Odvratan tim. :yawn:
Sto bi mi bilo drago da ih Hannover 96 , posalje u drugu ligu , bas mi nekako ljigav klub!
Ljigav si ti sa svojom provokacijom,odvratni stvoru

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 16 maj 2026, 17:45

Kako su samo pojedini ovdje bezobrazni,bez imalo poštovanja ni prema drugima,a ni prema klubovima.
Što neko diše za Bayern,Dortmund,Leverkusen,Stuttgart itd,ima onih koji isto tako i za Wolfsburg disu , kome je taj klub u srcu,i tako je vise od 20 godina,i nije važno,i da se dogodi ispadanje,isto bih svoj klub u Njemačkoj volio.
Bezobrazni ste obojica

eaglebvb09
Kontakt:

Post Postao/la eaglebvb09 » 16 maj 2026, 18:25

16 maj 2026, 17:42
PSV je napisao/la:

Nezasluzen ostanak odnosno plasman u doigravanje. Nema sumnje da ce vam i tu nasiljiti da dobijete. Odvratan tim. :yawn:
Sto bi mi bilo drago da ih Hannover 96 , posalje u drugu ligu , bas mi nekako ljigav klub!
Popu*i ku*ac ljigavom , debilu jedan.

eaglebvb09
Kontakt:

Post Postao/la eaglebvb09 » 16 maj 2026, 18:30

PSV je napisao/la:

Ja sam iznio moje misljenje o klubu wolfsburg , a ne o tebi , kao sto i ti mozes reci za BVB da ti je odvratan ili nije !
A ti si osuo po meni svoju vuligarnost , nauci ubuduce da odvojas te stvari !
Poz

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 16 maj 2026, 19:09

16 maj 2026, 18:30

Ja sam iznio moje misljenje o klubu wolfsburg , a ne o tebi , kao sto i ti mozes reci za BVB da ti je odvratan ili nije !
A ti si osuo po meni svoju vuligarnost , nauci ubuduce da odvojas te stvari !
Poz
Sam si se pridruzio u provokaciji sa ovim PSV-om koji očito mene provocira,nema tuj Wolfsburg nikakve veze.
Daj mi samo 3-4 argumenta zasto je Wolfsburg ljigav klub,a nisu ljigavi Werder,Köln,Union,Augsburg,Mainz,naveo bih i jos klubova ,ali zaustavit cu se.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 16 maj 2026, 19:43

16 maj 2026, 18:25

Riješite to muški, revolver u ruke, leđa od leđa i brojite do 10. Ko bude potezao kao Kapetan Miki odnijeće pobjedu.
Utah i WA nisu previše udaljeni i još samo izaberite državu u USA gdje se utoka smije nositi :mrgreen:
Evo @Dilah će biti posmatrač.

Meni je draže što su švabe izborili UCL od Leverkusena. Ovi drugi plivaju u parama, postaju odvratni na čelu sa Rudijem. Otpustili trenera na samom startu sezone i bacili milione, vidim i Dancu se sprema pedala.
S druge strane nećak od Ulija već ima prepoznatljiv stil, skupio je iskustva i u Evropi i sa skladnom ekipom može samo napredovati. Valjda ostane na klupi još neko vrijeme, mada je mnogima skrenuo pažnju na sebe.
Teško je povjerovati da Freiburg može zaustaviti Draculu u njegovom šestom pohodu EL. Ako uspiju onda i Eintracht može doživiti evropski san.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 16 maj 2026, 19:49

Ima Freiburg svoje sanse u finalu svakako. Izgleda da su pogodili sa trenerom nakon odlaska Streicha, Schuster vec dvije sezone je pristojno odradio.
embrace the chaos

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 16 maj 2026, 19:53

armando je napisao/la:
16 maj 2026, 19:43

Riješite to muški, revolver u ruke, leđa od leđa i brojite do 10. Ko bude potezao kao Kapetan Miki odnijeće pobjedu.
Utah i WA nisu previše udaljeni i još samo izaberite državu u USA gdje se utoka smije nositi :mrgreen:

Meni je draže što su švabe izborili UCL od Leverkusena. Ovi drugi plivaju u parama, postaju odvratni na čelu sa Rudijem. Otpustili trenera na samom startu sezone i bacili milione, vidim i Dancu se sprema pedala.
S druge strane nećak od Ulija već ima prepoznatljiv stil, skupio je iskustva i u Evropi i sa skladnom ekipom može samo napredovati. Valjda ostane na klupi još neko vrijeme, mada je mnogima skrenuo pažnju na sebe.
Teško je povjerovati da Freiburg može zaustaviti Draculu u njegovom šestom pohodu EL. Ako uspiju onda i Eintracht može doživiti evropski san.
Ja iz kulture nikad necu nekome nesto slično napisati kao što je dotični.
Iz poštovanja prema svim klubovima,forumašima koji navijaju za svoje klubove necu reci da su im klubovi ljigavi i želiti im nesrecu,ispadanje itd,ako i želim,zadržat cu za sebe.
To se zove kultura i ja je hvala Bogu imam.
Lijepo si napisao svoj rezime o utisku za ostale klubove

eaglebvb09
Kontakt:

Post Postao/la eaglebvb09 » 16 maj 2026, 19:58

16 maj 2026, 19:53
armando je napisao/la:
16 maj 2026, 19:43

Iz poštovanja prema svim klubovima,forumašima koji navijaju za svoje klubove necu reci da su im klubovi ljigavi i želiti im nesrecu,ispadanje itd,ako i želim,zadržat cu za sebe.
To se zove kultura i ja je hvala Bogu imam.
Lijepo si napisao svoj rezime o utisku za ostale klubove
Eh da Hannover hoce nakantati vukove , da osjete radost druge lige ! 😂
Zadnja izmjena: eaglebvb09, dana/u 16 maj 2026, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 16 maj 2026, 21:06

Svako ima klubove koji su mu draži i one koje nisu, ali mislim da je pretjerano reći za bilo koji klub da je odvratan. No u svakom slučaju to ne bi smjelo preći na osobnu razinu. Ja tako npr. nikako ne šmekam švabe, to mi je najluzerskiji klub od svih nijemaca, svako božje finale su izgubili, primit petardu od Zvezde mogu samo oni, kad god računaš na njih oni useru. Najbalkanskiji mentalitet od svih njemačkih klubova. Šteta što nas kuzen danas nije dobio bar sa 2 razlike, iako mislim da onda ni Frankfurt ne bi izjednačio.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 16 maj 2026, 21:57

Auu, kako je Baumann slomljen spoznajom da će Neuer biti numero uno.
Ništa još nije oficijelno, ali na kratkom intervjuu se dalo sve vidjeti.
Naggy gost na aktuele sport studio večeras na ZDF.
Hoće li šta kroz zube prozboriti :think: :wtf:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 16 maj 2026, 22:08

15 puta bez primljenog gola ove sezone :thumbup:

Gregor Kobel :salut: :kralj:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 16 maj 2026, 22:10

Obzirom da najvise posjecujes teme druge i trece BL i uglavnom njih pratis, nekako bi bilo romanticno da su Vukovi zavrsili u drugoj ligi i da su dosli na tvoj teren - u cvajtu :D
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 16 maj 2026, 22:16

kraljttbvb je napisao/la:
16 maj 2026, 22:10
Obzirom da najvise posjecujes teme druge i trece BL i uglavnom njih pratis, nekako bi bilo romanticno da su Vukovi zavrsili u drugoj ligi i da su dosli na tvoj teren - u cvajtu :D
Jezik pregrizao druze moj :lol:
Šta da ti kazem,nije BL ono što je bila 2000tih-pa do 2012-13,,pa mozda i jos koju sezonu mimo toga,ovo danas mi se ne sviđa,mnogo toga mi se ne sviđa u ovoj ligi,pa pronađes utjehu u drugoj i trecoj ligi.
Mislim da su mnogi izgubili draž za pracenjem,kao što sam i ja,prije se jedva čekala subota pa čak su se brojali sati,minute da se sjedne pred TV i gledaju utakmice,kao i Sportschau emisija,analize koje sam gledao preko satelitske.
To su bila dobra vremena za BL,ovo danas :nene:

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 16 maj 2026, 22:24

Ko nije gledao Ran i Ranissimo na čelu sa Beckmannom i dolaskom Bulija na SAT1, nakon "100" godina iste na državnoj televiziji ne zna šta je pravi doživljaj ove lige.
Koliko su bili ljubomorni na uspjeh ove televizije da su neki pokušavali osporavati sadržaj hajlajta govoreći da dramaturgijom prave ligu bolju nego što ona jeste.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 16 maj 2026, 22:51

A Bundesliga Pur na DSF-u nedjeljom ujutro :)

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 16 maj 2026, 23:30

16 maj 2026, 22:51
To je za one koji propuste Ran i Sport Studio, a ove druge mnogi jesu jer je ipak emitirano u terminu kada se izlazilo u provod, kako se nekad popularno govorilo. Pur se gledalo sa krmeljivim očima i blagom glavoboljom ovisno ko je šta konzumirao ;)
@Amir, sve ok što si ostao pristalica Bundeslige i što se nisi vezao za neki od većih klubova. Ali kako pobogu Wolfsburg? Konzern klub iz grada Bube i ostalih sokoćala kojim se @huske divi nema tradiciju i osim one šampionske sezone koja te je vjerovatno privukla njima, nema šta ponuditi.
Da si kojim slučajem fan KSC ili Lauterna, pa i Sechzigera ili Clubera pa da shvatim, ovako teško. Isti rang kao i Hoffe, osim što su ovi drugi baš sa sela i ne igraju u svom mjestu.
Opet, svakom svoje :thumbup:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 17 maj 2026, 00:34

Mozda ih gledao kad su za njih igrali Roy Prager i Andrzej Juskowiak tamo nekad 1998/99., pa mu ostali u sjećanju :D

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 maj 2026, 01:54

armando je napisao/la:
16 maj 2026, 21:57
Auu, kako je Baumann slomljen spoznajom da će Neuer biti numero uno.
Ništa još nije oficijelno, ali na kratkom intervjuu se dalo sve vidjeti.
Naggy gost na aktuele sport studio večeras na ZDF.
Hoće li šta kroz zube prozboriti :think: :wtf:
Rupa za koju je Vasilj Oliver Kahn
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 17 maj 2026, 07:03

armando je napisao/la:
16 maj 2026, 23:30
16 maj 2026, 22:51
To je za one koji propuste Ran i Sport Studio, a ove druge mnogi jesu jer je ipak emitirano u terminu kada se izlazilo u provod, kako se nekad popularno govorilo. Pur se gledalo sa krmeljivim očima i blagom glavoboljom ovisno ko je šta konzumirao ;)
@Amir, sve ok što si ostao pristalica Bundeslige i što se nisi vezao za neki od većih klubova. Ali kako pobogu Wolfsburg? Konzern klub iz grada Bube i ostalih sokoćala kojim se @huske divi nema tradiciju i osim one šampionske sezone koja te je vjerovatno privukla njima, nema šta ponuditi.
Da si kojim slučajem fan KSC ili Lauterna, pa i Sechzigera ili Clubera pa da shvatim, ovako teško. Isti rang kao i Hoffe, osim što su ovi drugi baš sa sela i ne igraju u svom mjestu.
Opet, svakom svoje :thumbup:
:lol: Da ti kazem od kad za njih navijam ne bi vjerovao,kupili su me jos od sezone 2003 ja mislim da je bila ako ne i ranije.
Volio sam kao osnovac kad bi igrao lopte sa drustvom da branim,tj da budem na golu,i uvijek sam gledao , kad sam birao za koje cu timove da navijam da izaberem zbog golmana.
Tad je bio Simon Jentzsch koji je tad bio za mene nesto posebno,malo po malo i izaberem svoje vukove.
Bila je tad dobra generacija ,Klimovicz,Hrgovic-Topic,Brdaric,Petrov,D'Allesandro,pa onda Hanke.
Zatim dolaze jos bolja vremena ,Benaglio-Marcelinho-Dejagah-Grafite-Dzeko :lol: svi su oni bili nepoznanice do tad a izrasli su u velike igrače ,da bi dosla ta titula 2008/09.
Bilo je u Wolfsburgu uvijek nasih igrača,danas je tu Pejčinovic,ima jos par imena u akademiji koji ce nadam se doci do prvog tima.
Nisam mogao izabrati vece,"bolje timove"kada uvijek izaberem ove osrednje :lol: Wolfsburg u Njemačkoj,Fulham u Engleskoj,Lecce u Italiji :D (pogađaj zbog kojeg golmana isto tako početkom 2000tih).
Jedino od "vecih"klubova navijam za Bilbao u Španiji,Lokomotiv u Rusiji,imam čak i njihov šal :D

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: eaglebvb09 i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []