Nek su vala debilu odgovorio, samo agresija sa njegove strane. Haman ga na štandu iz***u pa na forumu glumi silu. Ako je neko korektan to je Rudar ove sezone, brz povratak.Zigazaga je napisao/la: ↑17 maj 2026, 00:44Krkan kaže za nekog da je seljak. Prijedor je gospodski grad za mnoge. Svi koji su gostovali u PD će to potvrditi,i igrači i navijači.Threeplanetrees je napisao/la: ↑16 maj 2026, 21:03Jao meraka iskarat četri puta ove seljake iz Prijedora i nabit ih nogom u prvu ligu republike srpske
Fuera de aquí, paletos, a Segunda División![]()
A ti nastavi napadati redom sve,jer to je jedini način da skreneš pažnju na sebe,pošto nemožeš nečim normalnim i smislenim .
Hvala brate.SamLake je napisao/la: ↑17 maj 2026, 00:53RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 23:47Vode li se ovde ikad normalne diskusije,da znam da li cu ovu temu i čitati uopšte?
Ako ce mi neki iskomplesirani debil odgovorit bolje da zaobiđe,nemam živaca za rasprave.
DOBRODOŠAO TEBRA.
A za ova tri forumaša ti i ja mogu potvrditi da su najrealniji, uvjerit ćeš se i sam.
Ja sam ovdje neutralac. Prcam svakoga pomaloRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 00:59Otkud ti Damire ovde,haman te svugdje ima,u sve se razumiješ![]()
Jos samo fali tvoja Sloboda i tutto kompleto...
Ne bi imali dje nargile pusiti da nije bilo te tekme i prodaje od strane AdilovicaGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑17 maj 2026, 01:05
Zenica i finale kupa je nezaboravno, a da me vidi baboooo..
Ako nista odlican stadion i idealni uslovi za gostujuce navijace
Dobrodosli i neka vas zauvijek tu, da Ramo pogura i zavrsite medju 4
Kad mogu prekodrinski volovi mogu i tuzlaci.ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 maj 2026, 01:12Obzirom da je čelik ušao, ja bih dozvolio i ovima iz tuzle da pišu na ovoj temi, čisto radi interakcije i bogatijeg sadržaja.
Prijedor pojam gospodluka? Bosnjo ponese uz put bijele marame da mu bude jos bolje.SamLake je napisao/la: ↑17 maj 2026, 00:57Nek su vala debilu odgovorio, samo agresija sa njegove strane. Haman ga na štandu iz***u pa na forumu glumi silu. Ako je neko korektan to je Rudar ove sezone, brz povratak.Zigazaga je napisao/la: ↑17 maj 2026, 00:44Krkan kaže za nekog da je seljak. Prijedor je gospodski grad za mnoge. Svi koji su gostovali u PD će to potvrditi,i igrači i navijači.Threeplanetrees je napisao/la: ↑16 maj 2026, 21:03Jao meraka iskarat četri puta ove seljake iz Prijedora i nabit ih nogom u prvu ligu republike srpske
Fuera de aquí, paletos, a Segunda División![]()
A ti nastavi napadati redom sve,jer to je jedini način da skreneš pažnju na sebe,pošto nemožeš nečim normalnim i smislenim .
S obzirom na vokabular koji koristis ocigledno je da si kulturno uzdignut do nebeskih visina, pa je i razumljivo tvoje razocarenje intelektualnom razinom forumasa, ali, sta je, tu je...Sto se tice predstava, narocito dramskih, na to za sada zaboravi, sve dok postoje iskompleksirani primitivci u vidu jadnih navijaca jos jadnijeg kluba kao vrlo indikativan primjer sveopsteg papanluka sredine koju svojim bitisanjem jos vise zagadjuju. Ziv mi i zdrav bio i svako dobro.TofiTofita je napisao/la: ↑17 maj 2026, 00:32**** majku, 6 godina nas nema, ne pratimo ove teme, ne pisemo na njima. Vratis se. Kontas to doslo sebi. Kad istih 20 kretena, isti rukopis, iste teme. Pa majku mu hebem, kontamo to se kulturno uzdize, pravi predstave - kad qrac.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.