Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dres reprezentacije BiH
eto imate sad i kod haad brenda neka rjesenja za kupiti, da li nastala po idejama forumasa a mozda vec i zaposlenih tu
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Savez se prepao kineza a haad ih prvi podjonio 
- katalinski
- Kontakt:
Nije loša opcija za kupiti, ali zbog ova oba dresa ih mogu tužiti iz saveza- oba plagijata , plavi kopija onog starog dresa, bijeli ovog novog.
Ajvatar
Kako će ih tužiti kad je haad prije objavio.katalinski je napisao/la: ↑17 maj 2026, 00:18Nije loša opcija za kupiti, ali zbog ova oba dresa ih mogu tužiti iz saveza- oba plagijata , plavi kopija onog starog dresa, bijeli ovog novog.
- katalinski
- Kontakt:
-
bosanac10001
- Kontakt:
Zdravo raja. Posto ne vjerujem da te biti beton dres, hocu sebi da kupim stari dres iz 1998 s ljiljanima na kragni. dali znate gdje se moze nabavit? hvala vam!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Prelistaj temu, imaš bukvalno stranicu prije postavljeno upravo to što tražiš i gdje imaš kupitibosanac10001 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 03:59Zdravo raja. Posto ne vjerujem da te biti beton dres, hocu sebi da kupim stari dres iz 1998 s ljiljanima na kragni. dali znate gdje se moze nabavit? hvala vam!
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
bosanac10001
- Kontakt:
Mislim na onaj dres is 98.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑18 maj 2026, 06:05Prelistaj temu, imaš bukvalno stranicu prije postavljeno upravo to što tražiš i gdje imaš kupitibosanac10001 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 03:59Zdravo raja. Posto ne vjerujem da te biti beton dres, hocu sebi da kupim stari dres iz 1998 s ljiljanima na kragni. dali znate gdje se moze nabavit? hvala vam!![]()

- Goalgetter
- Kontakt:
Jordan prezentovao svoje dresove za SP.
Ostali samo jos mi
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Dobar im je klip a i dres im je dobar.
Ako ćemo mi dobiti nešto slično ovome onda se ne brinem.
Sve više mislim da onaj dres koji smo vidjeli prije par dana, a koji je SportSport.ba objavio u malo izmijenjenoj formi, nije taj koji ćemo dobiti na kraju ali sigurno lici na njega.
Ako ćemo mi dobiti nešto slično ovome onda se ne brinem.
Sve više mislim da onaj dres koji smo vidjeli prije par dana, a koji je SportSport.ba objavio u malo izmijenjenoj formi, nije taj koji ćemo dobiti na kraju ali sigurno lici na njega.
Solidna prezentacija. Kod nas će vjerovatno biti par slika ili nešto tako jer mi imamo ideje ali nema ko da ih realizira. Vidio si i na pressu kad su se objavljivala imena igrača imali su zanimljivu ideju ali su je realizirali na nivou zadatka iz informatike u osnovnoj školi, pravo amaterski. Iako moram da pohvalim tu želju Sergeja da bude sve to tehnički ljepše prikazano nego ranije, očito im je mali budžet za te stvari pa je preuzeo neko ko se ne razumije.Goalgetter je napisao/la: ↑18 maj 2026, 22:40
Ostali samo jos mi
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Kad vidim ovo, dobro smo mi i prosliGoalgetter je napisao/la: ↑18 maj 2026, 22:40
Ostali samo jos mi
Iskreno, meni ovaj dres Jordana nije cemu. Mozda bi bio ljepsi da je bez ove reljefne rebrastre strukture, nekako djeluje kao poguzvan. Vidjecemo na sta ce to kod nas izaci
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, denza, DzemoVoliMarmeladu i 24 gosta.