Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Ekipa nije loše izgledala do izmjena. Onda raspad sistema.
Za razliku od Cityja, koji ima vrh klupu, i koja je napravila razliku kad je trebalo.
Definitivno je bolje ne igrati nikakvu Evropu dogodine i resetovati se.
Iako to znači pad UEFA koeficijenta, ali to sad nije važno.
Za razliku od Cityja, koji ima vrh klupu, i koja je napravila razliku kad je trebalo.
Definitivno je bolje ne igrati nikakvu Evropu dogodine i resetovati se.
Iako to znači pad UEFA koeficijenta, ali to sad nije važno.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
Igrao je 4 2 3 1 I 4 3 3 u Realu vidjet cemo.
Ocekujem remont ekipe ako dodje….
Ocekujem remont ekipe ako dodje….
Nadam se da će Alonso praviti ekipu po svojim željama, a ne da nas "pojačavaju" kao do sada Winstanley, Shields i Stewart, haha.
Izgleda da imaju.superFrankie je napisao/la: ↑12 maj 2026, 11:21jose je napisao/la: ↑12 maj 2026, 07:20Kako to, ss.ba ubi sa pričama da je Alonso gotova priča.superFrankie je napisao/la: ↑11 maj 2026, 20:31Evo Orny pise da smo kontaktirali Xabija i da su obe strane zainteresirane, ali jos nista nije odluceno. Uz Xabija se Iraola najvise spominje kao kandidat, a cilj je da se novi trener zna vec sredinom juna![]()
![]()
Mozda ovi sa ss.ba imaju bolje izvore od Romana, Ornya, Lawa i ekipe, a mi se ovdje zezamo
Od opcija na trzistu definitivno najbolja, e sad da vidimo sta on moze, jedna sjajna sezona i jedna solidna, Real ne mozes kontrolisati to mu se ne broji, e sad ce biti zanimljivo vidjeti sta dovodimo.
Ja bih dao vec sljedecu sezonu Pendersu jedinicu
Odbranu znamo treba dovesti
Sreda poslije ovog poraza ja mislim da ide Enzo, jedino ako ga Xabi ne ubijedi, Barco je garant gotov iako mi se nimalo ne svidja novi Strasbourg igrac, tehnicki dobar al je preslab fizicki, koga dovesti je super pitanje u vezi, meni je mali Wharton vrh, al ce njega garant Liverpool pokupiti
Rijesit se Garnacha, Gittens ili kao klupa oli posudba i dovesti Rogersa ili Yildiza
Napad prodati Delapa, prodati ako smo ga doveli Emeghu, covjek pravi samo sranjai vidjeti sta nudi trziste i dovesti normalan backup
Palmer 10 Estevao desno Rogers lijevo to je vrh uz Quendu sa klupe, prodati i Neta
Ja bih dao vec sljedecu sezonu Pendersu jedinicu
Odbranu znamo treba dovesti
Sreda poslije ovog poraza ja mislim da ide Enzo, jedino ako ga Xabi ne ubijedi, Barco je garant gotov iako mi se nimalo ne svidja novi Strasbourg igrac, tehnicki dobar al je preslab fizicki, koga dovesti je super pitanje u vezi, meni je mali Wharton vrh, al ce njega garant Liverpool pokupiti
Rijesit se Garnacha, Gittens ili kao klupa oli posudba i dovesti Rogersa ili Yildiza
Napad prodati Delapa, prodati ako smo ga doveli Emeghu, covjek pravi samo sranjai vidjeti sta nudi trziste i dovesti normalan backup
Palmer 10 Estevao desno Rogers lijevo to je vrh uz Quendu sa klupe, prodati i Neta
Jedina pozitivna stvar u ovoj sezoni je upravo vijest da je Alonso novi trener kluba,ostalo je sve za zaborav.
Jos da otjera Sancheza,Gusta,Delapa,Jorgensena,Tosina bilo bi vrh
Jos da otjera Sancheza,Gusta,Delapa,Jorgensena,Tosina bilo bi vrh
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Maignan je opet u nekoj priči, bar tako pišu talijani.
Konačno pravi stručnjak. Nema šanse da bi došao, a da se ništa ne pita oko transfera. Pustiti ga da odradi kompletan ugovor.
- Pensioner26
- Kontakt:
Upravo tako, jedina dobra stvar u ovoj usmrdjeloj sezoni. Xabi, vadi nas iz govana kako znaš i umiješ.
- wadethegreat
- Kontakt:
Prvi dobar potez.
Sad dobar ljetni rok…
Sad dobar ljetni rok…
Prvi korak u bolju buducnost. Drugi ce biti da se dovedu nesto stariji, iskusniji igraci, pogotovo u odbrani, jer nam tu najvise fali to neko iskustvo.
Ja vjerujem da cemo, iako necemo igrati LS, moci sadrzati kljucne igrace, a to bas zbog toga sto nam alonso dolazi, jer je ipak veliko ime i dosta igraca ce htjeti sa njim da radi, isto vazi i za transfere. Nadam se da su se vlasnici malo opametili i da ce promjeniti neke stvari, da su sami skontali da ovo nicemu ne vodi i da ne ide ovako. Da su uzeli nekog iraolu, silvu, glasnera i sta ja znam nebi imao neku nadu, ali ovako se bar ja licno, radujem na novu sezonu. Sretno Xabi, i respekt da je dosao nama iako zna da bi vjerovatno kad tad imao posao u njegovom liverpulu.
Ja vjerujem da cemo, iako necemo igrati LS, moci sadrzati kljucne igrace, a to bas zbog toga sto nam alonso dolazi, jer je ipak veliko ime i dosta igraca ce htjeti sa njim da radi, isto vazi i za transfere. Nadam se da su se vlasnici malo opametili i da ce promjeniti neke stvari, da su sami skontali da ovo nicemu ne vodi i da ne ide ovako. Da su uzeli nekog iraolu, silvu, glasnera i sta ja znam nebi imao neku nadu, ali ovako se bar ja licno, radujem na novu sezonu. Sretno Xabi, i respekt da je dosao nama iako zna da bi vjerovatno kad tad imao posao u njegovom liverpulu.
- Pensioner26
- Kontakt:
Cist penal bio, a sudija/var ni da pogledaju. U finalu tako nesto da se desi, stvarno bruka. Ali nije da se nismo navikli...
Mene nervira sto nasi igraci cekaju i najmanji kontakt da padnu pogotovo Palmer u posljednje vrijeme, danas su padali u sesnaest m sitija kao pokoseni, pa ljudi igrajte samo cete navuci bijes sudija. Sta se sudi od penala moglo je se i danas nesto svirati, ali opcenito mislim da niti jedna situacija nije za penala u finalu FA kupa, Enzo napuca orajlija ruka mu uz tijelo samo ganja sudiju. Kao da smo se oslanjali samo na penal nismo stvorili doslovno normalnu sansu.
- wadethegreat
- Kontakt:
Sretno Alonsu Trebat ce mu
Navodno hoce da zadrzi Cucurellu I Enza.
Sto se Cucurelle Tice mislim da Barsa nema tu kolicinu para da baci na beka koji bi kostao poprilicno.
Real ce sigurno pokusati dovesti Enza.
Tu cemo vidjeti sta ce biti.
Najvec izazov ce mu biti kako napraviti presing masinu od ekipe Koja je najmanje trcala…
Fale nam kvalitetna pojacanja na vise pozicija.
Golman-dati sansu Pendersu ili dovesti nekoga.
Dva stopera jedan starter I jedan dobar za rotacije.
Najrealnije opcije Van Hecke I Lacroix.
Dva lijeva krila ili Gittensa vidjeti sta Moze I dovesti startera.
Povezujemo se trenutno sa pola Evrope standardno….
Gusta prodati I dovesti kvalitetnijeg Wing backa ili beka Zavisi kako cemo igrati.
Quenda dolazi a s obzirom da je varirao izmedju krila i wingbacka vjerujem da ce se snaci.
Barco isto tako jak motor, tehnicki jak i pas igra mu je odlicna.
Dosta vas vjerovatno ga nije pratila Ali meni je odavno interesantan igrac mislim da ce mnoge iznenaditi.
U napadu je isto kriticna situacija.
Imas tri napadaca od toga jedan top, drugi rinaka a dolazi Treci koji ima problema sa glavom…
Poslao bih Emeghu na posudbu a Delapa bih se Rijesio.
Dovesti Kroupija iako ima Jos interesa za njega..
Uglavnom nakon ovakve sezone ipak malo optimizma sa ovim appointmentom.
Mislim da je najbolji trener do sada kojeg su izabrali.
Ne igramo Evropu Tako da prilika da se uigraju I da se gura na domacim frontovima.
Lakse se spava kad znas da je Kapetan sposoban…
Navodno hoce da zadrzi Cucurellu I Enza.
Sto se Cucurelle Tice mislim da Barsa nema tu kolicinu para da baci na beka koji bi kostao poprilicno.
Real ce sigurno pokusati dovesti Enza.
Tu cemo vidjeti sta ce biti.
Najvec izazov ce mu biti kako napraviti presing masinu od ekipe Koja je najmanje trcala…
Fale nam kvalitetna pojacanja na vise pozicija.
Golman-dati sansu Pendersu ili dovesti nekoga.
Dva stopera jedan starter I jedan dobar za rotacije.
Najrealnije opcije Van Hecke I Lacroix.
Dva lijeva krila ili Gittensa vidjeti sta Moze I dovesti startera.
Povezujemo se trenutno sa pola Evrope standardno….
Gusta prodati I dovesti kvalitetnijeg Wing backa ili beka Zavisi kako cemo igrati.
Quenda dolazi a s obzirom da je varirao izmedju krila i wingbacka vjerujem da ce se snaci.
Barco isto tako jak motor, tehnicki jak i pas igra mu je odlicna.
Dosta vas vjerovatno ga nije pratila Ali meni je odavno interesantan igrac mislim da ce mnoge iznenaditi.
U napadu je isto kriticna situacija.
Imas tri napadaca od toga jedan top, drugi rinaka a dolazi Treci koji ima problema sa glavom…
Poslao bih Emeghu na posudbu a Delapa bih se Rijesio.
Dovesti Kroupija iako ima Jos interesa za njega..
Uglavnom nakon ovakve sezone ipak malo optimizma sa ovim appointmentom.
Mislim da je najbolji trener do sada kojeg su izabrali.
Ne igramo Evropu Tako da prilika da se uigraju I da se gura na domacim frontovima.
Lakse se spava kad znas da je Kapetan sposoban…
Od svih imena koja su bila u opticaju, najbolje što se moglo uzeti.
Ako ništa, ima iskustva kao igrač u ovoj ligi.
Nadam se da će stvarno imati ovlasti menadžera i da će se uspjeti dovesti kvalitetna pojačanja. Ne znam koliko će love imati na raspolaganju, s obzirom na FFP, tako da će vjerovatno dosta toga ovisiti o prodaji postojećeg kadra (valjda Arsenalu i Manchester Unitedu uspijemo opet uvaliti neko drvo).
Nadam se da će stvarno imati ovlasti menadžera i da će se uspjeti dovesti kvalitetna pojačanja. Ne znam koliko će love imati na raspolaganju, s obzirom na FFP, tako da će vjerovatno dosta toga ovisiti o prodaji postojećeg kadra (valjda Arsenalu i Manchester Unitedu uspijemo opet uvaliti neko drvo).
Ponudu za Delapa poslao Rudar...Chelsea pristao ...valjda još on treba pristati ma smanjenje plate ...sada čujem i TOŠK zagrizao ,valjda ga uspijemo prodati...zbog finansijskog fer-plejajose je napisao/la: ↑17 maj 2026, 10:23Od svih imena koja su bila u opticaju, najbolje što se moglo uzeti.
Sretno mu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.