Haris Tabaković
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Haris Tabaković
Jedna od dvije normalne opcije sa klupe. Izuzetno bitan igrac.
Nadat se ipak nekom čudesnom oporavku.
Nadat se ipak nekom čudesnom oporavku.
Ma ne vjerujem da je ovo tačno iskreno. Niko relevantan svakako nije ovo objavio.
Ne zelim da vjerujem da je neki lom u pitanju. Teoretski je moguce, ali covjek je nakon laganog hodanja ruzno stao i izvrnuo stopalo. Poslije toga je ustao, trcao, hodao itd, sto bi bilo skoro nemoguce da je nesto slomio. Opet kazem, teoretski je moguce jer je tu puno kostiju koje ne uticu direktno na pokrete stopala, plus je bio pod adrenalinom, ali puno cesce ligamenti trpe u onakvim situacijama.
Za mene je Haris u najmanju ruku jednako vazan kao Edin i Ermedin od napadaca i ovo bi bila nevidjena tragedija za nas. Molim Allaha da ne dodje do toga!
Za mene je Haris u najmanju ruku jednako vazan kao Edin i Ermedin od napadaca i ovo bi bila nevidjena tragedija za nas. Molim Allaha da ne dodje do toga!
Je li ko uspio naći bilo kakvu vijest o povredi od švapskih medija?
Samo da ne pozove onu oyebinu Hajradinovica...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma sasvim ocekivano, da ti bar 3, 4 igraca sepovrijede pred svjetsko, uspjeh je ako se samo Tabakovic povrijedi. Nadam se i ja da nije nista ozbiljno, ali i ako se desi normala. Svaka repka ce bit oslabljena za nekog igraca, sta smo ti mi posebni pa da ne budemo.
Ocekujem jos 2,3 da se povrijede u narednu sedmice dvije, ali nadam se da nece.
Ocekujem jos 2,3 da se povrijede u narednu sedmice dvije, ali nadam se da nece.
Ma povrijedit će se još 5-6, malo je 2-3.
Zadnja izmjena: CAGarfia, dana/u 17 maj 2026, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Mozda je nakon starta usporio i onda zbog hlađenja poceo osjecati.Ghuraba je napisao/la: ↑17 maj 2026, 14:08Ne zelim da vjerujem da je neki lom u pitanju. Teoretski je moguce, ali covjek je nakon laganog hodanja ruzno stao i izvrnuo stopalo. Poslije toga je ustao, trcao, hodao itd, sto bi bilo skoro nemoguce da je nesto slomio. Opet kazem, teoretski je moguce jer je tu puno kostiju koje ne uticu direktno na pokrete stopala, plus je bio pod adrenalinom, ali puno cesce ligamenti trpe u onakvim situacijama.
Za mene je Haris u najmanju ruku jednako vazan kao Edin i Ermedin od napadaca i ovo bi bila nevidjena tragedija za nas. Molim Allaha da ne dodje do toga!![]()
Boga ti, koliko je to nakon povrede i dalje igrao?
Da ne bude sutra kako mu je to presudilo ....
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ma nema nista jos oficijalno. Ovo sto su nasi objavili moze samo biti iz kruga porodice. Tj da imaju nekog ko je blizak Harisu i ko je jucer bio sa njim.
Ovo je svakako prva prognoza, vjerovatno ce se ici na dodatne pretrage.
Demirovic je imao u decembru lom kosti u stopalu i falio je 2 mjeseca.
Do SP je tacno mjesec. Mislim da ce Hare biti spreman za KO fazu kako god da bude.
Ma jedno minut je igrao jos. Odmah kad mu se to desilo je sjeo na travu, pa se vratio do svog sesnaesterca i izbio loptu glavom i ponovo sjeo i tu je bila izmjena. Sve skupa minut otprilike, nista posebno. Izasao je hodajuci normalno ali ocigledno zabrinut (gdje nece bit).Drum je napisao/la: ↑17 maj 2026, 14:17Mozda je nakon starta usporio i onda zbog hlađenja poceo osjecati.Ghuraba je napisao/la: ↑17 maj 2026, 14:08Ne zelim da vjerujem da je neki lom u pitanju. Teoretski je moguce, ali covjek je nakon laganog hodanja ruzno stao i izvrnuo stopalo. Poslije toga je ustao, trcao, hodao itd, sto bi bilo skoro nemoguce da je nesto slomio. Opet kazem, teoretski je moguce jer je tu puno kostiju koje ne uticu direktno na pokrete stopala, plus je bio pod adrenalinom, ali puno cesce ligamenti trpe u onakvim situacijama.
Za mene je Haris u najmanju ruku jednako vazan kao Edin i Ermedin od napadaca i ovo bi bila nevidjena tragedija za nas. Molim Allaha da ne dodje do toga!![]()
Boga ti, koliko je to nakon povrede i dalje igrao?
Da ne bude sutra kako mu je to presudilo ....
Normalno je da od prvih 11, 7-11 ne budu tu.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nista dok ne bude zvanicno ili od relevantnih medija. Ovi sto su to objavili su sve osim relevantni.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
On je sam od sebe sjeo na travu nakon tog izvrtanja, ali to ovi iz Hoffenheima nisu vidjeli (ili nisu zeljeli da vide) i normalno su nastavili akciju. Kad je on shvatio da se igra nece zaustaviti, ustao je i vratio se u svoj 16-erac (a bio je mozda na nekih 30-40m od protivnickog gola) i izbio loptu glavom. Imao sam osjecaj da mu je to cak i pogorsalo stanje sa zglobom, jer je bila neka guzva kod gola. Poslije toga se igralo mozda jos 30-ak sekundi dok lopta skroz nije izasla izvan terena, kad je on ponovo sjeo i poceo traziti izmjenu. Doktori su dosli, nista posebno nisu radili, a on je onda sam i bez vidljivog sepanja odsetao do klupe.
-
MehofromTurinja
- Kontakt:
Ne sirite gluposti..a medij za klik
Info.
Bice spreman za Panamu
Info.
Bice spreman za Panamu
-
Sindikat12
- Kontakt:
Nama su 12–13 igraca od ogromne vaznosti. Kod nas se odmah ogromno osjeti kad fali neko od bitnijih igraca. Evo naprimjer, ako se Kola povrijedi zamjena je Burnic to je nebo i zemlja. Umjesto Tarika ide Radeljic jos gore itd…
Pa slažem se, reći ću ovo ipak, iako za Harisa još ništa ustvari ne znamo, lakše ćemo preživjet njegov izostanak nego recimo Tarika, Dedića ili Sea. Tu automatski postajemo značajno slabiji i nemamo načina da nadoknadimo. Pisao sam isto ovo na Dedićevoj temi, treba samo razmislit o tome koliko naših napada ide preko njega, on ako ispadne mi smo već u ogromnom hendikepu. Tabaković nam je ogroman adut pogotovo na skoku i prekidima ali lakše (ne lako, ali lakše) bismo preživjeli.Sindikat12 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 14:37Nama su 12–13 igraca od ogromne vaznosti. Kod nas se odmah ogromno osjeti kad fali neko od bitnijih igraca. Evo naprimjer, ako se Kola povrijedi zamjena je Burnic to je nebo i zemlja. Umjesto Tarika ide Radeljic jos gore itd…
Hato je danas od iznimne vaznosti da ni Nikola ni Edin ne dobiju ni minut. Evo gledam Salzburg i drhtim.