English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Lik zaustavio rukom loptu, zar se ima dalje gledati i analizirati
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Apsolutno nikakvih pravila nema, proizvoljno sudije dosudjuju kako misle da treba.
Ovo je trebao poništiti, kVar i debilne sudije.
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Nije ruka

Howard Webb se ukazao 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zato znaju svi srati na nasu utakmicu protiv WH gdje je bio cist faul zato je ovo sve regularno 
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Briga me za rezultat i ko ce pobjediti, ali KAKO ono NIJE ruka? Pa da nije igrao rukom lopta bi prosla dalje,
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ovo se dešava kad se nema jasan kriterij cijelu sezonu. Doduše ovdje im moram priznat da su se donekle držali kriterija jer sam se nagledao golova ove sezone kad jedan igrač igra rukom a drugi zabije u toku napada. Veći je problem kad oni ne vide čistu ruku igrača koji dadne direktno, poput Šeška prije nekoliko sedmica. Da se razumijemo, ovo je sto posto za poništiti u svako doba dana, ali ja se svakako ponavljam i govorim da su sudije i VAR u Engleskoj najgori u Evropi.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Mbeumo uništi Bruni rekord asistencija svojom nerealizacijom
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa primorani su.
Sa Roseniorom je sve puklo.
Dali otkaz treneru pod kojim smo I Licili na nesto jer mj Nisu htjeli dovesti stopera.
Dovedes lika koji nije ni blizu ovog nivoa…
Poslije toga protesti ogromno nezadovoljstvo.
Imamo srece da je Rosenior toliko los bio da je obarao stogodisnje rekorde da su ovi morali nesto promijeniti.
Ne bi mi vidjeti Alonsa u suprotnom…
Bruno zasluženo dolazi do 20. asistencije, ima šansu i da bude prvi, još da ga kreten Amorim nije držao na cm pola sezone...
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Da znaju ovi dati što trebaju mogao je dns biti na 22.asista
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Koliko je iz prekida?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pola, ali ne vidim u tome ništa loše. Dugo je United bio **** iz prekida.
- JayCatwright
- Kontakt:
Navijač Arsenala pita koliko je nečega iz prekida krv ti je.bem 
Kakvo je to pitanje brokula majke ti tvoje? Evo u ovoj utakmici su mu uyebali 4 asistencije iz igre. Lik je apsolutno pokidao sezonu i ja vjerujem da će stići oboriti rekord dvojice necjerovatnig igrača što je ova liga vidjela. Bruno pripada tom košu igrača jer je top top klasa.
Nemoj se cuditi drug, to su pitanja navijaca Arsenala, ljudi su dali 100 golova iz prekida (vecinom na nedozvoljen nacin) i opet nemaju niti jednog igraca blizu broja asista koji ima Bruno, lik je ucestvovao u skoro pola golova tima u PL. Svaka mu cast.Poligon10 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 15:29Kakvo je to pitanje brokula majke ti tvoje? Evo u ovoj utakmici su mu uyebali 4 asistencije iz igre. Lik je apsolutno pokidao sezonu i ja vjerujem da će stići oboriti rekord dvojice necjerovatnig igrača što je ova liga vidjela. Bruno pripada tom košu igrača jer je top top klasa.
- feniksptica
- Kontakt:
Koliko vas koristi profil pa vam je ukupno 200 zbir ...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pitanje po uzoru na vas i vaša pitanja prema meni/nama kao navijačima Arsrnala. Mi smo stekli dojam da prekidi i golovi iz istih skoro pa nisu dio fudbala. Pa pitam da provjerimPoligon10 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 15:29Kakvo je to pitanje brokula majke ti tvoje? Evo u ovoj utakmici su mu uyebali 4 asistencije iz igre. Lik je apsolutno pokidao sezonu i ja vjerujem da će stići oboriti rekord dvojice necjerovatnig igrača što je ova liga vidjela. Bruno pripada tom košu igrača jer je top top klasa.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.