Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Beduin
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
Ne vjerujem, vidjeli smo u najbitnijoj utakmi utakmici na cemu smo i mislim da su Basic i Sunjic ta dvojica u vezi sigurno, vise energije i presinga je sa njima, a Benjo ce svakako biti prva zamjena tu kako god igrao u prvenstvu, jer je i to ocekivano kroz sve ove tekme do sad.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Zar mislis da ne bi poceo protiv Italije da nije asistirao u Velsu? Barbarez nije mogao bas biti toliko bezobrazan,pa zazmiriti na tu njegovu gresku a ujedno i dobru partiju Basica, pa ih je zarotirao protiv Italije,ali je skroz jasno ko ima prednost ma kakvu formu imao.. Ja vjerujem da Benjo istrcava u prvih 11 protiv Kanade,zivi bili pa vidjeliBeduin je napisao/la: ↑10 maj 2026, 19:42Ne vjerujem, vidjeli smo u najbitnijoj utakmi utakmici na cemu smo i mislim da su Basic i Sunjic ta dvojica u vezi sigurno, vise energije i presinga je sa njima, a Benjo ce svakako biti prva zamjena tu kako god igrao u prvenstvu, jer je i to ocekivano kroz sve ove tekme do sad.
Pa i Sunjica je protiv Italije izbacio zbog Tahirovica, a Sunjic bio medju najboljim. Ne sumnjam da Tahirovic starta na SP. Samo ga neka ogromna greska moze izbaciti.RightBack je napisao/la: ↑10 maj 2026, 21:01Zar mislis da ne bi poceo protiv Italije da nije asistirao u Velsu? Barbarez nije mogao bas biti toliko bezobrazan,pa zazmiriti na tu njegovu gresku a ujedno i dobru partiju Basica, pa ih je zarotirao protiv Italije,ali je skroz jasno ko ima prednost ma kakvu formu imao.. Ja vjerujem da Benjo istrcava u prvih 11 protiv Kanade,zivi bili pa vidjeliBeduin je napisao/la: ↑10 maj 2026, 19:42Ne vjerujem, vidjeli smo u najbitnijoj utakmi utakmici na cemu smo i mislim da su Basic i Sunjic ta dvojica u vezi sigurno, vise energije i presinga je sa njima, a Benjo ce svakako biti prva zamjena tu kako god igrao u prvenstvu, jer je i to ocekivano kroz sve ove tekme do sad.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Odigrao je 40-ak minuta.
- Beduin
- Kontakt:
Tom logikom onda i protiv Kanade treba izbaciti Basica zbog asistencije Keanu, jelde?RightBack je napisao/la: ↑10 maj 2026, 21:01Zar mislis da ne bi poceo protiv Italije da nije asistirao u Velsu? Barbarez nije mogao bas biti toliko bezobrazan,pa zazmiriti na tu njegovu gresku a ujedno i dobru partiju Basica, pa ih je zarotirao protiv Italije,ali je skroz jasno ko ima prednost ma kakvu formu imao.. Ja vjerujem da Benjo istrcava u prvih 11 protiv Kanade,zivi bili pa vidjeliBeduin je napisao/la: ↑10 maj 2026, 19:42Ne vjerujem, vidjeli smo u najbitnijoj utakmi utakmici na cemu smo i mislim da su Basic i Sunjic ta dvojica u vezi sigurno, vise energije i presinga je sa njima, a Benjo ce svakako biti prva zamjena tu kako god igrao u prvenstvu, jer je i to ocekivano kroz sve ove tekme do sad.![]()
A tad je Tahirovic ulaskom sam drzao sredinu i odlicno to odradio. De hajmo do kraja biti objektivni.
Ali vidices da ce Basic imati prednost zbog svoje energije, radijusa kretanja i trke.
075 ❤
075 ❤
-
MehofromTurinja
- Kontakt:
Tahirović je neki nivo recimo Anela Hadzica 
Objektivni smo,nema uopste neke izrazite negativnosti i omrazenosti prema Benji, samo realnost. Jel ti hoces rec da on ne uziva posebno povjerenje od strane SŠ u odnosu na sve ostale? Izvini, ali ja se s tim ne mogu sloziti. Jel opravdano ili nije, bolje da ne ulazimo,ali cinjenica je da se njemu ne zamjeraju stvari koje se zamjeraju ostalim momcima. Javno se kaze da se nije zadovoljno formom momaka iz Sturma,ovih onih, i da iz tog razloga nisu pozvani, ali se nikad ne oljaga Benjo zbog lose forme, nego je to uvijek ''imamo problemcica s Benijem,ne igra trenutno,ali on je top momak'' itd itd, da ne trazimo floskule koje su izgovarane.. I neka je sve to tako,na kraju krajeva SS vidi ono sto mi ne vidimo,samo hocu i da se ovdje otvoreno prica o tome da momak ima neku vrstu povlastenja u odnosu na ostale, i tu prica zavrsava.Beduin je napisao/la: ↑10 maj 2026, 21:42Tom logikom onda i protiv Kanade treba izbaciti Basica zbog asistencije Keanu, jelde?RightBack je napisao/la: ↑10 maj 2026, 21:01Zar mislis da ne bi poceo protiv Italije da nije asistirao u Velsu? Barbarez nije mogao bas biti toliko bezobrazan,pa zazmiriti na tu njegovu gresku a ujedno i dobru partiju Basica, pa ih je zarotirao protiv Italije,ali je skroz jasno ko ima prednost ma kakvu formu imao.. Ja vjerujem da Benjo istrcava u prvih 11 protiv Kanade,zivi bili pa vidjeliBeduin je napisao/la: ↑10 maj 2026, 19:42Ne vjerujem, vidjeli smo u najbitnijoj utakmi utakmici na cemu smo i mislim da su Basic i Sunjic ta dvojica u vezi sigurno, vise energije i presinga je sa njima, a Benjo ce svakako biti prva zamjena tu kako god igrao u prvenstvu, jer je i to ocekivano kroz sve ove tekme do sad.![]()
![]()
A tad je Tahirovic ulaskom sam drzao sredinu i odlicno to odradio. De hajmo do kraja biti objektivni.
Ali vidices da ce Basic imati prednost zbog svoje energije, radijusa kretanja i trke.
Vidjecemo eto ko ce startati, sad ce to brzo
- Beduin
- Kontakt:
Niko nikad nije rekao da Benjo ne uziva povjerenje SŠ i neki vid protekcije. Koliko god objektivno on nije sve to zasluzio zbog forme i partija na klupskom nivou, sve ovo do sad nam je donjelo rezultat i odlazak na SP.RightBack je napisao/la: ↑12 maj 2026, 11:34Objektivni smo,nema uopste neke izrazite negativnosti i omrazenosti prema Benji, samo realnost. Jel ti hoces rec da on ne uziva posebno povjerenje od strane SŠ u odnosu na sve ostale? Izvini, ali ja se s tim ne mogu sloziti. Jel opravdano ili nije, bolje da ne ulazimo,ali cinjenica je da se njemu ne zamjeraju stvari koje se zamjeraju ostalim momcima. Javno se kaze da se nije zadovoljno formom momaka iz Sturma,ovih onih, i da iz tog razloga nisu pozvani, ali se nikad ne oljaga Benjo zbog lose forme, nego je to uvijek ''imamo problemcica s Benijem,ne igra trenutno,ali on je top momak'' itd itd, da ne trazimo floskule koje su izgovarane.. I neka je sve to tako,na kraju krajeva SS vidi ono sto mi ne vidimo,samo hocu i da se ovdje otvoreno prica o tome da momak ima neku vrstu povlastenja u odnosu na ostale, i tu prica zavrsava.Beduin je napisao/la: ↑10 maj 2026, 21:42Tom logikom onda i protiv Kanade treba izbaciti Basica zbog asistencije Keanu, jelde?RightBack je napisao/la: ↑10 maj 2026, 21:01
Zar mislis da ne bi poceo protiv Italije da nije asistirao u Velsu? Barbarez nije mogao bas biti toliko bezobrazan,pa zazmiriti na tu njegovu gresku a ujedno i dobru partiju Basica, pa ih je zarotirao protiv Italije,ali je skroz jasno ko ima prednost ma kakvu formu imao.. Ja vjerujem da Benjo istrcava u prvih 11 protiv Kanade,zivi bili pa vidjeli![]()
![]()
Vidjecemo eto ko ce startati, sad ce to brzo![]()
Medjutim, tvrdis sa sigurnoscu da ce Benjo biti u startnih 11 na SP samo zbog tog odnosa SŠ i njega, dok ja imam suprotno misljenje vodjeno zadnjom utakmicom gdje ga je ipak ostavio na klupi, a Basic odradio solidno svoj posao u dvomecu. Naravno da nema pravila kod njih i vrlo moguce da Benjo zaista i krene protiv Kanade ako struka procijeni da treba tako, ali ohrabruje cinjenica da mijenjaju tamo gdje skripi i u hodu ispravljaju greske, a Basic se namece kao igrac za prvih 11.
075 ❤
075 ❤
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Starta danas
Odgledah prvih 25 minuta Brøndbyja, sad mi je jasno zašto je non-stop na klupi.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Dok se ne pojavi neki Besic, Rahimic, Muratovic i sl. Benjo neupitan. Poslije svjetskog ide on iz Brondbia u nesto jace.
Ne može on ni u Brøndbyju igrati. Lik jednostavno ne umije smiriti igru, a uz to je skroz mekan i malo-malo griješi. Eto ti CrackSports stream pa se uvjeri. Benjo lijepo igra kad ekipa ima dominantan posjed, ali kad zaškripi, sav se izgubi. Zato će Benjo igrati protiv Katara, a Bašić u ostalim tekmama.MostarNeretva je napisao/la: ↑17 maj 2026, 18:28Dok se ne pojavi neki Besic, Rahimic, Muratovic i sl. Benjo neupitan. Poslije svjetskog ide on iz Brondbia u nesto jace.
Gdje jace kad jedva i ovdje igra?MostarNeretva je napisao/la: ↑17 maj 2026, 18:28Dok se ne pojavi neki Besic, Rahimic, Muratovic i sl. Benjo neupitan. Poslije svjetskog ide on iz Brondbia u nesto jace.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vidim povrijedio se Tabakovic , pa se pitam na momenat kako se ovaj Tahirovic nepovrijedi ili Mujakic, pa mi pade na pamet pa oni se ne mogu povrijediti jer nikako neigraju!!!!
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
Previsok, samim tim i prespor. Nije dovoljno okretan za ovaj stil što on pokušava da igra.
Je li te stid komentara koji si napisao? Prvo se zapitati koliko **** moraš biti da se uopšte pitaš kako se neko od naših ne povrijedi. Mada je odgovor jasan.
I čisto za tvoju informaciju, Tahirovic trenutno igra utakmicu, od prve minute, a Mujakić je jučer također odigrao utakmicu za svoj tim. Upitaj se na duže od momenat, ako uopšte možeš razmišljati duže od toga.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ispade nije on ni za kakvog fudbala. Previsok i nedovoljno okretan za 8icu, preslab u duelima i preloš defanzivac da bude štoper ili neka old school 6ica, ostaje mu samo da sport promijeni.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Branim ga pocesto al da fali tu jos brzine za apsolutni top nivo .da. Za sada nemamo boljeg na toj poziciji al da je tako los kao sto ga raja pravi losim nije.
Ja vjerujem da ce i Tahirovic i Mujakic mnoge iznenaditi pozitivno na svjetskom. Posebno Mujakic ako dobije sansu
Ja vjerujem da ce i Tahirovic i Mujakic mnoge iznenaditi pozitivno na svjetskom. Posebno Mujakic ako dobije sansu
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, fudbaler14, General505, Zglavkar i 64 gosta.