Haris Tabaković
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Haris Tabaković
Kako su pojedinci glupi da čovjek ne povjeruje. Pa mogao se povrijediti i protiv Makedonije, a i u nekoj banalnoj situaciji. Tipa oklizne se u kući i padne. Kakve veze ima što je igrao utakmicu.
Nije lom noge, nego manje kosti u stopalu. Imaš bruku igrača koji su nakon težih povreda odigrali cijele mečeve čisto pod adrenalinom, činjenica da je on izašao na nogama nažalost nije nikakvo osiguranje.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ko nas je kleo nije dangubio, ja bih momka poveo i sa gipsom
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
Edincapitano
- Kontakt:
Manja ti je sansa ako igras sto manje utakmica, on je ginuo ovu tekmu ako si gledao i eto izgorio je.
Ko ga mjenja s rezervnog spiska?
Hajradinovic pretpostavljam upada hahahahahah. Pu J*** ti srecu
Može li naknadni poziv za Prevljaka ili je spisak zaključen i poslan ?
- Bazinga12345
- Kontakt:
E jest mi krivo.
Znači mogao bi Jovo Lukić upasti kao rezervni špic.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ko je sretan, ni u hali nije gladan
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Naravno da ce biti tu ali glupo bi bilo da ne zove nekoga s rezervnog spiska.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 18:41Ko nas je kleo nije dangubio, ja bih momka poveo i sa gipsom
A daj bjezi, ne mogu da vjerujem.
Jedan od najdrazih, a i jedan od najbitnijih reprezentativaca. Samo s njim kad udje s klupe smo mogli biti onakvi u obje utakmice baraza. To nam niko drugi ne moze donijeti. Ako postoji opcije da bude spreman bar za Katar, ja bih ga bez imalo dileme poveo.
Ma cetiri je sasvim dovoljno. A Prevljak je neka verzija Dzeke, pa i Lukica. Ja sam ubijedjen da poziv ide Djakovcu ili Hajradinovicu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
a tacno sam znao, bas ogrman udarac. Tabak puno znaci i za svlacionicu.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Velika sansa za Bazdara.Ako sad ne iskoristi momentum,moze se vratiti pravljenju mantija u Pazar.
Idealno bi bilo Pejcinovic ali....Sam sebe Hare sjebo,sreca pa mu reprezentacija nije potrebna za jos jedan korak vise u karijeri.
Idealno bi bilo Pejcinovic ali....Sam sebe Hare sjebo,sreca pa mu reprezentacija nije potrebna za jos jedan korak vise u karijeri.
Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 17 maj 2026, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ubacit će Hajradinovića, iako je bek potrebniji.
-
Edincapitano
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašno, eto strašno koji smo baksuzi. Kao što mi je povreda Muse pokvarila EB tako je i ovo sad SP, iako Tabaković nije bitan igrač ko Musa u košarci ali on nam daje novu dimenziju. Igra strašno, dao je neke jako bitne golove i sad da ne ode na SP, šteta.
Iskreno, ne bih ni napadača ni veznjaka ubacivao nego beka umjesto Tabakovića.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Pa ima li gdje zvanično staUnofficialpage je napisao/la: ↑17 maj 2026, 18:47Strašno, eto strašno koji smo baksuzi. Kao što mi je povreda Muse pokvarila EB tako je i ovo sad SP, iako Tabaković nije bitan igrač ko Musa u košarci ali on nam daje novu dimenziju. Igra strašno, dao je neke jako bitne golove i sad da ne ode na SP, šteta.
Odradio je sinoc rtgGhuraba je napisao/la: ↑17 maj 2026, 18:16Prvu metatarzalnu kost ili os cuneiforme mediale? Pogledaj slike na netu, ako ti nije problem. Cime su to utvrdili, je li odradio bar rtg? Meni nije jasno kako je nesto od to dvoje moglo napuknuti, jer je izvrnuo nogu na suprotnu lateralnu stranu (i te dvije kosti nisu bile pod opterecenjem niti nagnjecenjem), a uganuce nije bilo strasno do te mjere da se noga totalno 'izokrenula'. Sila se teoretski moze prenijeti na bilo koju kost u stopalu, ali kod njega nije izgledalo toliko opasno. Ne znam, nisam pametan, samo molim Boga da bude spreman do prvenstva... Nadam se da je u pitanju neki edem ili samo manja fisura, pa da za najdalje 6 sedmica bude spreman, mada je sve to pod velikim upitnikom...
Uglavnom sutra ce biti def sve jasno.
Bila bi steta da propusti SP, Haris je trenito nas mozda i najbolji igrac, u najboljoj formi definitivno. Gledam Dzeku i njega, ma kakvi, Haris je trenutno 3 milje ispred!..
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, GG3, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Kizo886, LeCoq, MiranGlasnic, Serha i 50 gostiju.