Haris Tabaković
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Haris Tabaković
Evo supruga kaze da ce igrati.

I ja imam informaciju da nije ovako kako Klix piše, sutra će se tek znati.
Saznali sa foruma, od @exesperac koji je prije njih ovdje napisao da je došlo do napuknuća. Vidiš, interesantno je da su na Kliksu napisali da je došlo do "napuknuća kosti" bez detalja koje kosti, jer je i sam @exesperac napisao prvo da je napukla kost pete, a onda se ispravio i napisao kost prsta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Edincapitano
- Kontakt:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne vjerujem da bi se klix toliko provalio, nije bas da su stavili znak upitnika na vijest i slicno, nego su kao sigurni.
Moguce da su kontaktirali licno sa Harisom, sto je morao i selektor, a onda se moze zatraziti kakva izjava da se zna na cemu smo.
Povreda je bila jucer, za to vrijeme se mora nesto konkretnije znati. Ne ceka on termin kod porodicnog za pregled.
Moguce da su kontaktirali licno sa Harisom, sto je morao i selektor, a onda se moze zatraziti kakva izjava da se zna na cemu smo.
Povreda je bila jucer, za to vrijeme se mora nesto konkretnije znati. Ne ceka on termin kod porodicnog za pregled.
Nalazi su tek sutra 10000000000000000%.Kajzer10 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 19:08Ne vjerujem da bi se klix toliko provalio, nije bas da su stavili znak upitnika na vijest i slicno, nego su kao sigurni.
Ok, ali valjda na rtgu odmah vidis barem da nema prijeloma i napuknuca. Pretpostavljam. Da se barem to eliminise.Oikamid je napisao/la: ↑17 maj 2026, 19:09Nalazi su tek sutra 10000000000000000%.Kajzer10 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 19:08Ne vjerujem da bi se klix toliko provalio, nije bas da su stavili znak upitnika na vijest i slicno, nego su kao sigurni.
-
rossonero85
- Kontakt:
Hajde onda da sačekamo sutra i da ne palamudimo ovdje bez provjerenih informacija. 
Ja sam i dalje optimista, mislim da će biti spreman bar za pola sata sa klupe, kako je i planirano.
Ja sam i dalje optimista, mislim da će biti spreman bar za pola sata sa klupe, kako je i planirano.
Zadnja izmjena: rossonero85, dana/u 17 maj 2026, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Treba kontaktirati ove iz Panini albuma, oni će najbolje znati hoće li Hare igrati SP ili ne 
Cast svima ali Tabakovic je trenutno nas najbolji igrac. Vjerujem da ce povredu brzo sanirati i doci spreman na okupljanje reprezentacije..
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Jbt i da je lom more za mjesec bit spreman da udje za klupe
Sutra ce tek u Kelnu da vidi moze li se sta uraditi kod nekog drugog strucnjaka. A nalazi su vec tu. Msm barem rtG nije tesko uraditi i snimak je odradjen i vidi se stepen napuknuca.Oikamid je napisao/la: ↑17 maj 2026, 19:09Nalazi su tek sutra 10000000000000000%.Kajzer10 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 19:08Ne vjerujem da bi se klix toliko provalio, nije bas da su stavili znak upitnika na vijest i slicno, nego su kao sigurni.
Pa valjda se oporavi u mjesec dana.
I ja se barem nadam. Evo Hadziahmetovic spreman a niko od novinara nije imao blage veze. Neki su pisali da Dzeko mora na operaciju i tako dalje.
Klix je relativno pouzdan, ali nadajmo se da grijese. Mnogo nam znaci Tabakovic.
Klix je relativno pouzdan, ali nadajmo se da grijese. Mnogo nam znaci Tabakovic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
e jbgExEsPerac je napisao/la: ↑17 maj 2026, 19:20Sutra ce tek u Kelnu da vidi moze li se sta uraditi kod nekog drugog strucnjaka. A nalazi su vec tu. Msm barem rtG nije tesko uraditi i snimak je odradjen i vidi se stepen napuknuca.Oikamid je napisao/la: ↑17 maj 2026, 19:09Nalazi su tek sutra 10000000000000000%.Kajzer10 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 19:08Ne vjerujem da bi se klix toliko provalio, nije bas da su stavili znak upitnika na vijest i slicno, nego su kao sigurni.
-
Catalunya1
- Kontakt:
da isti klix koji je neki dan pisao kako saznaju da ce Busuladzic igrati za Bosnu
Trenutno korisnika/ca: denza, Goalgetter, Google [Bot], HariTz i 51 gost.