Osmina finala je za mjesec ipo, oporavio bi se za 6 sedmica i da je iz pistolja propucan. Nek krene s ekipom, svakako je nebitno ko je 26.igrac u rosteru
Haris Tabaković
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
zeljovac21
- Kontakt:
Re: Haris Tabaković
Yebo majku ja da idem na svjetsko ne bi utakmice do tad odigro. U bezveznoj utakmici se covjek povrijedi
Ja bi ga stavio da ide na SP i da gips ima na nozi, ako je iko zasluzio on jeste.
Zao mi toliko, drag mi igrac, ako ne mogne e jbm ti srecu.
Zao mi toliko, drag mi igrac, ako ne mogne e jbm ti srecu.
to im je posao jarane. Juce su i kane olise diaz i musiala igrali bezveznu utakmicu, ne znam da je iko reko e necu ja igratzeljovac21 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 19:38Yebo majku ja da idem na svjetsko ne bi utakmice do tad odigro. U bezveznoj utakmici se covjek povrijedi
Bez obzira na stepen povrede, mora ici na svjetsko. Jedan od najzasluznijih za ovaj uspjeh.
Sve za klik, pusti cvaja piskarala. Prvi lupi a onda ostali prepisuju
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
To je ona prica vodi Bazdara ili xy igraca jer svakako nece igrati i to ima smisla dok se neko ne povrijed, a rezerva dobije suspenziju zbog kartona 
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Sve da i jeste tako neko napuknuce, laksa napuknuca se mogu rijesiti za 3 4 sedmica narucito napuknuca kosti prsta. Naravno dosta zavisi od predjela i stepena. Govorim iz iskustva, trenirao sam fudbal i znam da takva napuknuca nisu uopste rijetka. A upitno je uopste je li to napuknuce i cemu vjerovat, suma sumarum ne sumnjam u njegov nastup na sp.
#CarsijaOdjebi
Evo sportsport piše da propusta svjetsko. Dobro je, ima velike nade da će se oporaviti.
I da je teža povreda (portalima nije vjerovati), može se on oporaviti do nokaut faze, neka ide , svakako se i bez njega može grupa proći. Ako zatreba mogu tog rezervnog napadača Baždar i Lukić pokriti protiv Katara.
Glory Glory Man United
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Brate ja dok sam treniro od 5 do 16 godine napuknuca je bilo brda i svi se vracali veoma brzo na treninge i utakmice, a i prije nego se vrate na trening igrali se mi u ulici ispred skole i tako. A i Tabak ce stisnut zube siguran sam i izac na teren, mislim da nema brige.
Zadnja izmjena: tuzlanskinacin, dana/u 17 maj 2026, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
#CarsijaOdjebi
Ako mogu Dennis i Amir povrijedjeni ići može i Haris.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Za koga se odlucio onaj Pejčinovic iz Wolfsburga ??
Sad razumijem Barbareza i Spahu kad novinare **** jednog po jednog. Yebo vas senzacija od vijesti ako nije provjereno.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Tacno vam zavidim na humoru bravo
Ma za koga ce se odluciti. Ceka Njemacku, ali daj Boze da doceka. Ovo ostalo ce razmatrati ako ga ovi ne budu zvali i tjt.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je