Levin je napisao/la: ↑17 maj 2026, 18:50Kako misliš "mi"?

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Levin je napisao/la: ↑17 maj 2026, 18:50Kako misliš "mi"?

HAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAAHAHAHAHAHAAHAH JOJ AL I BRAT PROVALJUJE
Sve duskina brigada botova.Levin je napisao/la: ↑17 maj 2026, 18:50Kako misliš "mi"?

Šta reći. Nažalost tema bespovratno uništena, bez adekvatnih moderatora sa opcijom bana. Zamisli koje dno ti mora biti privatni život da napraviš lažni profil za najvećeg rivala i aktivno učestvuješ u interakcijama...Žalosno.
Sve rastjerati, milom ili silom, na ljeto. Problem je sto nemamo nikoga u klubu, doslovno, i niko ništa.ibz je napisao/la: ↑17 maj 2026, 20:39Galchev - ljeto 27
Seedorf - ljeto 27
Troupee - ljeto 27
Sabic - ljeto 28
Ibraheem - ljeto 27
Deni - ljeto 27
Oulad - ljeto 27
Garcia - ljeto 27
Rakic - ljeto 28
Konings - ljeto 27
da se bar holandjana rijesit. Ako se ne rijesimo dobrog dijela ovih igraca i njihovih plata, ne mozes ni razmisljat da nekog dovedes (ako Mirvic otpada zbog statuta).
Rakic ne ide nigdje realno, nece on nigdje drugo dobit platu za igranje fudbala
A ja ovog Denija sve cekam da proigra a on od **** septembra imao realno 2 dobra poteza. Peta protiv Sloge i drugog se ne sjecam al je bio bar jos jedan, on bi trebao ovu ligu da jede..
Koji Killer Krpic ili Bajic hahahaHelemnejse je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:03Barbarez zvao naseg killera da zamjeni Harisa.
Bravo killeru zasluzio si
Ići će samo oni sa kojima se dogovori adekvatna naknada ili koji sami izraze želju da idu.Lažna obećanja, prijetnje i pola miliona eura: Deni Milošević ubrzo u novom klubu
Bivši fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Deni Milošević postao je slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor sa Antalyasporom.
Već skoro deset godina Milošević “fudbalski hljeb” zarađuje u Turskoj, a finansijski problemi u Antalyasporu doveli su ga do toga da je morao tužiti svoj sada već bivši klub kako bi dobio zarađeni novac i u konačnici slobodne papire.
Inostrani mediji pišu kako su cijeli proces pratila lažna obećanja klupskih čelnika, pa čak i prijetnje na ličnoj osnovi, ali je 30-godišnji vezista ostao dosljedan i istrajao do kraja.
Na kraju će mu biti uplaćena cifra nešto veća od 500.000 eura.
Uprkos svemu ne bi trebao dugo čekati na novi angažman. Njegovu karijeru vodi otac Cvijan Milošević, bivši igrač tuzlanske Slobode, a već su uspostavljeni kontakti s nekoliko klubova iz Nizozemske.
Također, nije isključeno ni da se Deni vrati u Belgiju, gdje je ranije nosio dres Standarda iz Liježa i Waasland-Beverena.
Milošević je tokom karijere u Turskoj upisao gotovo 200 nastupa u najjačem rangu, a najbolji period proveo je u dresu Konyaspora.
Upravo iz tog kluba je 2017. godine dobio prvi poziv u reprezentaciju BiH od tadašnjeg selektora Mehmeda Baždarevića. Za nacionalni tim upisao je ukupno 11 nastupa.
(Reprezentacija-ba)
Suljo je killerNoDi80 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:18Koji Killer Krpic ili Bajic hahahaHelemnejse je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:03Barbarez zvao naseg killera da zamjeni Harisa.
Bravo killeru zasluzio si
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, b00t, bvsic, Google Adsense [Bot], kosuljaplava i 74 gosta.