A da ih vidi baboooo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da je nakon ovoga svaka daljna rasprava što se tiče navijačkih skupina suvisna
A da ih vidi baboooo
A da ih vidi baboooo
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja mislim da ova slika nije od danas od nas ! Danas nas je bilo vise do kraja je bilo popunjeno i onaj gore vrh !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Manijaci u Travniku 2010 ; Više nas je od vas bilo. Gdje je problem. Pazite da nas ne naljutite, mogli bi opet ostati bez Europe
Ovo slika iz vremena kad nije bilo hladno, nije bio radni dan, cijene karata nisu bile skupe a i bila utakmica sa atraktivnim protivnikom. Pa svaka cast, prva ste liga nema sta 
- Megamon
- Kontakt:
Hajde kad ste se nakotili,jel' vam problem da postavite svoje slike iz Zenice,Trebinja,Zvornika
I kad covjek nece da prica o navijacima oni dodju ovdje i ispravljaju krivu Drinu.Mi coravi,ne vidimo.
I kad covjek nece da prica o navijacima oni dodju ovdje i ispravljaju krivu Drinu.Mi coravi,ne vidimo.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
foko nije fazon koliko je vas bilo u travniku nego je fazon koliko vas je bilo danas na grbavici a koliko nas u travniku.banovan je napisao/la:
Manijaci u Travniku 2010 ; Više nas je od vas bilo. Gdje je problem. Pazite da nas ne naljutite, mogli bi opet ostati bez Europe
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
mogli ste jos pribliziti
daleko je ovo ........ nemoj samo iz sirokog da postavljaju ahahahahahhahah

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Finta je što ste vi skontali da Želji ne možete ništa. Realno. Šta sad. Po navijačima. Kod nas problemčići i ****. Tako je kako je.Megamon je napisao/la:Hajde kad ste se nakotili,jel' vam problem da postavite svoje slike iz Zenice,Trebinja,Zvornika![]()
Kod vas je idila, de slike protiv Zvijezde ako nije problem
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
a sta ste nam to vi uradili bgt???? kada ste nas zadnji put u derbiju pobijedili????banovan je napisao/la:Finta je što ste vi skontali da Želji ne možete ništa. Realno. Šta sad. Po navijačima. Kod nas problemčići i ****. Tako je kako je.Megamon je napisao/la:Hajde kad ste se nakotili,jel' vam problem da postavite svoje slike iz Zenice,Trebinja,Zvornika![]()
uglavnom vise nas protiv zvijezde nego vas protiv slavije
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Nemoj tako, malo zajebancije nije na odmet !banovan je napisao/la:Finta je što ste vi skontali da Želji ne možete ništa. Realno. Šta sad. Po navijačima. Kod nas problemčići i ****. Tako je kako je.
Dođite u subotu u što većem broju jer besplatno dajemo časove !
Živio !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Ne, problem je sto se realno mi vrtimo oko dna a treci smo, a vi ste u vrhu, imate sve o cemu sanjate, familija osim vlada, jarani mu cviko, brkovic i zujo su tu, ogroman budzet, imate maksimalnu podrsku politickih partija i redovne donacije, borite se za titulu i evropu i.......???
nas 3x vise u travniku nego vas na grbavici

fol oni biraju utakmice, gospoda osjetljivi na kvalitet

nas 3x vise u travniku nego vas na grbavici
fol oni biraju utakmice, gospoda osjetljivi na kvalitet
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 05 maj 2011, 00:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Kazem ti ova slika nije od danas :!
Ako vas je samo toliko bilo nas je bilo za jos pola vise !
Ako vas je samo toliko bilo nas je bilo za jos pola vise !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Zar se Mi moramo više u ovoj državi nekome dokazivati?nemojte biti smješni....
Einigkeit und Recht und Freiheit
Pa to mi vama govorimo jos od trenutka kad smo nastali a vi se jadni pitali sta ove cike radedomorocki je napisao/la:Zar se Mi moramo više u ovoj državi nekome dokazivati?nemojte biti smješni....
Hz
uvijek je i bio
Samo zaboravljaš jednu bitnu činjenicu. Kod nas će se ovo riješiti kad-tad a klub ostaje na zdravim nogamaUPS je napisao/la:Ne, problem je sto se realno mi vrtimo oko dna a treci smo, a vi ste u vrhu, imate sve o cemu sanjate, familija osim vlada, jarani mu cviko, brkovic i zujo su tu, ogroman budzet, imate maksimalnu podrsku politickih partija i redovne donacije, borite se za titulu i evropu i.......???
nas 3x vise u travniku nego vas na grbavici![]()
![]()
![]()
Bolje je biti 4 puta šampion i imati par sezona odron nego stalno biti u vrhu i biti jednom šampion
Al eto, tješi se. Svakom njegovo
Izvini (nikad
), a koje ce se rijesiti???
A upitas li se ti ikad kako ce izgledati Kosevo kad se kod nas 'rijesi situacija'?
I smijete li uopste o tome razmisljati?
Pa Blekic je uradio samo par stvari - bleferskih ili ne, ne bitno - i atmosfera je bila prava ludnica - agentinska! Hiljade u kopu na svakoj tekmi, milja i po u banovicima.....
A upitas li se ti ikad kako ce izgledati Kosevo kad se kod nas 'rijesi situacija'?
I smijete li uopste o tome razmisljati?
Pa Blekic je uradio samo par stvari - bleferskih ili ne, ne bitno - i atmosfera je bila prava ludnica - agentinska! Hiljade u kopu na svakoj tekmi, milja i po u banovicima.....
domorocki je napisao/la:Zar se Mi moramo više u ovoj državi nekome dokazivati?nemojte biti smješni....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Pa nisam kompleksaš ko ti. Ja bih volio iskreno da opet budu puni stadioni u Sarajevu(bez obzira što vam samo mi možemo napuniti Koševo)
Bude ljepša atmosfera. Više tenzija ima. Ne vidim gdje je problem 
Zadnja izmjena: banovan, dana/u 05 maj 2011, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Pocela su prepucavanja pred derbi...... 
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Sto je klub na staklenim nogama to je nebitno,bitno je koliko je nas bilo u Listici 
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 20 gostiju.