Haris Tabaković
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Re: Haris Tabaković
Napuknuce ili lom, gips ili operacija, 3 il 6 mjeseci, sve mi izgleda da je izvor neki levatski insajder.
#CarsijaOdjebi
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Uzas, bas mi je zao, momak je jedan od najzasluznijih za prolaz. Ja ne bih zvao novog napadaca, ostati na ova 4 i pozvati beka ili jos jednog veznog.
Glupani koji samo baljezgaju.
Po toj logici onda niti nijedan igrac koji ide na svjetsko ne bi igrao završnicu prvenstva. Igraju danas Mbape, Vini, Belingham i ostali, iako Realu ne znaci ova utakmica apsolutno ništa. Ali eto, sigurno će se treneri smilovati našim igračima i poštedit ih zdrave.
- Beduin
- Kontakt:
Cuj "glupi bosanac" zato jer igra utakmicu i radi svoj posao za koji je placen. To samo i moze izvaliti "glupi bosanac" 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Cudno da nijedan njemacki sportski portal nije objavio nikakvu informaciju po ovom pitanju. Zna li Belmin Habibovic sta o ovome, on zna imati te neke insiderske informacije?
Mada kako god, sutra ce se sigurno vise znati
Mada kako god, sutra ce se sigurno vise znati
Jesu nam mediji neozbiljni, ali ne vidim razlog da bi bubali tekstove posebno ako se o povredi radi. Steta. Bas mi ga je zao sto ce mu biti uskracen ovaj dozivljaj.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:23Napuknuce ili lom, gips ili operacija, 3 il 6 mjeseci, sve mi izgleda da je izvor neki levatski insajder.
Naravno da to ne moze u profi fudbalu. To ne bi moglo ni u nasoj PLBIH da to kaze, a kamoli u Bundesu.
Ali mogao ga je trener postediti te nebitne utakmice. Navodno u duelu sa Ozan Kabakom se povrijedio. I tu Tursku nabijem isto na qrc.
Joooj
Pa tako mu sudjeno sta ces. Mozda mu se vrati ovo na drugi nacin. A mozda i bude nastupio na SP, ima jos mjesec do meceva. Prvo da mi pricekamo sutrasnje nalaze.let3 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:26Naravno da to ne moze u profi fudbalu. To ne bi moglo ni u nasoj PLBIH da to kaze, a kamoli u Bundesu.
Ali mogao ga je trener postediti te nebitne utakmice. Navodno u duelu sa Ozan Kabakom se povrijedio. I tu Tursku nabijem isto na qrc.
Jooojodavno me nije iznevirala neka vijest kao ova ozljeda Hareta
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Mislim puno kazu al nista sigurno, i uoravo u toj sigurnosti vidim nadu. Narucito sto se jos nije ni Haris ni Barba oglasio a ni savez.Sheyi je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:25Jesu nam mediji neozbiljni, ali ne vidim razlog da bi bubali tekstove posebno ako se o povredi radi. Steta. Bas mi ga je zao sto ce mu biti uskracen ovaj dozivljaj.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:23Napuknuce ili lom, gips ili operacija, 3 il 6 mjeseci, sve mi izgleda da je izvor neki levatski insajder.
#CarsijaOdjebi
Zato sto sam na vezi sa njemu bliskim osobama da sad ne navodim imena i detalje.FerdinandF je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:15A otkud tebi da lupaju. Svi su prenijeli tu vijest, a klix ima najozbiljniji članak s detaljnim informacijama.
Glup je ispo samo tako.
COVJEK IMA NAPUKNUCE 1.METATARZALNE KOSTI. NIKAKVA KOST U ZGLOBU NIJE NI PUKLA NI NAPUKLA.
SUTRA POSLIJEPODNE CE POTVRDITI SVE DETALJE NAKON POSJETE NEKOM STRUCNJAKU IZ KELNA. Sve ostalo ovo sto pisu su gluposti
-
Edincapitano
- Kontakt:
Imali sanse da bude spreman za SP?ExEsPerac je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:33Zato sto sam na vezi sa njemu bliskim osobama da sad ne navodim imena i detalje.FerdinandF je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:15A otkud tebi da lupaju. Svi su prenijeli tu vijest, a klix ima najozbiljniji članak s detaljnim informacijama.
Glup je ispo samo tako.
COVJEK IMA NAPUKNUCE 1.METATARZALNE KOSTI. NIKAKVA KOST U ZGLOBU NIJE NI PUKLA NI NAPUKLA.
SUTRA POSLIJEPODNE CE POTVRDITI SVE DETALJE NAKON POSJETE NEKOM STRUCNJAKU IZ KELNA. Sve ostalo ovo sto pisu su gluposti
Pa sta to znaciExEsPerac je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:33Zato sto sam na vezi sa njemu bliskim osobama da sad ne navodim imena i detalje.FerdinandF je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:15A otkud tebi da lupaju. Svi su prenijeli tu vijest, a klix ima najozbiljniji članak s detaljnim informacijama.
Glup je ispo samo tako.
Znači da se ništa ne zna definitivno do sutra...
Ma tacno je sigurno. Mozda ne precizna dijagnoza, ali svakako to da propusta prvenstvo. Ne bi dvaput objavili vijest da nemaju nesto pouzdano, mozda kontakt sa Harisom ili sa nekim iz reprezentacije ko se cuo sa njim.
Jedino je cudno da je covjek u gipsu, a u Njemackoj niko nista, kao da je seoski klub. Pa prati li iko stanje u klubu, ima li kakvo gradsko zutilo da okaci na tviteru.
Glupo je i njemu i klubu sta zamjerati. Nisu ga u Donjeck poslali. Niko ne cuva igrace radi svjetskog, a igraci se cuvaju na terenu, a ne neigranjem.
Jedino je cudno da je covjek u gipsu, a u Njemackoj niko nista, kao da je seoski klub. Pa prati li iko stanje u klubu, ima li kakvo gradsko zutilo da okaci na tviteru.
Glupo je i njemu i klubu sta zamjerati. Nisu ga u Donjeck poslali. Niko ne cuva igrace radi svjetskog, a igraci se cuvaju na terenu, a ne neigranjem.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Klix je portal koji ne treba pratiti.
Oni žive od lupetanja gluposti zbog senzacije.
Ja lično zadnjih 5-6 godina nisam otvorio taj tabloid.
Dok se ne potvrdi iz NSBiH ništa nije nemoguće.
Oni žive od lupetanja gluposti zbog senzacije.
Ja lično zadnjih 5-6 godina nisam otvorio taj tabloid.
Dok se ne potvrdi iz NSBiH ništa nije nemoguće.
Kako god bilo igrao ili ne veliki je hendikep covjek je zasluzio da ode na svjetsko makar i kao navijac dao je neke bitne golove brz oporavak Harise. 
Pa grob te yebo glupi da li si vidio snimak povrede ?FerdinandF je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:39Glupane, moze ne ici stoposto i sačuvat se za svjetsko
Uh s ovom metatarzalnom je i Rooney imao problema dugo..
Na hajr! Ja nesto kontam da grupu mozemo izgurati brz njega, a do nokaut faze ima mjesec i po akobogda, pa eto, makar tad.
Ako bas ne moze, nadam se da ce biti s ekipom u kampu. Njega da nije bilo ne bi niko ni otisao u amerike
Na hajr! Ja nesto kontam da grupu mozemo izgurati brz njega, a do nokaut faze ima mjesec i po akobogda, pa eto, makar tad.
Ako bas ne moze, nadam se da ce biti s ekipom u kampu. Njega da nije bilo ne bi niko ni otisao u amerike
Zadnja izmjena: 231983, dana/u 17 maj 2026, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Klix jeste **** portal i jedno od najvecih zala koje je snaslo ovaj napaceni narod, ali znaju često objaviti provjereno i sigurnije od mnogih drugih