Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Neka su barem na dan zaboravili na svog drugoligaša.
Đesi Tebra bolaN AHHAHAAHAHAHAHAHAHAH.ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 maj 2026, 20:43Neka su barem na dan zaboravili na svog drugoligaša.
Dzaba svi trofeji, kad ste politicka prcija
To vam je isto kad na ulici radite s murijom
Vidim ova trosi drzavne pare da gleda Schlake i slika se sa Dzekom, Katicem, a prica o nekoj ugrozenosti
Guraju zrinjski zivotom sa drzavnim parama, trose kao da su ih zaradili, imaju sudije, imaju apsolutno sve drzavne ifederalne pozicije
Mog Zelju blokiraju i jos laze o nekoj ugrozenosti Hrvata

Da je i meni ovako biti ugrozen, drzavne pare kapaju, a ja lazem sirotinju
To vam je isto kad na ulici radite s murijom
Vidim ova trosi drzavne pare da gleda Schlake i slika se sa Dzekom, Katicem, a prica o nekoj ugrozenosti
Guraju zrinjski zivotom sa drzavnim parama, trose kao da su ih zaradili, imaju sudije, imaju apsolutno sve drzavne ifederalne pozicije

Da je i meni ovako biti ugrozen, drzavne pare kapaju, a ja lazem sirotinju
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nodi jel usvojen statut
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Saninova stoka prodanaNoDi80 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 21:54Dzaba svi trofeji, kad ste politicka prcija
To vam je isto kad na ulici radite s murijom![]()
Vidim ova trosi drzavne pare da gleda Schlake i slika se sa Dzekom, Katicem, a prica o nekoj ugrozenosti![]()
Da je i meni ovako biti ugrozen, drzavne pare kapaju, a ja lazem sirotinju![]()

Cestitke Celiku na povratku. Bice zanimljviije s vama svakako sto se tice gostovanja. Sta bi u Tuzli, tamo su svi osjetili bijes policije barem jednom.
Manijaci jucer napokon u BL, 5 buseva, fin izgled, jos nastrojeniji
Lesevi fina brojka, ali s obzirom na titulu i protivnika ocekivao sam vise. Pitari i RA dva putnika u evropu, mogli bi se nagurati u 5 buseva. Ultrasi osvajaci kupa i superkupa, takodjer tanko izdanje.
Jos dva kola do kraja, zadnje kolo - dva derbija. Mozda bar tu bude zanimljivo.
Manijaci jucer napokon u BL, 5 buseva, fin izgled, jos nastrojeniji
Lesevi fina brojka, ali s obzirom na titulu i protivnika ocekivao sam vise. Pitari i RA dva putnika u evropu, mogli bi se nagurati u 5 buseva. Ultrasi osvajaci kupa i superkupa, takodjer tanko izdanje.
Jos dva kola do kraja, zadnje kolo - dva derbija. Mozda bar tu bude zanimljivo.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Pitaj degenerike iz SDA. Koja ih je dijelila pred jedan derbi, identican broj takvih salova i vama i nama.
- FKS -
Na istom mjestu gdje i plavu varijantu, idiote.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
isTrauMirani88

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kako im ide zelena boja na šal...
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
A jos jedno pitanje ako je citavo Sarajevo bordo bijelo sto su stolice na Gradskom olimpijskom stadionu Kosevo "Asim Ferhatovic Hase " u Zelenoj boji . Kad bi pogledao neko pomislio bi da Olimpik igra na tom Stadionu a ne Veliko Sarajevo. I zasto jedini put da je Alija nekom urucio trofej upravo bilo FK sarajevu na Kosevu. Vi ste najbolji primjer prelijetanja 90 ih . Od rezimskog kluba bivse juge do rezimskog kluba SDA . I ispravite me ako se ne varam otac od vaseg bivseg igraca Emira Granova koji trenutno pravi zgradu na Gorici je Muhamed Granov koji je bio najduzi Predsjednik FK sarajevo od 1993 do 1999 . I ako se ne varam zar on nije bio clan SDA . Naravno to je samo ratni i poslijeratni period ima tu jos poveznica . U svakom slucaju nisi tek tako mogao izvuci citavu ekipu iz Sarajeva u Split 1993 .
- ObjektivnaSApublika
- Kontakt:
Pact1921 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 23:14A jos jedno pitanje ako je citavo Sarajevo bordo bijelo sto su stolice na Gradskom olimpijskom stadionu Kosevo "Asim Ferhatovic Hase " u Zelenoj boji . Kad bi pogledao neko pomislio bi da Olimpik igra na tom Stadionu a ne Veliko Sarajevo. I zasto jedini put da je Alija nekom urucio trofej upravo bilo FK sarajevu na Kosevu. Vi ste najbolji primjer prelijetanja 90 ih . Od rezimskog kluba bivse juge do rezimskog kluba SDA . I ispravite me ako se ne varam otac od vaseg bivseg igraca Emira Granova koji trenutno pravi zgradu na Gorici je Muhamed Granov koji je bio najduzi Predsjednik FK sarajevo od 1993 do 1999 . I ako se ne varam zar on nije bio clan SDA . Naravno to je samo ratni i poslijeratni period ima tu jos poveznica . U svakom slucaju nisi tek tako mogao izvuci citavu ekipu iz Sarajeva u Split 1993 .

- ErosViverosViv
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Šta je ovo, još jedan slučaj za mene 
Ma lahko se bogami upletoste u mrezu sto jest jest. Ja sam ovdje objavim 2 poruke a vas 10 mi odgovara . Ali hajde kako god tad prije 30 godina je bila politika sad pojedinci vladaju Sarajevskim klubovima da samo dodje vrijeme gdje je zapravo jedino jedna stvar vazna a to je koje bolji na terenu zbog vlastitog rada , a ne koliko neki Amerikanac ulozi para u neke igrace koje boli briga sto igraju za tvoj dres i samo im je vazno da sto vise zarade para.

.png)