Imam pitanje gdje mogu nabaviti ovaj sal .
Pitaj degenerike iz SDA. Koja ih je dijelila pred jedan derbi, identican broj takvih salova i vama i nama.
Na istom mjestu gdje i plavu varijantu, idiote.
Zaleti se zemunac
Kako im ide zelena boja na šal...
Pact1921 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 23:14A jos jedno pitanje ako je citavo Sarajevo bordo bijelo sto su stolice na Gradskom olimpijskom stadionu Kosevo "Asim Ferhatovic Hase " u Zelenoj boji . Kad bi pogledao neko pomislio bi da Olimpik igra na tom Stadionu a ne Veliko Sarajevo. I zasto jedini put da je Alija nekom urucio trofej upravo bilo FK sarajevu na Kosevu. Vi ste najbolji primjer prelijetanja 90 ih . Od rezimskog kluba bivse juge do rezimskog kluba SDA . I ispravite me ako se ne varam otac od vaseg bivseg igraca Emira Granova koji trenutno pravi zgradu na Gorici je Muhamed Granov koji je bio najduzi Predsjednik FK sarajevo od 1993 do 1999 . I ako se ne varam zar on nije bio clan SDA . Naravno to je samo ratni i poslijeratni period ima tu jos poveznica . U svakom slucaju nisi tek tako mogao izvuci citavu ekipu iz Sarajeva u Split 1993 .

Pokusao ispast smijesan, ispao glupPact1921 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 23:41Ma lahko se bogami upletoste u mrezu sto jest jest. Ja sam ovdje objavim 2 poruke a vas 10 mi odgovara . Ali hajde kako god tad prije 30 godina je bila politika sad pojedinci vladaju Sarajevskim klubovima da samo dodje vrijeme gdje je zapravo jedino jedna stvar vazna a to je koje bolji na terenu zbog vlastitog rada , a ne koliko neki Amerikanac ulozi para u neke igrace koje boli briga sto igraju za tvoj dres i samo im je vazno da sto vise zarade para.
Samo ispaobvsic je napisao/la: ↑17 maj 2026, 23:44Pokusao ispast smijesan, ispao glupPact1921 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 23:41Ma lahko se bogami upletoste u mrezu sto jest jest. Ja sam ovdje objavim 2 poruke a vas 10 mi odgovara . Ali hajde kako god tad prije 30 godina je bila politika sad pojedinci vladaju Sarajevskim klubovima da samo dodje vrijeme gdje je zapravo jedino jedna stvar vazna a to je koje bolji na terenu zbog vlastitog rada , a ne koliko neki Amerikanac ulozi para u neke igrace koje boli briga sto igraju za tvoj dres i samo im je vazno da sto vise zarade para.
Jel to loše nesto sto je SDA? Najbolje sto imamo. Treba da vas bude stid Konakovića, Bečirovića, Nikšića, Rame i ostalih mazluma koji iz medija saznaju krucijalne stvari o Bosni koje se dešavaju. Ili ste vi još djeca isprdci koji sline brišu rukama jos pa ste popušili FGR šuplju priču.Pact1921 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 23:14A jos jedno pitanje ako je citavo Sarajevo bordo bijelo sto su stolice na Gradskom olimpijskom stadionu Kosevo "Asim Ferhatovic Hase " u Zelenoj boji . Kad bi pogledao neko pomislio bi da Olimpik igra na tom Stadionu a ne Veliko Sarajevo. I zasto jedini put da je Alija nekom urucio trofej upravo bilo FK sarajevu na Kosevu. Vi ste najbolji primjer prelijetanja 90 ih . Od rezimskog kluba bivse juge do rezimskog kluba SDA . I ispravite me ako se ne varam otac od vaseg bivseg igraca Emira Granova koji trenutno pravi zgradu na Gorici je Muhamed Granov koji je bio najduzi Predsjednik FK sarajevo od 1993 do 1999 . I ako se ne varam zar on nije bio clan SDA . Naravno to je samo ratni i poslijeratni period ima tu jos poveznica . U svakom slucaju nisi tek tako mogao izvuci citavu ekipu iz Sarajeva u Split 1993 .
Znas kad znas da si pobjedio kad protivniku nestane argumenata pa krene govoriti da si glup . A isto boli mene briga vamo ovo politika dole sto spominje neko nego ja smatram da u fudbalu se nikakva politika ne treba pitati .bvsic je napisao/la: ↑17 maj 2026, 23:44Pokusao ispast smijesan, ispao glupPact1921 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 23:41Ma lahko se bogami upletoste u mrezu sto jest jest. Ja sam ovdje objavim 2 poruke a vas 10 mi odgovara . Ali hajde kako god tad prije 30 godina je bila politika sad pojedinci vladaju Sarajevskim klubovima da samo dodje vrijeme gdje je zapravo jedino jedna stvar vazna a to je koje bolji na terenu zbog vlastitog rada , a ne koliko neki Amerikanac ulozi para u neke igrace koje boli briga sto igraju za tvoj dres i samo im je vazno da sto vise zarade para.
Samo Daso i SDP to bi vi iz Gracanice trebali znat, muharemove mi kosice.Marokanci58 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 00:39Jel to loše nesto sto je SDA? Najbolje sto imamo. Treba da vas bude stid Konakovića, Bečirovića, Nikšića, Rame i ostalih mazluma koji iz medija saznaju krucijalne stvari o Bosni koje se dešavaju. Ili ste vi još djeca isprdci koji sline brišu rukama jos pa ste popušili FGR šuplju priču.Pact1921 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 23:14A jos jedno pitanje ako je citavo Sarajevo bordo bijelo sto su stolice na Gradskom olimpijskom stadionu Kosevo "Asim Ferhatovic Hase " u Zelenoj boji . Kad bi pogledao neko pomislio bi da Olimpik igra na tom Stadionu a ne Veliko Sarajevo. I zasto jedini put da je Alija nekom urucio trofej upravo bilo FK sarajevu na Kosevu. Vi ste najbolji primjer prelijetanja 90 ih . Od rezimskog kluba bivse juge do rezimskog kluba SDA . I ispravite me ako se ne varam otac od vaseg bivseg igraca Emira Granova koji trenutno pravi zgradu na Gorici je Muhamed Granov koji je bio najduzi Predsjednik FK sarajevo od 1993 do 1999 . I ako se ne varam zar on nije bio clan SDA . Naravno to je samo ratni i poslijeratni period ima tu jos poveznica . U svakom slucaju nisi tek tako mogao izvuci citavu ekipu iz Sarajeva u Split 1993 .
Živio Alija i Bosanska armija, živjela živjela Bosna.SamLake je napisao/la: ↑18 maj 2026, 00:45Samo Daso i SDP to bi vi iz Gracanice trebali znat, muharemove mi kosice.Marokanci58 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 00:39Jel to loše nesto sto je SDA? Najbolje sto imamo. Treba da vas bude stid Konakovića, Bečirovića, Nikšića, Rame i ostalih mazluma koji iz medija saznaju krucijalne stvari o Bosni koje se dešavaju. Ili ste vi još djeca isprdci koji sline brišu rukama jos pa ste popušili FGR šuplju priču.Pact1921 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 23:14A jos jedno pitanje ako je citavo Sarajevo bordo bijelo sto su stolice na Gradskom olimpijskom stadionu Kosevo "Asim Ferhatovic Hase " u Zelenoj boji . Kad bi pogledao neko pomislio bi da Olimpik igra na tom Stadionu a ne Veliko Sarajevo. I zasto jedini put da je Alija nekom urucio trofej upravo bilo FK sarajevu na Kosevu. Vi ste najbolji primjer prelijetanja 90 ih . Od rezimskog kluba bivse juge do rezimskog kluba SDA . I ispravite me ako se ne varam otac od vaseg bivseg igraca Emira Granova koji trenutno pravi zgradu na Gorici je Muhamed Granov koji je bio najduzi Predsjednik FK sarajevo od 1993 do 1999 . I ako se ne varam zar on nije bio clan SDA . Naravno to je samo ratni i poslijeratni period ima tu jos poveznica . U svakom slucaju nisi tek tako mogao izvuci citavu ekipu iz Sarajeva u Split 1993 .
Trenutno korisnika/ca: PLFukare, rishovski, svrakino1921, Tuce11 i 34 gosta.