Neka krenu po Tarika ondaDamirT je napisao/la: ↑17 maj 2026, 00:46Mogući transfer Bastonija u Barcelonu totalno zaustavljen!
Novinar Fabrizio Romano tvrdi da Inter vidi Talijana kao jednog od nedodirljivih igrača te ga ne planira prodati. Iako je stoper bio otvoren za dolazak u Kataloniju, izgleda da od te priče neće biti ništa.
Veliku ulogu igra i novac, a s obzirom da se Barça mora dobro pojačati i na poziciji krila, beka i devetke, Blaugrana neće biti u mogućnosti dovesti dva ogromna pojačanja.
Tarik Muharemovic
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Tarik Muharemovic
Bog Bosna i Bošnjaci
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Starter večeras. Još njega da preživimo i završili smo za danas. 
Nokautirase ga odmahCoolpanda24 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 19:49Starter večeras. Još njega da preživimo i završili smo za danas.![]()
-
Edincapitano
- Kontakt:
guillermo je napisao/la: ↑17 maj 2026, 20:52Nokautirase ga odmahCoolpanda24 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 19:49Starter večeras. Još njega da preživimo i završili smo za danas.![]()
![]()
Kao rocky balboa
Ovaj Tarikov saigrač Kone će biti najbolji igrač Kanade, baš zafrkan.
Nije mi jasno zašto igra, nebitna rezultatski utakmica. Ima neko sigurno kome bi minute značile sa klupe
-
Edincapitano
- Kontakt:
-
Edincapitano
- Kontakt:
Daj ba Tarik ohani isprepadao me 
Haman nogu slomi ovom
Haman nogu slomi ovom
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ne mogu da vjerujem u kakav duel ulazi u nebitnoj utakmici pred SP 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Al' evo sad kakav doktorski pas, otvori lijevu stranu loptom po zemlji, izbacio je tri igrača Leccea. Nije čak ni predasistencija, ali definitivno je bar 30 posto gola njegovo 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
A znam ali eto, presječe me
Slazem se, nek tare slaze da ga neki misic boli i to je to, ne treba nista riskirati...Raonffa je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:51A znam ali eto, presječe meIskreno se nadam da će sljedeći vikend u zadnjem kolu biti na klupi. Igraju protiv Parme, bodovi ne trebaju ni njima ni Sassuolu, ne moraju kao večeras biti profesionalni jer igraju protiv ekipe koja se bori za opstanak (mada je meni ovo djelovalo kao štimaljka
), tako da stvarno nema nikakvog razloga da igra.
Mediji ga vec preselili bili, sad corak
Najbolje opcija je onda Juventus radi ugovornih zavrzlama i procenata koje drze.
- Goalgetter
- Kontakt:
Moze komotno sacekati i SP, ako se tu pokaze dobro, sigurno da ce neki klubovi platiti i vise nego sto su planirali.
Problem je sto Juventus drzi tih 50%, samim tim i Sassoulo vjerovatno trazi previse, samo Englezi to mogu/zele platiti, ne vjerujem da je zagrijan za Tottenham, iako bi Sassuolu sigurno odgovaralo.
Problem je sto Juventus drzi tih 50%, samim tim i Sassoulo vjerovatno trazi previse, samo Englezi to mogu/zele platiti, ne vjerujem da je zagrijan za Tottenham, iako bi Sassuolu sigurno odgovaralo.
Trenutno korisnika/ca: Futbol, PeppermintSA, svrakino1921 i 52 gosta.