Haris Tabaković
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Haris Tabaković
Kako se Mujakić nikad ne povrijedi umjesto ovih glavnih i bitnih igrača u pm
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
To su vam mediji. Samo traže klikove. Uganuo je skočni zglob. Imao sam istu povredu prije nekoliko godina i ipak sam igrao još 20 minuta. Nakon toga sam bio van terena tri mjeseca. Onda, nakon nešto manje od mjesec dana, imao sam istu povredu i odmah sam prestao trenirati. Dvije sedmice kasnije, vratio sam se na teren. Osjetit će to protiv Paname i Kanade. Ali profesionalac može podnijeti nešto takvo. U to možete biti sigurni.
Jedna stvar je šteta. Neće imati pripreme za Svjetsko prvenstvo kakve je vjerovatno nadao. Ali Tabaković je mentalna sila.
Jedna stvar je šteta. Neće imati pripreme za Svjetsko prvenstvo kakve je vjerovatno nadao. Ali Tabaković je mentalna sila.
Poenta je da bi dosad neko onu prvu vijest demantovao. Ako je netacna.
Klix kakav god da je, vazi za najcitaniji portal. Dakle, ako su fulali, morao je biti demant u smislu da barem jos nista nije sigurno i da se ceka vise informacija.
Klix kakav god da je, vazi za najcitaniji portal. Dakle, ako su fulali, morao je biti demant u smislu da barem jos nista nije sigurno i da se ceka vise informacija.
To što je nešto čitano ne znači da ima neki dignitet.U Evropi su upravo tabloidi koji lupetaju najčitaniji.
Kod povrede se mora uraditi posebni nalazi kod posebnih ljekara, specijalista. Sama činjenica da je izbačena vijest nakon utakmice je smiješna.Hadziahmetovića su isto otpisali, pa na kraju je momak na spisku putnika.
Kakav morbid moraš biti da pomisliš ovo, a kamoli napišeš, wow.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:44Kako se Mujakić nikad ne povrijedi umjesto ovih glavnih i bitnih igrača u pm
Ima sanse ali male.Edincapitano je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:35Imali sanse da bude spreman za SP?ExEsPerac je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:33Zato sto sam na vezi sa njemu bliskim osobama da sad ne navodim imena i detalje.FerdinandF je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:15
A otkud tebi da lupaju. Svi su prenijeli tu vijest, a klix ima najozbiljniji članak s detaljnim informacijama.
Glup je ispo samo tako.
COVJEK IMA NAPUKNUCE 1.METATARZALNE KOSTI. NIKAKVA KOST U ZGLOBU NIJE NI PUKLA NI NAPUKLA.
SUTRA POSLIJEPODNE CE POTVRDITI SVE DETALJE NAKON POSJETE NEKOM STRUCNJAKU IZ KELNA. Sve ostalo ovo sto pisu su gluposti
Ali da sve bude kako on zeli i kakve su najbolje pretpostavke tek pocetkom SP bi i on poceo s nekim laganim vjezbama. I morao bi se vratiti prije tih najboljih prognoza za pune treninge. On je navodno (ovo nije direktno od njeg receno ) spreman rizikovati i obnavljanje povrede i raniji povratak samo da zaigra jer mu je ovo vjerovatno zadnja sansa za SP.
Momak je stvarno zasluzio. Bio je veliki talenat,ali teskom povredom je vracen na pocetak i tezim putem i velikom vjerom u Boga i sebe je uspio ovo sve. Cijela porodica su veliki i posteni ljudi i svima je se sve srusilo s ovim info.
Treba se nadat dok nade ima i tjt.
Ja cu javit ako sta saznam ujutro a ovi s.upci sto prozivaju da dajem lazne info ne znam s kojim razlogom bi neko tako nesto radio u ovako delikatnoj situaciji...
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Čovjek je glup. Nemoj mu zamjeriti.Oikamid je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:52Kakav morbid moraš biti da pomisliš ovo, a kamoli napišeš, wow.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:44Kako se Mujakić nikad ne povrijedi umjesto ovih glavnih i bitnih igrača u pm
- Goalgetter
- Kontakt:
Upravo tako. Nije ovo nazalost kao ss.ba sto je objavio da Dzeko propusta SP nakon Italije kad su neprovjerenu vijest pustili u javnost, cini mi se ipak da imaju izvor neki ovi.
Za nadati se nekom cudu sutra na tom dodatnom pregledu, ako ne, bas tezak udarac za njega a i za repku.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Trebao je ovako misliti prije tekme, ne vjerovatno kako glup potez da igra bez veze utakmicuExEsPerac je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:53Ima sanse ali male.Edincapitano je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:35Imali sanse da bude spreman za SP?ExEsPerac je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:33
Zato sto sam na vezi sa njemu bliskim osobama da sad ne navodim imena i detalje.
COVJEK IMA NAPUKNUCE 1.METATARZALNE KOSTI. NIKAKVA KOST U ZGLOBU NIJE NI PUKLA NI NAPUKLA.
SUTRA POSLIJEPODNE CE POTVRDITI SVE DETALJE NAKON POSJETE NEKOM STRUCNJAKU IZ KELNA. Sve ostalo ovo sto pisu su gluposti
Ali da sve bude kako on zeli i kakve su najbolje pretpostavke tek pocetkom SP bi i on poceo s nekim laganim vjezbama. I morao bi se vratiti prije tih najboljih prognoza za pune treninge. On je navodno (ovo nije direktno od njeg receno ) spreman rizikovati i obnavljanje povrede i raniji povratak samo da zaigra jer mu je ovo vjerovatno zadnja sansa za SP.
Momak je stvarno zasluzio. Bio je veliki talenat,ali teskom povredom je vracen na pocetak i tezim putem i velikom vjerom u Boga i sebe je uspio ovo sve. Cijela porodica su veliki i posteni ljudi i svima je se sve srusilo s ovim info.
Ja cu javit ako sta saznam ujutro a ovi s.upci sto prozivaju da dajem lazne info ne znam s kojim razlogom bi neko tako nesto radio u ovako delikatnoj situaciji...
- Goalgetter
- Kontakt:
Ono sto mi daje malu nadu, ovako nas je jedan forumas ovdje ubjedjivao da ce Amir biti spreman za SP uprkos tome da su ga mediji vec otpisali, pa se onda bas ispostavilo tacnim. Nadajmo se i ovaj put 
Ako je iko zasluzio SP to je Hare jer je jedan od najzasluznijih sto smo se plasirali na SP i bila bi velika steta da ne ode zbog povrede.
Bice Hare spreman za SP, ako Bog da
Problem sa kostima stopala je slabiji protok krvi tako da i za manje napuknuce treba duže vremena da zacijeli nego na nekom drugom mjestu. Tako da ovo što pise @Ex ima smisla sve i da nije stvarni insider.
Strasno kakav peh..
Strasno kakav peh..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Beduin
- Kontakt:
Ako je napuknuce 1. metatarzalne kosti, onda nista od SP, budimo realni. Upravo ta kost u stopalu najvise trpi jer nosi najveci dio tezine tijela kod sportskih aktivnosti, a znamo da Tabakovic dosta koristi skok igru i pressing, jos ako dodamo njegovu visinu i tezinu, mislim da je to onda dodatna otezavajuca okolnost po njega. Poznavajuci njegov eksplozovam stil igre, zamisli onda koliko ta metatarzalna kost trpi.ExEsPerac je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:53Ima sanse ali male.Edincapitano je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:35Imali sanse da bude spreman za SP?ExEsPerac je napisao/la: ↑17 maj 2026, 22:33
Zato sto sam na vezi sa njemu bliskim osobama da sad ne navodim imena i detalje.
To da bi on po svaku cijenu volio ici na SP i rizikovao obnavljanje povrede cisto sumnjam, prosto ne vjerujem. Zasto? Pa zato sto bi on uz sav moguci tretman i dalje fizicki bio nespreman kad krene SP, a u slucaju da se napuknuce ne sanira adekvatno i postupno vrati treninzima i fizockoj spremi skoro pa izvjesno bi doslo do potpunog preloma kosti, a onda idu sarafi i te pizdarije i pauza od preko pola godine, cini mi se.
Iskreno se nadam da nije ta povreda koju spominjes, ali ako jeste vjerovatno ide odmah gips ili ortopedska cizma i mirovanje, vjerovatno nekih mjesec, ako ne i nesto vise.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
FerdinandF
- Kontakt:
Mogao bi igrati zadnjih 20 minuta polufinale
Nadajmo se da je nesto manje jer ako bude, mozda bude mogao kao i Amir ona konzervativna metoda. Ne bi me cudilo jer ima on godina i mozda ne bude vise bilo svjetskih prvenstava
Doktor ChatGPT kaze da se moze desiti da prilikom uganuca zgloba strada 5.metatarzalna kost, a da strada 1. gotovo pa nemoguce ako nije doslo do nekog dodatnog udara u stopalo.
Eto bar malo nade do sutra
Eto bar malo nade do sutra
Au brate bas steta bi bila da propusti SP. Taman u langeti da je, ja bi poveo da bude sa momcima na klupi. Zasluzio je.
To sam se i ja zapitao, kako iz onog ugla noge da mu strada 1. metatarzalna kost..
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Jebote odjednom postadosmo doktori primarijusi na forumu. Ide Hare i igra malo optimizma
Trenutno korisnika/ca: 231983, denza, nebeskasila, tuzlanskinacin i 78 gostiju.