Haris Tabaković
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
KimJongEsmer
- Kontakt:
Re: Haris Tabaković
Kost u skočnom zglobu pukla. Oporavak od 3 do 6 mjeseci. SP će Hare gledati na TV ekranu, nažalost
Ne bi igrali SP bez Tabakovica. Koji peh za njega. Hvala ti Harise. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Bilo bi dobro kada bi navijači razvili neki transparent za njega na utakmici protiv Švicarske. Makar na neki način odati počast momku bez kojeg ne bi ni otišli na prvenstvo.
eh eto, Amira sam preživio ali ovo neću
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Uvjeren sam da mu nije nista i da ce igrati Svjetsko prvenstvo,uci sa klupe protiv Canade i dati gol!!!!!
Citirat cu se tad ako Bog da.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ovdje neko napise 3 sedmice ce odmarati, neko drugi napise 3 mjeseca
Svak lupa na sve strane haha
Ako je vjerovati, da se radi o povredi o kakvoj mediji pišu (ili sličnoj), onda nažalost nema ni 1% šanse da ćemo Harisa vidjeti na svjetskom prvenstvu 
I ja sam.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 07:26Uvjeren sam da mu nije nista i da ce igrati Svjetsko prvenstvo,uci sa klupe protiv Canade i dati gol!!!!!
Hare je stijena. Čekamo neke nove tacne informacije.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Shategabri
- Kontakt:
Baksuzluk, zadnja utakmica sezone i da se polomi.
Opet, da sačekamo, bilo je neće ni Katić ni Amir, pa obojica su tu.
Nadam se da su u pitanju medijska bubanja.
Opet, da sačekamo, bilo je neće ni Katić ni Amir, pa obojica su tu.
Nadam se da su u pitanju medijska bubanja.
Koševo Zapad
Obraduj nas Hare da je samo uganuće 
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Lupaju mediji i spominju sve i svasta od 3 sedmice do 6 mjeseci od prve do pete metatarzaone kostu i jos neki nadodaju skocni zglob i imas tursku seriju.Edincapitano je napisao/la: ↑18 maj 2026, 07:36Ovdje neko napise 3 sedmice ce odmarati, neko drugi napise 3 mjeseca![]()
#CarsijaOdjebi
Odlicna ideja.ArtemisFowl je napisao/la: ↑18 maj 2026, 07:16Bilo bi dobro kada bi navijači razvili neki transparent za njega na utakmici protiv Švicarske. Makar na neki način odati počast momku bez kojeg ne bi ni otišli na prvenstvo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Igra on protiv Svicarske aBd.DamirT je napisao/la: ↑18 maj 2026, 08:49Odlicna ideja.ArtemisFowl je napisao/la: ↑18 maj 2026, 07:16Bilo bi dobro kada bi navijači razvili neki transparent za njega na utakmici protiv Švicarske. Makar na neki način odati počast momku bez kojeg ne bi ni otišli na prvenstvo.
#CarsijaOdjebi
- Shategabri
- Kontakt:
Tačno treba redom tužiti sve i jedan portal ako se ispostavi da lupaju gluposti.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑18 maj 2026, 08:45Lupaju mediji i spominju sve i svasta od 3 sedmice do 6 mjeseci od prve do pete metatarzaone kostu i jos neki nadodaju skocni zglob i imas tursku seriju.Edincapitano je napisao/la: ↑18 maj 2026, 07:36Ovdje neko napise 3 sedmice ce odmarati, neko drugi napise 3 mjeseca![]()
Koševo Zapad
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ma kod nas ti je to klasika vec smo navikli svako ima lafo nekog insajdera i sve za klik.Shategabri je napisao/la: ↑18 maj 2026, 08:53Tačno treba redom tužiti sve i jedan portal ako se ispostavi da lupaju gluposti.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑18 maj 2026, 08:45Lupaju mediji i spominju sve i svasta od 3 sedmice do 6 mjeseci od prve do pete metatarzaone kostu i jos neki nadodaju skocni zglob i imas tursku seriju.Edincapitano je napisao/la: ↑18 maj 2026, 07:36Ovdje neko napise 3 sedmice ce odmarati, neko drugi napise 3 mjeseca![]()
#CarsijaOdjebi
Na SP26 ce ici i igrati samo oni koji budu zdravi i fizicki spremni. I o tome ne odlucuju ni igraci, ni selektor vec samo Onaj gore. Kad shvatite da nikakvo cuvanje, preskakanje utakmica i bila kakva taktika i kombinatorika ne mogu sacuvati insana od onog sto mu je zapisano, bice vam lakse neke stvari i prezaliti i preboliti. Canizarez je propustio SP02 jer mu je boca kolonjske pala na nogu i polomila mu koscice. Sta je igraca spremno docekalo prvenstvo i na pripremnom/revialnom mecu je dozivjelo povredu i propustilo SP. Rapajic je sebi oko ostetio avionskom kartom jer ga je zasvrbilo ko bilo koga svaki dan. Rio Ferdinand je 5mj propustio jer je nogom htio dohvatiti daljinski i istegao tetivu u koljenu, Bryan Robson je hrio istjerati Gazzu iz sobe, podigao krevet i al mu je iskliuznuo i pao ravno na prst i propustio je SP1990.
Tako je moralo biti, ostaje zal, idemo dalje. Nadati se da povreda nije teze prirode, i da ce doci na okupljanje, svi bi to zeljeli...al ako je ishod drugaciji, idemo dalje, zelimo brz oporavak i ostaje zal.
Tako je moralo biti, ostaje zal, idemo dalje. Nadati se da povreda nije teze prirode, i da ce doci na okupljanje, svi bi to zeljeli...al ako je ishod drugaciji, idemo dalje, zelimo brz oporavak i ostaje zal.
Meni je zao Harisa, igra svoju najbolju sezonu i u zivotnoj formi je, treba ici na SP, pred nekom dobrom transferom je, i bas u tom trenutku se povrijedi, ali kao sto je kolega napiso, na kraju ce biti kako je sudjeno i zapisano... Ja se samo nadam da mu povreda barem nece upropastiti transfer i da ce biti spreman za novu sezonu, u septembru igramo LN, sta ces mora se dalje ici, dzeko ce aBd igrati ovo SP sa 40 godina, moze i hare sa 36, a bice aBd i evropsko za dvije godine. Kako god, mora se gledati prema naprijed, iako jos uvijek se nadam da ce danas doci vijest da nije nista strasno i da ce biti spreman za SP.
Zadnja izmjena: ElAn10, dana/u 18 maj 2026, 09:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Zabio tri gola u zadnje 4 tekme i dva penala u barazu BRUTALNO bitan dzoker.
Stvarno bi bila steta da propusti… Ja bih njega poveo i ako ne bude spreman za prve 2 tekme… On nam je bitniji za trecu tekmu i aBd eventualno za knockout fazu nego bilo koji igrac na pretpozivu za sve tri grupne.
Stvarno bi bila steta da propusti… Ja bih njega poveo i ako ne bude spreman za prve 2 tekme… On nam je bitniji za trecu tekmu i aBd eventualno za knockout fazu nego bilo koji igrac na pretpozivu za sve tri grupne.
Treci mec ce nam svakako biti nebitan, jer cemo do tada imati 6 bodova i prvo mjesto osiguranoSindikat12 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 09:34Zabio tri gola u zadnje 4 tekme i dva penala u barazu BRUTALNO bitan dzoker.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google [Bot], Sheyi, Wilshere10, Zeko87 i 33 gosta.