Threeplanetrees je napisao/la: ↑18 maj 2026, 11:32
ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 maj 2026, 11:27
Threeplanetrees je napisao/la: ↑18 maj 2026, 11:05
Golemo sarajevski klubovi nisu čestitali povratak Čeliku. Šta su ljudi prošli zadniih šest godina da bi se vratili i nijedan od ova dva se nije udostojio. Tu se svaki rivalitet zaboravlja jazavci jedni ali neka ste vi Zrinjskom cvijeće nosili i čestitali. Podanici filijala
Jer neveni žuti, žuti
Koje nosio si meni
Kad smo bili zagrljeni
Kad smo bili zaneseni
FK Sarajevo im je napunilo kasu više nego sama Zenica. Mislim da su oni ti koji su se više puta trebali zahvaliti. Za ove druge svima je jasno.
Bez obzira poštovanje se mora iskazati. Više me Sarajevo iznenadilo. Za one druge mi nije čudno oni su filijala Zrinjskog i pretpostavljam ne smiju
Iako je prošlo više od 30 minuta igre, veliki broj navijača Sarajeva i dalje nije ušao na stadion.
Oni koji jesu odlučili su se prvi put oglasiti u 24. minuti susreta svojom poznatom ‘ponavljalicom’ koju pjevaju prije nego skandiraju ime Vedrana Puljića.
Kada su se navijači Sarajeva oglasili, sa svih tribina Bilinog polja uslijedili su zvižduci što nije ništa neobično imaju u vidu rivalitet ova dva kluba.
Ipak, ono što je bilo tužno, ali i sramotno čuti, jesu zvižduci pojedinaca kada su Horde zla počele skandirati ime Vedrana Puljića.