vs
Udes u Sarajevu

Procijenite samo sta se vise prati
Ovo je stara vijest. Pa koliko puta su nas provocirali jer nam je Svinja pobjegao 20 bodova na kraju sezone... Nije bitno što smo mi njima isto toliko. Njima je već odavno uspješna samo ona sezona u kojoj Sarajevo ne osvoji ništa, ali dobro i to je lijepo jer govori mnogo toga.
Sta ti mislis jel ovo najmasovnije gostovanje u BL?
Odlično si ovo napravioMarokanci58 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 14:07svrakino1921 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 13:44Fuad Kasumović o otkazivanju predstave SARTR-a: "Razočaran sam, naredit ću održavanje predstave"
Fuad Kasumović o otkazivanju predstave SARTR-a: "Razočaran sam, naredit ću održavanje predstave"
Grad Zenica najoštrije osuđuje svaki pokušaj pritiska, zastrašivanja ili cenzurisanja umjetničkog i kulturnog djelovanja Bosanskog narodnog pozorišta Zenica, kao i svih umjetnika i kulturnih radnika koji svojim stvaralaštvom doprinose razvoju slobodnog, otvorenog i demokratskog društva.
"Zenica je grad različitosti, inkluzije, dijaloga i prihvatanja. To je grad koji je kroz svoju historiju znao čuvati dostojanstvo kulture i umjetnosti, čak i u najtežim vremenima. Niko nema pravo dovoditi u pitanje samostalnost i nezavisnost rada Bosanskog narodnog pozorišta Zenica, niti umjetničku slobodu onih koji stvaraju i govore kroz teatarsku umjetnost", kazao je gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović.
Istakao je da Međunarodni festival bosanskohercegovačke drame predstavlja jedan od najznačajnijih kulturnih događaja u Bosni i Hercegovini i regionu. Već dvadeset i pet godina ovaj festival okuplja najvažnija teatarska imena, afirmiše domaće autore i šalje snažnu poruku da kultura mora ostati prostor slobode, dijaloga i kritičkog mišljenja.
"Od nadležnog ministarstva i Policijske uprave zahtijevam, naredit ću skoro, da hitno i profesionalno urade svoj posao, te da osiguraju potpunu sigurnost zgrade Bosanskog narodnog pozorišta Zenica, uposlenika, umjetnika, gostiju i posjetilaca festivala", kazao je Kasumović.
Poručio je da pojedinci i skupine koje prijetnjama pokušavaju stvarati atmosferu straha ne predstavljaju stvarnu sliku Zenice, niti duh ovog grada. Zenica nije grad netolerancije, pritisaka i zabrana, nego grad otvorenosti, rada, reda, kulture i međusobnog poštovanja, poručio je.
GOLEM SI ŽELJO
![]()
![]()
![]()
Jeste
Mislim da je Hordi bilo više jedne prilike.
Nije nikom krivo,nego ispadas paglu što ne možeš skontat da je pitanje Evrope davno riješeno i pozicija broj 4.KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 maj 2026, 14:21Sto vam je krivo sto se vise prati udes u gradu nego Velez za Evropu![]()
Sta mislis ko je otjerao Ivicu Osima iz saveza?
Sda, pitari, hdz i snds zajedno
Vise od 300 ne moze. Bar je tako bilo za ovu tekmu, ne znam kako je bilo prema ostalim grupama ranije.Riziko je napisao/la: ↑18 maj 2026, 14:28Mislim da je Hordi bilo više jedne prilike.
Svakako dobro izdanje tm87 po onoj kiši i dobar broj ljudi.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, Choma, ErosViverosViv, Grk1234, Hazre, itatabisine, Mostarska, Pact1921 i 38 gostiju.