Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
To je bilo 2008. sa 'go samo go' šetalicom/parolom/šta god ko preferira.
Kad su pokrali sto se moglo pokrast sad žele sačuvati integritet takmičenja 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Derbi u ponedjeljak. Bože sačuvaj.
Koja je razlika ponedjeljak ili utorak. Isto nam dodje.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Kakve frustracije iz njih izvuče stina da su filijala Zrinjskog i da su im rođeni prvi napunili stadion. Jedan stalka po facebooku, a drugi prosipa neukusni humor iz komentara sa navijačkih facebook stranica 
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 18 maj 2026, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
Dobrodošao tebra. Hajde ba šta ima veze svoju astralnu projekciju sa lažnog profila pošalji na derbi a ti možeš odmarat.
Pa razlika sto je u srijedu Bajram neradni dan .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
U srijefu je Bajram, tako da je možda i bolje ponedeljak, zbog posjete. Ima dosta navijača koji idu van Sarajeva za praznike a i ove koji nisu iz Sarajeva da mogu doći jer sumnjam da mnogi ne bi dolazili na utakmicu uoči Bajrama.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Vrsta organizacije
Javna ustanova
Adresa
Nahorevska 248
Telefon
+387(0)33 206-732
Fax
+387(0)33 561-532
Web adresa
http://www.jagomir.ba
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Vrsta organizacije
Javna ustanova
Adresa
Nahorevska 248
Telefon
+387(0)33 206-732
Fax
+387(0)33 561-532
Web adresa
http://www.jagomir.ba
Isplanirao da se loguje sa još jednog profila, jado bez života. Dobrodošao tebra. AHAHHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHErosViverosViv je napisao/la: ↑18 maj 2026, 14:47Ma već isplanirao nešto pred bajram, a i sama pomisao da je derbi ponedjeljkom je odvratna. Nećeš ovo vidjeti u zemljama regiona.
- Shategabri
- Kontakt:
Povratak Celika je veliki dobitak za ligu, sto patriotski, sto navijacki, sto ce pritisak bit na savez pri prvoj sudijskoj greski kontra kluba.
Lijepo
Lijepo
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Pa bolje nego uoci bajrama
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Kako mislis utakmica za Europu a Zeljeznicar nam direktan konkurent? Nije valjda da si mislio da imate sanse? Mi smo to proslavili prije par kola kada smo shvatili da ste nam vi konkurencija.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Blago tebi i onom ko s tobom dane provodi. Mučno je čitati o čemu pišeš puna 24 sata jer je neko čitajući više tema ostavio komentar na pogrešnoj temi. Tragedija.
- svrakino1921
- Kontakt:
Vidim komšije se još oporavljaju a ja im za dobro štivo danas preporučujem Sašu Ibrulja i njegov osvrt na derbi.
Pošto sam dobro upoznat sa stanjem u oba kluba mostarska nažalost Veležu slijedi teška godina jer skoro cijela momčad napušta klub što zbog prestanka ugovora što zbog dugovanja igračima.Izlazak u europu neće moći pokrpati sve rupe jer ogroman dug se nagomilao zagvaljujući novoj upravi.Jedini spas jeste Nermin Nikšić i pobjeda na izborima.
HŠK Zrinjski nekim čudom može odmah u play -off ali ako ostane trener Igor Štimac i ovaj NEstručni stožer teško se nadati nekom uspjehu iduće sezone.
Ma ja bolan
Istrošilo se za 4.mjesto

Pošto sam dobro upoznat sa stanjem u oba kluba mostarska nažalost Veležu slijedi teška godina jer skoro cijela momčad napušta klub što zbog prestanka ugovora što zbog dugovanja igračima.Izlazak u europu neće moći pokrpati sve rupe jer ogroman dug se nagomilao zagvaljujući novoj upravi.Jedini spas jeste Nermin Nikšić i pobjeda na izborima.
HŠK Zrinjski nekim čudom može odmah u play -off ali ako ostane trener Igor Štimac i ovaj NEstručni stožer teško se nadati nekom uspjehu iduće sezone.
Ma ja bolan
Istrošilo se za 4.mjesto
ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 maj 2026, 15:17Blago tebi i onom ko s tobom dane provodi. Mučno je čitati o čemu pišeš puna 24 sata jer je neko čitajući više tema ostavio komentar na pogrešnoj temi. Tragedija.
Nije neko "pogriješio" nego ti i nastavljaš pisati.
Što se društva tiče, mama ti se ne žali na moje društvo. HAHAHAAHAHHAAHAHAHAH
DOBRODOŠAO TEBRA
Da mi je tvoju glavu, pa se malo naspavat'...svrakino1921 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 15:23Vidim komšije se još oporavljaju a ja im za dobro štivo danas preporučujem Sašu Ibrulja i njegov osvrt na derbi.
Ma ja bolan
Istrošilo se za 4.mjesto
![]()
Trenutno korisnika/ca: ArmandoMarenzi, Burberry46 i 25 gostiju.

.png)