Nedo bog nikom njihovih saznanja
Haris Tabaković
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Haris Tabaković
Kako je moguce da se klub jos nije oglasio, ili neki od njemackih pouzdanih medija? Vjer se vec zna situacija..
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ako Haris nebude mogao, povesti Milana bi bilo genijalno. Jedan od omiljenih. Jedini igrac koji je silovao Van Dijka ikada.Edincapitano je napisao/la: ↑18 maj 2026, 10:46Sta radi Djuric danas? Igrali negdje jos? To bi bilo nesto, momak je kao Haris, zivotinja u zraku.![]()
Pa dobro bilo je svega i da igraci s prosirenog ulete u prvih 11 na tom okupljanju. Sve je moguce.
Iskreno koliko god mi je drag, ako bude spreman za nekih 20ak minut mooozda u KO fazi ako prodjemo ja bi radije zvao nekoga drugog.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Goalgetter
- Kontakt:
Ocito da traze jos mogucnost kako da saniraju povredu za koju je predvidjena pauza 3 do 6 mjeseci za 1 mjesec.
Na dodatnim pregledima je u Minhenu.
Ako smo predali službeno prošireni spisak FIFA-i, možemo isključivo s njega ubacivati druge igrače u "glavnu" 26-torku u slučaju povrede i sličnih situacija, takvo je pravilo i zato FIFA i traži da se to registruje. Ne mogu biti jedni igrači predani na proširenom a da ulijeće neko deseti.
Dakle jedina opcija da uleti neko osim onih 9 igrača je ako su napravili press za spisak neformalno, a zapravo ga nisu ni registrovali FIFA-i nego su čekali istek roka 1. juna da ga predaju.
Vjerovatno nisu zurili sa slanjem kad jos ima vremena
Da samo ne znam sta je ondje bilo sluzbeno a sta obavjestavanje javnosti o igracima na spisku. Realno i da pozove petog napadaca on ce i biti peta opcija a pitanje je da li je realno da dodje do toga da ti peti napadac igra.Zglavkar je napisao/la: ↑18 maj 2026, 14:47Ako smo predali službeno prošireni spisak FIFA-i, možemo isključivo s njega ubacivati druge igrače u "glavnu" 26-torku u slučaju povrede i sličnih situacija, takvo je pravilo i zato FIFA i traži da se to registruje. Ne mogu biti jedni igrači predani na proširenom a da ulijeće neko deseti.
Dakle jedina opcija da uleti neko osim onih 9 igrača je ako su napravili press za spisak neformalno, a zapravo ga nisu ni registrovali FIFA-i nego su čekali istek roka 1. juna da ga predaju.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
J..ebi se šupak..zadnje kolo ostaneš na klupi baš zbog tihstvari,moguće povrede ,sada prdhenjaj i gledaj na TV glupko...hvala na svemu..rijetko koji igrač mi se svidio na prvu kao Tabak,ko terminator..ali malo mozga nije naodmet..ispade da si nas pravo izlevatio
Ako budu igrali na sentiment,povest ce 5-6 rovitih igraca kako je krenulo .Izadje vijest da je neko upitan,ide prica ma haj nek ga povedu
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ma Haris je sam kriv, toliko glup potez da igra tu tekmu.aqarius je napisao/la: ↑18 maj 2026, 15:15J..ebi se šupak..zadnje kolo ostaneš na klupi baš zbog tihstvari,moguće povrede ,sada prdhenjaj i gledaj na TV glupko...hvala na svemu..rijetko koji igrač mi se svidio na prvu kao Tabak,ko terminator..ali malo mozga nije naodmet..ispade da si nas pravo izlevatio
Isto kao Tarik sinoc, lik glize kao da je finale SP a ne utakmica koja ne znaci nista i onda ako bude nesto, boze moj. Jos klub njegov nece da ga kupi uopste nego ode nazad u Hoffenheim i on navalio gori, bori se kao da je zadnja utakmica u zivotu.
Vidi kako Mahmic fino na klupi i allahimanet, jer momak zna da mu je SP sansa zivota.
Fakat postoje ljudi koji ovako razmišljaju.aqarius je napisao/la: ↑18 maj 2026, 15:15J..ebi se šupak..zadnje kolo ostaneš na klupi baš zbog tihstvari,moguće povrede ,sada prdhenjaj i gledaj na TV glupko...hvala na svemu..rijetko koji igrač mi se svidio na prvu kao Tabak,ko terminator..ali malo mozga nije naodmet..ispade da si nas pravo izlevatio
Mbape nema poštedu ali naše će neko štediti i sami će ostajati na klupi. Yebem ti fudbal.
Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 18 maj 2026, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kamion ovakvih. Zato se kod nas Radićeva i kopa četiri mjeseca.jasmin10 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 15:26Fakat postoje ljudi koji ovako razmišljaju.aqarius je napisao/la: ↑18 maj 2026, 15:15J..ebi se šupak..zadnje kolo ostaneš na klupi baš zbog tihstvari,moguće povrede ,sada prdhenjaj i gledaj na TV glupko...hvala na svemu..rijetko koji igrač mi se svidio na prvu kao Tabak,ko terminator..ali malo mozga nije naodmet..ispade da si nas pravo izlevatio![]()
Najskuplji i najbolji igrači svijeta igraju zadnje kolo, ali jooook, gdje će Haris Tabakovic igrati. Naši trebaju da odredjuje treneru da li će ih postediti.Oikamid je napisao/la: ↑18 maj 2026, 15:29Ma kamion ovakvih. Zato se kod nas Radićeva i kopa četiri mjeseca.jasmin10 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 15:26Fakat postoje ljudi koji ovako razmišljaju.aqarius je napisao/la: ↑18 maj 2026, 15:15J..ebi se šupak..zadnje kolo ostaneš na klupi baš zbog tihstvari,moguće povrede ,sada prdhenjaj i gledaj na TV glupko...hvala na svemu..rijetko koji igrač mi se svidio na prvu kao Tabak,ko terminator..ali malo mozga nije naodmet..ispade da si nas pravo izlevatio![]()
Ma glupko nema mozga. Gdje će ikako igrati za klub koji ga plaća, a čeka ga svjetsko.Oikamid je napisao/la: ↑18 maj 2026, 15:31Ma jes' vidio onog idiota Kanea? Svaku tekmu igra... Nevjerovatno.
Ne mogu zamisliti komentara ako nam se ne daj Boze ko povrijedi na prijateljskim. Očekujem komentare tipa sto su ikako igrali prijateljske.
Đurić zadnji gol postigao 24. 11. 2024. godine, ne znam zašto se spominje lik
Socijalna im inteligencija 0, a da ne pričamo o bilo čemu drugom.Oikamid je napisao/la: ↑18 maj 2026, 15:29Ma kamion ovakvih. Zato se kod nas Radićeva i kopa četiri mjeseca.jasmin10 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 15:26Fakat postoje ljudi koji ovako razmišljaju.aqarius je napisao/la: ↑18 maj 2026, 15:15J..ebi se šupak..zadnje kolo ostaneš na klupi baš zbog tihstvari,moguće povrede ,sada prdhenjaj i gledaj na TV glupko...hvala na svemu..rijetko koji igrač mi se svidio na prvu kao Tabak,ko terminator..ali malo mozga nije naodmet..ispade da si nas pravo izlevatio![]()
Može se i povrijediti na treningu i na prijateljskim utakmicama, jbg desi se. Štaš sad, niko da ne mrdne do 12og?Edincapitano je napisao/la: ↑18 maj 2026, 15:18Ma Haris je sam kriv, toliko glup potez da igra tu tekmu.aqarius je napisao/la: ↑18 maj 2026, 15:15J..ebi se šupak..zadnje kolo ostaneš na klupi baš zbog tihstvari,moguće povrede ,sada prdhenjaj i gledaj na TV glupko...hvala na svemu..rijetko koji igrač mi se svidio na prvu kao Tabak,ko terminator..ali malo mozga nije naodmet..ispade da si nas pravo izlevatio
Isto kao Tarik sinoc, lik glize kao da je finale SP a ne utakmica koja ne znaci nista i onda ako bude nesto, boze moj. Jos klub njegov nece da ga kupi uopste nego ode nazad u Hoffenheim i on navalio gori, bori se kao da je zadnja utakmica u zivotu.
Vidi kako Mahmic fino na klupi i allahimanet, jer momak zna da mu je SP sansa zivota.
Ne znam jesul gori ovi sto pljuju po nekome jer je igrao za klub a ne bio na klupi ili ovi sto bi vodili povrijedjene zbog emocije pa onda kad npr. Gigovic ili Memic budu igrali centarfora ide pljuvanje Barbe.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: Brazzzoo123, CAGarfia, Drum, MostarReds22 i 42 gosta.