AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
celikmilan
- Kontakt:
Re: AC Milan
Važno je i da Cagliari osigura opstanak večeras. Ne kažem da će nama biti lako da pobijedimo (teško im je i da gol postignu) ali Cagliari ne bi toliko grizao.
- Beduin
- Kontakt:
Ne znas nikad da li bi grizao Cagliari, ti manji timovi zive za momente da sj3bu velikane.celikmilan je napisao/la: ↑17 maj 2026, 20:34Važno je i da Cagliari osigura opstanak večeras. Ne kažem da će nama biti lako da pobijedimo (teško im je i da gol postignu) ali Cagliari ne bi toliko grizao.
Dovoljno je premiranje od strane konkurencije, a sto je legalno, i eto ti motivacije. Samo 3 boda dolaze u obzir.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
rossonero85
- Kontakt:
Jedan post za Memagu 
El Bebote najgori napadač Milana u posljednjih 16 godina.
El Bebote najgori napadač Milana u posljednjih 16 godina.
Santi Santi, koliko god mi drag bio, treba ga motkom otjerati na kraju sezone. Dzaba borba i trka kad glavno fali, golovi.
Nesto kontam bolje ostaviti Nkunkua nego Santia, barem je nesto pokazao
Nesto kontam bolje ostaviti Nkunkua nego Santia, barem je nesto pokazao
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nkunku je meni bas gotivan igrač, al sve zavisi ko ce biti trener i kakvu će formaciju igrati
Il Club più titolato al mondo!
-
celikmilan
- Kontakt:
Ja sam možda bio i jedini za Gimeneza jer znam kakav je bio u Feyenoordu ali totalni je promašaj u Milanu. S druge strane ni Nkunku nije bajan. Ni njemu kao i mnogima u napadu Allegri nije našao mjesto. Jeste on većinu svojih golova dao iz penala ali je isto tako većinu tih penala sam izborio.
Santi kako je samo trčao protiv Genove ko da tegove nosi na sebi uzas zivi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.