Mou je samo ime postalo, danasnji fudbal je davno prerastao njegovu igru. Što vidimo trenutno u Benfici...akisarajevo92 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 11:37Real je igrao najefikasniji fudbal u njegovom mandatu, znali su zabijati i po 10 golova na jednom mecu u ligi
Amar Dedić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Amar Dedić
jest al vidi i igrace koje su tada imali, Ronaldo u primeu,Ozil,Di Maria, Benzema, Higuain, Marcelo, Xabi...akisarajevo92 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 11:37Real je igrao najefikasniji fudbal u njegovom mandatu, znali su zabijati i po 10 golova na jednom mecu u ligi
meni najdraza grupa saigraca ikad
kao navijac Reala sumnjam da Mou moze unaprijediti igru, al Realu realno i ne treba trener nego neko ko ce zavodit red u svlacionici
- NerminFatic
- Kontakt:
Sve je moguce, volio bih da ode u Real ili bilo gdje da igra CL, ali nesto ne znam da ima u svijetu sada i dva beka cija je trzisna vrijednost 50 miliona. Ima li ih?DamirT je napisao/la: ↑15 maj 2026, 13:44Pa dobro, on ima klauzulu cini mi se 50 miliona. A svakako nema dobrih desnih bekova na trzistu, tako da bi mogao dobro proci.NerminFatic je napisao/la: ↑15 maj 2026, 11:23Nerealno je i traziti i dobiti toliku odstetu, pogotovu Turci ne mogu dati ni frtalj toga. Meni je najrealnije da ostane u Lissabonu jos 1-2 godine, sto je super, i za manje pare bude prodat od Benfice nakon toga. Jedino Big Mo da ga povede, a koliko je to izvjesno...
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ima ih najmanje 10NerminFatic je napisao/la: ↑18 maj 2026, 16:12Sve je moguce, volio bih da ode u Real ili bilo gdje da igra CL, ali nesto ne znam da ima u svijetu sada i dva beka cija je trzisna vrijednost 50 miliona. Ima li ih?DamirT je napisao/la: ↑15 maj 2026, 13:44Pa dobro, on ima klauzulu cini mi se 50 miliona. A svakako nema dobrih desnih bekova na trzistu, tako da bi mogao dobro proci.NerminFatic je napisao/la: ↑15 maj 2026, 11:23
Nerealno je i traziti i dobiti toliku odstetu, pogotovu Turci ne mogu dati ni frtalj toga. Meni je najrealnije da ostane u Lissabonu jos 1-2 godine, sto je super, i za manje pare bude prodat od Benfice nakon toga. Jedino Big Mo da ga povede, a koliko je to izvjesno...
Hakimi, Kounde, Cancelo, Reece James, Timber, Mendes, Dimarco, Trent, Cucurella, CarrerasNerminFatic je napisao/la: ↑18 maj 2026, 16:12Sve je moguce, volio bih da ode u Real ili bilo gdje da igra CL, ali nesto ne znam da ima u svijetu sada i dva beka cija je trzisna vrijednost 50 miliona. Ima li ih?DamirT je napisao/la: ↑15 maj 2026, 13:44Pa dobro, on ima klauzulu cini mi se 50 miliona. A svakako nema dobrih desnih bekova na trzistu, tako da bi mogao dobro proci.NerminFatic je napisao/la: ↑15 maj 2026, 11:23
Nerealno je i traziti i dobiti toliku odstetu, pogotovu Turci ne mogu dati ni frtalj toga. Meni je najrealnije da ostane u Lissabonu jos 1-2 godine, sto je super, i za manje pare bude prodat od Benfice nakon toga. Jedino Big Mo da ga povede, a koliko je to izvjesno...
- NerminFatic
- Kontakt:
Ma znam ja za vecinu tih igraca, ali da li bas vrijede toliko? Ne pratim transfermarkt, ali zar fakat Dimarco vrijedi toliko?
29 golova i asistencija ove sezoneNerminFatic je napisao/la: ↑18 maj 2026, 17:41Ma znam ja za vecinu tih igraca, ali da li bas vrijede toliko? Ne pratim transfermarkt, ali zar fakat Dimarco vrijedi toliko?
Ovo ne govorim za tebe nego opcenito
Ljudi previse potcjenjuju Italiju i pricaju nebuloze, a nece BiH da pohvale i to vecina stranaca izbjegava
Ja pratim mlade igrace i Italija ih ima pregrst sa svih starana svijeta, sigurno ce se vratiti jos jaci
Nadam se cemo ih usutiti sve na svjetskom:bih:
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Svaka cast za Donju Orahovicu i Gracanicu za svu organizaciju i postovanje prema Amaru. Mislim da je jedini reprezentativac koji je dobio organizovan docek pred odlazak na SP. Doduse, ako ne grijesim,jedan je od rijetkih koji zapravo i provodi vrijeme ovdje i blisko je vezan za svojekorijene..
Interesuje me,da li neko zna,jesu li se njemu roditelji i brat vratili u BiH, pa zato on jos cesce boravi ovdje,ili jednostavno su roditelji usadili tu povezanost prema rodnom kraju oca?
Interesuje me,da li neko zna,jesu li se njemu roditelji i brat vratili u BiH, pa zato on jos cesce boravi ovdje,ili jednostavno su roditelji usadili tu povezanost prema rodnom kraju oca?
- PeppermintSA
- Kontakt:
Murinjo vodi Amara u Real
Citirajte me kad se desi
Citirajte me kad se desi
-
Sindikat12
- Kontakt:
Negdje sam citao da su mu roditelji (pogotovo otac) pravi patriote gdje se samo za BiH ”znalo” u kuci.RightBack je napisao/la: ↑21 maj 2026, 16:16Svaka cast za Donju Orahovicu i Gracanicu za svu organizaciju i postovanje prema Amaru. Mislim da je jedini reprezentativac koji je dobio organizovan docek pred odlazak na SP. Doduse, ako ne grijesim,jedan je od rijetkih koji zapravo i provodi vrijeme ovdje i blisko je vezan za svojekorijene..
RightBack je napisao/la: ↑21 maj 2026, 16:16Svaka cast za Donju Orahovicu i Gracanicu za svu organizaciju i postovanje prema Amaru. Mislim da je jedini reprezentativac koji je dobio organizovan docek pred odlazak na SP. Doduse, ako ne grijesim,jedan je od rijetkih koji zapravo i provodi vrijeme ovdje i blisko je vezan za svojekorijene..
nisu se vratili, jednostavno kad imaju slobodnog vremena dodju i provode vrijeme tu, ali imaju rodbinu koja je tu stalno nastanjena
- BenjooJutub
- Kontakt:
Nisu se vratili u Grazu su. Od Graza do Orahovice za 5 sati.RightBack je napisao/la: ↑21 maj 2026, 16:16Svaka cast za Donju Orahovicu i Gracanicu za svu organizaciju i postovanje prema Amaru. Mislim da je jedini reprezentativac koji je dobio organizovan docek pred odlazak na SP. Doduse, ako ne grijesim,jedan je od rijetkih koji zapravo i provodi vrijeme ovdje i blisko je vezan za svojekorijene..
- feniksptica
- Kontakt:
Dobro ikako dolazi, frajer dodje kuci malo da odmori, jos se organizuje docek i odvoji 2-3 sata za slikanje i potpis i opet bolidi idu kuci maksuz smetaju mu.
Debili od roditelja, jedan u 22h doso.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Goalgetter
- Kontakt:
Mou i poruka za Amara prije utakmice sa Italijom 
-
rossonero85
- Kontakt:
Ljudina
Morao sam se logovati samo da kažem da nije 2-3 sata. Dan cijeli je odvojio, od prijema kod načelnika u podne, pa doček u Donjoj Orahovici gdje je ostao duže od planiranog da ispoštuje sve za potpise i fotografije, zakasnio u Srebrenik sat i po, došao oko pola 9 i opet ostao ispoštovati apsolutno sve iako je bilo brojnije nego u Orahovici. Svaka mu čast.feniksptica je napisao/la: ↑21 maj 2026, 20:37Dobro ikako dolazi, frajer dodje kuci malo da odmori, jos se organizuje docek i odvoji 2-3 sata za slikanje i potpis i opet bolidi idu kuci maksuz smetaju mu.
BHF
-
Edincapitano
- Kontakt:
Amar je momcina, a i vjernik. InshAllah poslije SP-a u kraljevski klub. 
Al ih syeba drugoligas sa osvajanjem kupa...Tako će trećeplasirana Benfica umjesto direktno u Evropa ligu, morati u drugo pretkolo Evropa lige i krenuti već od 23. jula sa evropskim utakmicama.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: al87, Atlanta, Baidu [Spider], Blueforce21, Bosnjo22, Brix, CAGarfia, dubrovnik, Goalgetter, Iceplayer, jasmin10, Kajkutenjoyer, Marokanci58, napapijri1987, random11, Sensei i 93 gosta.