Sto ce zatvarat Istok?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
"Jastrebovi - Moj mitraljez" vjerovatno. Ako ne smisle nešto drugo u međuvremenu jer tribina je bila pod uslovnom kaznom.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Iskreno, gdje će ono pjevati, nije 98 godina. Nikad ali nikad ne trebamo biti kao ustaše i četnici.
Zadnja izmjena: 12tiigrac21, dana/u 18 maj 2026, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
Railwayman30
- Kontakt:
Ne poznajem licno ovu vecinu pobrojanih,ali dzafica zna itekako dobro. Lik za kratko vrijeme promijenio 4 5 stranki,samo da ostane na celu Zeljeznica. Kada sam vidio prvi put da se spominje,nije mi bilo dobro.
Lik je za sog dugogodisnjeg mandata unistio Zeljeznice. 12 godina nije malo.
Isplacivao,je plate redovno,ali sve drugo sta je trebao da radi,nije radio ili u prevodu unistavao.
U njegovom mandatu 3 masinovodja izgibise glavu,zastaskano sve,okrivljene mrtve glave. Niti jedan tender nije prosao,o zaposljavanju bi se roman napisao.
Visoko,Breza, i sva mjesta okolo akoro da nema covjeka koji na Zeljeznici nije dobio mjesto.
Ako udje,kao i,prosli put,treba stvar shvatiti ozbiljno,jer u prvom pokusaju ulaska je bio dobar 150.000.
Zamislite sta bi tek uradio da se docepa vece funkcije.
Iz Zeljznica otisao u PPD,sa sjedistem u Sarajevu i tu je pokusao da radi malverzacije i ometanja u radu.
Lik se ubio za istrazne organe.
Izinjavam se na vecem postu,ali im toga jos,za ublehu.
Lik je za sog dugogodisnjeg mandata unistio Zeljeznice. 12 godina nije malo.
Isplacivao,je plate redovno,ali sve drugo sta je trebao da radi,nije radio ili u prevodu unistavao.
U njegovom mandatu 3 masinovodja izgibise glavu,zastaskano sve,okrivljene mrtve glave. Niti jedan tender nije prosao,o zaposljavanju bi se roman napisao.
Visoko,Breza, i sva mjesta okolo akoro da nema covjeka koji na Zeljeznici nije dobio mjesto.
Ako udje,kao i,prosli put,treba stvar shvatiti ozbiljno,jer u prvom pokusaju ulaska je bio dobar 150.000.
Zamislite sta bi tek uradio da se docepa vece funkcije.
Iz Zeljznica otisao u PPD,sa sjedistem u Sarajevu i tu je pokusao da radi malverzacije i ometanja u radu.
Lik se ubio za istrazne organe.
Izinjavam se na vecem postu,ali im toga jos,za ublehu.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ja sam čuo kad su na početku drugog poluvremena protiv Sloge pjevali "zaplakaće četnička majka" i na prvu sam pomislio kakvi kreteni pa znaju da nam slijedi suspenzija tribine.
Ali onda skontam vjerovatno je to osveta jer smo protiv Sloge igrali, a znamo da su oni za ramazan na našoj tribini namazali svinjsku mast.
Eto tako sam to opravdao, a inače mislim da tu pjesmu nikad više ne treba pjevati jer 1) pokazujemo da smo isti kao agresori koji jedino što znaju jeste nacionalističko provociranje i 2) neće naši igrači ništa bolje igrati kad čuju tu pjesmu, samo se mogu ibretiti, bolje pjevati "kako da te ne volim", "paranoja" itd.
Nadam se da će kod grupe prevladati razum.
P. S. Na dijelu tribine gdje sam bio niko nije odobravao što pjevaju tu pjesmu. Raja zna ba, normalnu raju ne možeš preveslati na to nacionalističko s*anje.
Ali onda skontam vjerovatno je to osveta jer smo protiv Sloge igrali, a znamo da su oni za ramazan na našoj tribini namazali svinjsku mast.
Eto tako sam to opravdao, a inače mislim da tu pjesmu nikad više ne treba pjevati jer 1) pokazujemo da smo isti kao agresori koji jedino što znaju jeste nacionalističko provociranje i 2) neće naši igrači ništa bolje igrati kad čuju tu pjesmu, samo se mogu ibretiti, bolje pjevati "kako da te ne volim", "paranoja" itd.
Nadam se da će kod grupe prevladati razum.
P. S. Na dijelu tribine gdje sam bio niko nije odobravao što pjevaju tu pjesmu. Raja zna ba, normalnu raju ne možeš preveslati na to nacionalističko s*anje.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Inače ne komentarišem odluke Grupe ali "Moj mitraljez" je bio suvišan. Transparent je bio sasvim dovoljan i vrhunski smišljen.12tiigrac21 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 16:22Iskreno, gdje će ono pjevati, nije 98 godina. Nikad ali nikad ne trebamo biti kao ustaše i četnici.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
HugoSancez
- Kontakt:
Moj mitraljez i njegovo zrno, četnike će zaviti u crno12tiigrac21 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 16:22Iskreno, gdje će ono pjevati, nije 98 godina. Nikad ali nikad ne trebamo biti kao ustaše i četnici.
Željezničar.
-
GavranBeli
Bravo za manijake. Prava navijacka skupina modernog doba tj ultrasi. Granica dobi mozda da su 2007 godište do 2010 godišta. Znaju ljudi sta je mitraljez, i to
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Ti znas jel, trebo bi bolje znat sto ti north ultra sjedi na zapadu dok vam kop ima 150 ljudi? Pitaru.GavranBeli je napisao/la: ↑18 maj 2026, 16:38Bravo za manijake. Prava navijacka skupina modernog doba tj ultrasi. Granica dobi mozda da su 2007 godište do 2010 godišta. Znaju ljudi sta je mitraljez, i to
-
GavranBeli
Primjer jednog takvog Pokemona, ovaj je mozda 2009 godište, daj BozeFerroviere1987 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 16:43Ti znas jel, trebo bi bolje znat sto ti north ultra sjedi na zapadu dok vam kop ima 150 ljudi? Pitaru.GavranBeli je napisao/la: ↑18 maj 2026, 16:38Bravo za manijake. Prava navijacka skupina modernog doba tj ultrasi. Granica dobi mozda da su 2007 godište do 2010 godišta. Znaju ljudi sta je mitraljez, i to
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Ma dzaba opet ce raja glasat za rumenog becirevica koji nikakvu svrhu nema, na drzavnim jaslama od rata ko halid genjac iz SDA, a mjesto u predsjednistvu puno znaci kad se imenuje vlada.Lokomotifa je napisao/la: ↑18 maj 2026, 16:061921boy i Levin su na dobrom tragu. Ko god udari na FK Željezničar to mu je 30-40 hiljada glasova manje. Nikšiću, ovo ti raja neće halaliti.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Pitaj staru pitaruGavranBeli je napisao/la: ↑18 maj 2026, 16:47Primjer jednog takvog Pokemona, ovaj je mozda 2009 godište, daj BozeFerroviere1987 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 16:43Ti znas jel, trebo bi bolje znat sto ti north ultra sjedi na zapadu dok vam kop ima 150 ljudi? Pitaru.GavranBeli je napisao/la: ↑18 maj 2026, 16:38Bravo za manijake. Prava navijacka skupina modernog doba tj ultrasi. Granica dobi mozda da su 2007 godište do 2010 godišta. Znaju ljudi sta je mitraljez, i to
-
GavranBeli
Haj dogovorite se onda za koga da glasamo, nista nam nije jasno ovako. Da uzmem mitraljez i na glasanje.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Uzmi se sa chipetom pod ruku i na sjever.GavranBeli je napisao/la: ↑18 maj 2026, 16:57Haj dogovorite se onda za koga da glasamo, nista nam nije jasno ovako. Da uzmem mitraljez i na glasanje.
Dodji gavrane sledecu u kop pa se isprsi toj djeci kad si mudonja, tasatura huligani. Kakv promasen lik
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Glasamo ti za majku majmune. **** ti svoje glupoGavranBeli je napisao/la: ↑18 maj 2026, 16:57Haj dogovorite se onda za koga da glasamo, nista nam nije jasno ovako. Da uzmem mitraljez i na glasanje.
-
GavranBeli
Gledaj mafijasa s foruma
oni nekom pisu tastatura 

-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Nikakav mafijas, bujrum se nadjemo. J*** ti najdraze
Mjesecima ovdje vrijedjas, ko kod sta kaze odmah ides ti sa uvredama i imenima. I sad fol okrenes na neki smijeh, fol interesantan.
-
GavranBeli
Sta ces ti balo balavi nalaziti, idi skupljaj majmune sličice ne mafijaj po forumu otac te **** glupi.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 17:07Nikakav mafijas, bujrum se nadjemo. **** ti najdraze
Mjesecima ovdje vrijedjas, ko kod sta kaze odmah ides ti sa uvredama i imenima. I sad fol okrenes na neki smijeh, fol interesantan.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Evo dobio sam zlatnu od majke ti, hoces da ti je posaljem.GavranBeli je napisao/la: ↑18 maj 2026, 17:10Sta ces ti balo balavi nalaziti, idi skupljaj majmune sličice ne mafijaj po forumu otac te **** glupi.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑18 maj 2026, 17:07Nikakav mafijas, bujrum se nadjemo. **** ti najdraze
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], GrbavicaHrammm, Lekqqq1921, NerminFatic, nmkdak1ng, WeekendOffender i 49 gostiju.