Busquets je bio mnogo jači u duelu. Hajde, nije sad Benjo totalni flop, ali jednostavno, što se tiče potencijala i ovoga što pokazuje...Edincapitano je napisao/la: ↑17 maj 2026, 19:10Kad je mogao Busquets igrati s tom visinom, moze i benjo..
Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Benjamin Tahirović
Samo što ne igra to što je Busquets igrao, da bar trči i pokriva više pa bi rekao čovjek da je neki destruktivac ili šta već, i onda ova poneka briljantnost i lucidnost bi mu bila slag na tortu, ovako nigdje ništa i ponekad pošalje dobru loptu.Edincapitano je napisao/la: ↑17 maj 2026, 19:10Kad je mogao Busquets igrati s tom visinom, moze i benjo..
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Mujakic jedino moze iznenaditi nase protivnike kakva js krampa od igraca i kako je uopste dobacio do SP-a i Turske lige.MostarNeretva je napisao/la: ↑17 maj 2026, 19:16Branim ga pocesto al da fali tu jos brzine za apsolutni top nivo .da. Za sada nemamo boljeg na toj poziciji al da je tako los kao sto ga raja pravi losim nije.
Ja vjerujem da ce i Tahirovic i Mujakic mnoge iznenaditi pozitivno na svjetskom. Posebno Mujakic ako dobije sansu
E cuj Mujakic
-
Sindikat12
- Kontakt:
Taraba ljudi moji, moramo to prihvatit. Ima neki dobri stvari koji ponekad pokaze ali to su sitnice… lige po Skandinaviji, Grckoj i mozda maks Belgija to je njegov domet….
Cim izadje okrenuse, sa 0:2 na 3:2.
Ne tvrdim nista, ali je simptomatično.
Ne tvrdim nista, ali je simptomatično.
Ma lik je razocarenje. Kao sto neko gore napisa, igrac koji okej igra ukoliko ekipa igra dominantno i nema nikog iza ledja, ali pod pritiskom je talasika. Nazalost vec sam izgubio nadu da ce nesto vise biti od njega, ali ko zna.
Mislim da, cim se iznadje bolje rjesenje da se mora slati na klupu ili cak ga ne zvati vise. Gigovica treba isprobati na toj poziciji, ali i Basicu davati sve vise primat na osmici
naprijed rejal
Ako nastavi ovom silaznom trajektorijom, odnosno neigranje, lose partije kad je na terenu + odlasci u sve losije klubove, on bi po meni najkasnije trebao biti nogiran iz ekipe do sljedećeg ciklusa za EURO. Siguran sam da će za LN biti pozvan, u kakvom god stanju bila njegova klupska karijera i partije na SP bile (nadam se da tu neće bit puno minuta), čisto jer će momentum od ovih zadnjih kvalifikacija i baraza tjerati Barbu da ga zove.Sveti je napisao/la: ↑18 maj 2026, 19:00Ma lik je razocarenje. Kao sto neko gore napisa, igrac koji okej igra ukoliko ekipa igra dominantno i nema nikog iza ledja, ali pod pritiskom je talasika. Nazalost vec sam izgubio nadu da ce nesto vise biti od njega, ali ko zna.
Mislim da, cim se iznadje bolje rjesenje da se mora slati na klupu ili cak ga ne zvati vise. Gigovica treba isprobati na toj poziciji, ali i Basicu davati sve vise primat na osmici
Da stručni štab ima dovoljno mozga da vide njegovu (ne)kvalitetu, očigledno imaju kad su ga gurnuli na klupu u meču protiv Italije. Barba je to logicno tad diplomatski zapakovao u priču "malo da ga odmorim", a lik nije ni 90 minuta u meču protiv Walesa.
Ne želim pomišljat kako bi prvo poluvrijeme protiv Italijana izgledalo da smo počeli sa Benjo + Šunjić kombom. Kako se Bašić držao dok smo igrali 11 v 11 ne mogu Benju zamislit ni u snovima.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Benjo je daleko nas najbolji veznjak, mrzite ga samo zato sto je dijasporac 
Ako moji izvori ne lazu,Benjo krenuo na psihoterapije
Zavrsio sezonu. Proslu utakmicu dobio žuti, taj mu je bio cetvrti u sezoni, moguće eliminirajući, ne da mi se istrazivati pravila danske lige. Mozda je zbog toga na tribinama.
Tahirović definitivno mora nešto uraditi nakon SP. Ne može ga Barbarez vječno šlepati u reprezentaciji, to nije dobro ni za koga.
Negdje pročitah da su Benju zainteresovani Celtic, Rangers i Porto. Trener Porta je čovjek koji je bio trener Ajaxa kada je Benjo prešao tamo.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Benji je glava najveći problem. On je igrački vrlo pristojan i može komotno igrati na vrlo visokom nivou.
Pa eto samo ti govori koliko je to pouzdana vijest, s obzirom da ga je taj trener Porta tad u Ajaxu nepovratno zakucao na tribine.. Osim toga, Benjo po meni uopste nije za otockih ekipa ako ima istine za Rengers i Celtic,a vjerujem da nema..
A isti navode kako ga Brondby ne želi prodati. Zašto je onda skoro više na tribinama nego na terenu? Neka on prekuca SP pa ćemo vidjeti za dalje.
E samo se kod nas igrač koji je godinama zakucan za klupu, sad Brondbyja, prije toga Ajaxa, može povezivati sa Portom i Celticom.
Drag mi je momak, patriota, izabrao nas je kada je bio jedan od najvećih talenat Serie A, ali najozbiljnije stagnira.
Drag mi je momak, patriota, izabrao nas je kada je bio jedan od najvećih talenat Serie A, ali najozbiljnije stagnira.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Fizika. Trom, nije okretan. Pogotovo za poziciju nekoga ko bi trebao reciklirati posjed.PeppermintSA je napisao/la: ↑22 maj 2026, 13:19Benji je glava najveći problem. On je igrački vrlo pristojan i može komotno igrati na vrlo visokom nivou.
Nisu ništa aman okretniji Matić, Fabinho, Busquets i da ne nabrajam (sad će neko zaključiti da ga poredim s nabrojanima…), nego Tahirovic jednostavno igra nezainteresovano. Propratio sam ga dovoljno i u Ajaxu (gdje je imao popriličan broj dobrih utakmica) i u Brondbyiju i jasno se moglo i može vidjeti u nekim utakmicama da ima kvalitet za lige petice, a opet u nekim drugim se vidi da je nezainteresovan i da mu je mrsko igrati, trčati. Pogotovo u Danskoj je to bilo vidljivo. Onda ispašta, ostaje bez kontinuiteta pa tako ni u reprezentaciji ne bude na nivou.
Ako je istina da je krenuo na psihoterapije, onda je to “dobar” znak. SP njemu ponajviše može pomoći. Do njega je.
Ako je istina da je krenuo na psihoterapije, onda je to “dobar” znak. SP njemu ponajviše može pomoći. Do njega je.
Lik nema kvalitet i tu sva prica zavrsava. Nikakav psihijatar ga nece napraviti boljim igracem.
Trenutno korisnika/ca: Confiance, hurem, MiranGlasnic i 14 gostiju.