Serie A

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Ko će biti prvak Italije za sezonu 2023/2024?

Anketa je završila: 23 dec 2023, 07:43.

1. Napoli
7
9%
2. Inter
21
26%
3. Milan
26
32%
4. Juventus
17
21%
5. Roma
8
10%
6. Lazio
2
2%
7. neko drugi
1
1%

Ukupno glasova: 82

Biscione
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Biscione » 18 maj 2026, 10:16

Imp je napisao/la:
18 maj 2026, 08:51
Ma da, vidiš ti to... čak i gore, u jednoj godini. Al to uopće nije bitno. Bitno da je i tebi broj 5 asocijacija na tu traumu pa znaš o čemu ti pričam. ;)
5 puta u 7? Slabo je to... kad uvežete 5 u nizu javi se. Do tad strepi još jedno kolo hoćete li biti 5. pa da ne igrate nikako LP, finale možeš samo sanjati evo skoro 20 godina.

A što se tiče 5 i PSG. Eto ostalo ti je samo to, "kititi se tuđim perijem". Mada malo je jadno "rugati se" nekome što vozi novog Mercedesa a ne Ferarija, dok ti u isto vrijeme voziš Passata lubeničara, al samo nastavi, to je tvoj nivo. ;)
Eco Marcus im poručuje šta mogu uraditi sa tim dobijenim derbijima :mrgreen: :
slika
i još stavio Chivuou kacigu na glavu, koji zaje*ant braćo mila :urnebes:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Uknaac
Kontakt:

Post Postao/la Uknaac » 18 maj 2026, 10:57

Biscione je napisao/la:
18 maj 2026, 10:16
Imp je napisao/la:
18 maj 2026, 08:51
Ma da, vidiš ti to... čak i gore, u jednoj godini. Al to uopće nije bitno. Bitno da je i tebi broj 5 asocijacija na tu traumu pa znaš o čemu ti pričam. ;)
5 puta u 7? Slabo je to... kad uvežete 5 u nizu javi se. Do tad strepi još jedno kolo hoćete li biti 5. pa da ne igrate nikako LP, finale možeš samo sanjati evo skoro 20 godina.

A što se tiče 5 i PSG. Eto ostalo ti je samo to, "kititi se tuđim perijem". Mada malo je jadno "rugati se" nekome što vozi novog Mercedesa a ne Ferarija, dok ti u isto vrijeme voziš Passata lubeničara, al samo nastavi, to je tvoj nivo. ;)
Eco Marcus im poručuje šta mogu uraditi sa tim dobijenim derbijima :mrgreen: :
slika
i još stavio Chivuou kacigu na glavu, koji zaje*ant braćo mila :urnebes:
Nije on zajebant nego bez Mozga hvata se fora od prije 20godina i kopira Legende kao sto je Ambrosini i Baloteli jer očigledno nesto sam ne zna da izvede / proslavi . A Kaciga je tu da ga ne bih propuh i ono malo mozga sto ima da ga ne prehladi jer ne bi znao u kojem pravcu treba da trči

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 maj 2026, 12:18

Gledaj koliko su kontradiktorni, a ovdje se hvale o 5 dobijenih derbija za redom, pa sami seb odgovore sta da rade sa tim derbijima.
Bez grama mozga :kafa:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 18 maj 2026, 12:56

Gledaj ga kako se koprca. Toliko se pogubio da ne može skontati ni da smo ja i Biscione 2 različite osobe (a na forumu visi 24/7) pa mu se priviđaju neke kontradiktornosti.

No nema veze što se gubiš, ako su ti bitni derbiji nadam se da si barem uživao u ovoj sezoni. :D
slika

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 maj 2026, 13:39

Gledaj ljudine jest puko, eto ja ne znam da su dva razlicita kur.cobrana iza tastature.
Ali ne vidi on da sam napisao u mnozini "su kontradiktorni", a on umislio da pise 'si kontradiktoran', i sta sad covjeku objasnit kad ne zna ni citati kako treba. 🤣
Imas peticu :wave:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 18 maj 2026, 13:44

milanist je napisao/la:
18 maj 2026, 12:18
Gledaj koliko su kontradiktorni, a ovdje se hvale o 5 dobijenih derbija za redom, pa sami seb odgovore sta da rade sa tim derbijima.
Ima samo jedna "sitna" razlika što smo mi tu svoju seriju pobjeda u derbijima krunisali titulom a vi svoju seriju krunisali...... Dovrši rečenicu jer ja ne želim biti prost kao Marcus :mrgreen:.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 maj 2026, 13:49

Biscione je napisao/la:
18 maj 2026, 13:44
milanist je napisao/la:
18 maj 2026, 12:18
Ima samo jedna "sitna" razlika što smo mi tu svoju seriju pobjeda u derbijima krunisali titulom a vi svoju seriju krunisali...... Dovrši rečenicu jer ja ne želim biti prost kao Marcus :mrgreen:.
Mi svoju seriju jos nismo zavrsili, jos traje .....😉

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 maj 2026, 14:37

A jel pravilo u ovoj cirkus ligi da se derbiji ne mogu igrati 1. i 38. kolo, kojom logikom se igra Torinski derbi 38. kolo, ili su mijenjali pravila u međuvremenu ?

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 maj 2026, 15:04

Padovan je napisao/la:
18 maj 2026, 14:37
A jel pravilo u ovoj cirkus ligi da se derbiji ne mogu igrati 1. i 38. kolo, kojom logikom se igra Torinski derbi 38. kolo, ili su mijenjali pravila u međuvremenu ?
Mislim da je to promijenjeno, da se ne mogu derbiji igrati 1 i 9 kolo, ili isti dan kad je neki drugi derbi.

Matchday Sequencing: Derbies (e.g., Milan Derby, Rome Derby) cannot take place on Matchday 1, Matchday 9, or on the same matchday as another major city rivalry.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 18 maj 2026, 15:25

milanist je napisao/la:
18 maj 2026, 13:49
Mi svoju seriju jos nismo zavrsili, jos traje .....😉
Vala kad smo mogli prekinuti seriju od Sassuola prekinut ćemo i vašu. Njihova je završila u 2. ligi, vidjet ćemo gdje će vaša :mrgreen:

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 18 maj 2026, 16:15

milanist je napisao/la:
18 maj 2026, 13:39
Gledaj ljudine jest puko, eto ja ne znam da su dva razlicita kur.cobrana iza tastature.
Ali ne vidi on da sam napisao u mnozini "su kontradiktorni", a on umislio da pise 'si kontradiktoran', i sta sad covjeku objasnit kad ne zna ni citati kako treba. 🤣
Imas peticu :wave:
Da nisi glup koliko jesi. Shvatio bi zašto to pišem. Dvije osobe ako pišu različito, ne mogu biti kontradiktorne, kontaš? Jednsostavno jedna ima svoje mišljenje a druga drugo mišeljenje. Skonto sam ja da ti pišeš u množini i svoje prosipanje pokušavaš svesti na neke glupe uličarske forice da raspravu s 2 osobje svedeš na jedanu rečenicu. Zato sam i napisao da se koprcaš jer si se prosuo ko riža pa sad pišeš gluposti o kontradiktornosti jer ti tvoj prenapuhani ego (bez pokrića) neda da se samo pokriješ ušima i šutiš. Ništa, samo i dalje nastaviti biti glup i plakati za magom Piolijem, to ti najbolje ide.

:wave:

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 18 maj 2026, 17:13

Koga želite da ostane u ligi Cremonese ili Lecce,ja sam za Lecce.
Iako nije tema treba spomenuti da se leteci magarci,odnosno Chievo Verona vraca u SeriuC i bas mi je drago,nadam se da mogu sto prije i do SerieB,a zasto ne kroz par godina ponovno u Seriu A

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 maj 2026, 17:48

Traktorosto imt, koliki si cutuk da ti treba crtati, a meni se bas i ne crta takvim likovima.
Kad sam rekao da ste kontradiktorni, odnosilo se na derbije koje ste dobili. Jer nekoc ste se istim hvalili, a sad za derbije koje je Milan dobio kazete da ih nabijemo u du... nebitno.
Ako je to toliko nevazno, zasto ste se toliko hvalili da ste nas dobili 6 derbija za redom.
Zato sam i napisao da ste kontradiktorni, jer ste onanisali bas na to. Eto glupko jesil sad skontao, ili da ti jos kako nacrtam iako sam rekao da necu, ali zao mi takvih kao ti pa ajd reko da pojednostavim, mozda tako uspijes nesto i skontati.

Uknaac
Kontakt:

Post Postao/la Uknaac » 18 maj 2026, 19:54

slika

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 18 maj 2026, 21:14

Uknaac je napisao/la:
18 maj 2026, 19:54
slika
FIGC haman hoće da skrene pažnju sa onog sudijskog skandala gdje su Napoliju štimali rezultate. Kad smo kod toga imal kakvih novih informacija, hoćemol proslavit i 22. scudetto prije početka naredne sezone? Ovaj put obećavamo da se nećemo šprdati sa Milanistima nego samo sa Conteom i Napolitankama :mrgreen:

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 18 maj 2026, 21:18

Sad će ga odmah s nama povezivati, ide Gazeta odmah sutra tekst Konte u Juventusu

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 18 maj 2026, 21:37

Ide on u repku

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 19 maj 2026, 13:38

milanist je napisao/la:
18 maj 2026, 17:48
Traktorosto imt, koliki si cutuk da ti treba crtati, a meni se bas i ne crta takvim likovima.
Kad sam rekao da ste kontradiktorni, odnosilo se na derbije koje ste dobili. Jer nekoc ste se istim hvalili, a sad za derbije koje je Milan dobio kazete da ih nabijemo u du... nebitno.
Ako je to toliko nevazno, zasto ste se toliko hvalili da ste nas dobili 6 derbija za redom.
Zato sam i napisao da ste kontradiktorni, jer ste onanisali bas na to. Eto glupko jesil sad skontao, ili da ti jos kako nacrtam iako sam rekao da necu, ali zao mi takvih kao ti pa ajd reko da pojednostavim, mozda tako uspijes nesto i skontati.
Da, ne crta ti se ali ipak si nacrtao. Hvala <3

Još da samo kad bi uspio skontat da je od starta svima jasno što ti govoriš, nego ti ja skrećem pozornost da tvoja priča o kontradiktornosti nema apsolutno nikakvog smisla jer uspoređuješ kruške i jabuke. Al nema veze, opet nećeš skontat pa mi nacrtaj još jednom. <3 Ili ipak da se vratiš na plakanje za Piolijem i nesuđene crvene kartone za Inter (koje btw. samo ti vidiš) drži se ti toga, to ti dobro ide. :kuknjava: :kuknjava:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 maj 2026, 14:52

Naravno, ipak sam dobre duse pa nacrtam da bi mogli i oni sa dvije vijuge shvatiti.
To sto si ti umislio da ja ne znam ko je biscione a ko ti, mislim smijesno. Ako ti je kolega uletio u pricu sa parolom sta da se radi o dobijenim dorbijima a ja odgovorio i njemu i tebi, ne mijenja nista o kontradiktornosti. Jer nije on jedini koji se hvalio tim derbijima,bilo vas je, i eto opet neces skontat, ali nejse.

I u svu pricu ubacujes Piolia, ne znam samo zarad radi cega. Jer mozes ispast samo jos gluplji. Valjda sad kad se promijenilo par trenera posle njeg, i budalama bude jasno da je radio i vise nego dobar posao sa Milanom. I da jedan od rijetki sam koji ga je branio i govorio da nije on izvor niti tjeranje njega rjesenje Milanovi problema. To se sad i vidi, ali ne vide to ogranicene osobe poput tebe.

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 19 maj 2026, 15:58

Tko bi mogao u Napoli, spominju li ikog?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []